Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullanmıştım geciktirici fakat önceleri düzenli adet görüyorken haptan sonra düzesiz adetlerim başladı, bu düzensizlik 4-5 devam etmişti.
kıslarrrrrrrrr yardım edin bana:)
haziran 20sinde düğünüm var 22 sine balayına gitcez..25 ine adeet olcammmm yani tatilin yarısında adetim...adet geciktirici hapı araştırıyorum bu sıralar...kullanan kişilerin büyük kısmıııı yaaa ilacı kualnırken adet olur gibi yine agrı şişkinlik baş agrısı çekmişler..yada adetleri aşırı düzensizleşmiş..kimsiinde adet oldugunda aşırı agrıları ve et parçası gibi kanamaları olmuşşşş...
neyapsammmm sürekli düzenli oluyorum 3 senedir ilacı kulanıp maffetmekte istemiyorum..ama sonucta balayı varrrr karar veremedim...acaba balayınımı ertelesek diyoruz buseferdeeee düğünden hemen sonra evde durmakta olmuyor çünkü düğün için bi çok tanıdık şehir dışından gelcek onlarla ilgilenmek lasım ayrıca iş konusuda var 10 gün işe gidip sonra gerimi izin almamaıs lasımmm offf karar veremedim neyapsam sizce:)
arkadaslar bende tam bu ılacları arastırıyordum. benım son aylarda adet duzensızlıgım var. otelden normal halıne gore yer ayırttık ama sımdı tam ortasındayken denk gelecek korkarım kı. sımdı subat 27, mart 18, nısan 18, ve son olarak mayıs 10 da adet gordum sımdı hangı tarıhe gore ıcecegım. ve adet gormek ıstemedıgın hergun mu ıcılecek bu ılac. sadece bır kere mı. temmuz 6 da otele gırecegım 14 de cıkacagım. subata gore normal seyrınde gıtseydı adetım hıcbır sorun yasamadan gecırecektım bu donemı..eveeet sımdı onerılerınızı ve dusuncelerınızı beklıyorum arkadaslar. ne yapmalıyım.acıl cevap beklıyorum..ona gore bır eczacıya danısayım..tesekkurler..
ben de bi kaç gün sonra tatile çıkıcam jinekoloğa gidecek zamanım yok şu anda sağlık ocağına gitsem doktor verir mi ve bide sgk karşılıyo mu bu ilacı acil cvp bekliyorum lütfennn