How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adet geciktirici yumurtlamayı da geciktirir mi?

fragranceteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
345
1
66
İstanbul
selam bayanlar, sormak istediğim tatil dönemine denk geldiği için adetimi geciktirmek için progestan kullandım.bu arada gebelik de planlıyorum.doktorum da zaten olası hamilelik olursa bebek tutunsun diye progestan önerdi.ama malesef kırmızı kartı gördüm ilacı bıraktığımda :( merak ettiğim; adetimi 1 hafta geciktirmiş oldum ama ovulasyon düzeniyle oynamış oluyor muyum?

bildiğim kadari ile adetinde düzensizlik olduysa yumurtlama da problem oluyor.
Şahsen benim öyleydi..Tutturana kadar akla karayı seçtik diyebilirim...

Normalde 28-35 gün arasında adet oluyorsan problem yok..yumurtlaman normal..
Ama 35 günden bir ya da daha uzun adet kanaman oluyorsa yumurtlama olmayabilir..

Ben dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra 2 ay adet hiç olmadım sonra 33-34 günde bir olmaya başladım..
ovulasyon testleri hiç denemedim açıkçası kullanan arkadaşlar var forum da belki işe yarıyordur.. :)

allah hayırlısını versin :)

bildiğim kadari ile adetinde düzensizlik olduysa yumurtlama da problem oluyor.
Şahsen benim öyleydi..Tutturana kadar akla karayı seçtik diyebilirim...

Normalde 28-35 gün arasında adet oluyorsan problem yok..yumurtlaman normal..
Ama 35 günden bir ya da daha uzun adet kanaman oluyorsa yumurtlama olmayabilir..

Ben dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra 2 ay adet hiç olmadım sonra 33-34 günde bir olmaya başladım..
ovulasyon testleri hiç denemedim açıkçası kullanan arkadaşlar var forum da belki işe yarıyordur.. :)

allah hayırlısını versin :)

anladım, aminnnn..aslında benim adetlerim düzenli, sadece bu ay tatilden dolayı geciktirici kullandığım için 1 hafta sonra ilacı keser kesmez adet oldum. o zaman bu hafta değil de haftaya yumurtlayacağız desene :)

Back