- 25 Mart 2018
- 394
- 164
- 29
-
- Konu Sahibi nutella2708
Bende merak ettim :) bende sizinle aynı durumdayım bugün 9. Gecikme günüm 29 nda olmam gerekiyordu hayatımda ilk kez gecikme yaşıyorum 3. Gecikme günümde kan testim negatifti bugn idrar testi yine negatiff nolcaksa olsun artık diyorum insan merak ediyor
Eee 5 ve uzeri gebe demek degil mi hamile degil miymissin
Hayirlisi olsun cnm Allah tan hayrlisi sen iyi ol da nasipse olur inscanim adet oluyorum şu an e adamda altan muaneye yapti acil. sanirim beni korkutmamak icin catlamamiş dedi aslinda duşuk gecirdim galiba
Hayirlisi olsun cnm Allah tan hayrlisi sen iyi ol da nasipse olur ins
Ins cnm saglikli sorunsuz olsun insneyse boylesi daha iyi kanama ile cocuk cok tehlikeli bence olsa da bi damla kansiz akintisiz olsun :)
Bnmde durumumun netlesmesi lazim artik ya kafami baska biseye veremiorum ilk gibi heycan yapiorum /)
Ben 30 gundeadet dongum diodum simdi tarihlere baktim 28 29 gunmus yani bugun 11.guncanim bugun gecikmenin kacinci gunuydu
Ben 30 gundeadet dongum diodum simdi tarihlere baktim 28 29 gunmus yani bugun 11.gun
Aksam acile gideyim diyorum bi ya adet sancısı gibi cok oluo bayrami da oyle gecirmeyim diom en azndan degilsem ilac alirim3 gun sonra kan testi yap
Aksam acile gideyim diyorum bi ya adet sancısı gibi cok oluo bayrami da oyle gecirmeyim diom en azndan degilsem ilac alirim
Hayirlisi bklm iftardan sonra gitcezolur o da sonuçta 11 gun geçmiş canim
Hayirlisi bklm iftardan sonra gitcez
hadi bakalim :) bari sen hamile ol inşallah
Bende de yok cnm hamile degilim doktora dedim cikmama ihtimali var mi ilk gebeligimde 20 25 gun sonra çıkmıştı dedim su an icin yok 1 hafta 10 gun sonra tekrarlayabilirsin dedi ilacta vermedi :/hadi bakalim :) bari sen hamile ol inşallah
Bende de yok cnm hamile degilim doktora dedim cikmama ihtimali var mi ilk gebeligimde 20 25 gun sonra çıkmıştı dedim su an icin yok 1 hafta 10 gun sonra tekrarlayabilirsin dedi ilacta vermedi :/
Kan verdim cnm ultrasonda baktı bi dealt muaneyemi oldun cnm kan mi verdin
Benimde bugn 10. Günüm gecikmenin bende tekrar kan vermeye korkuyorum ama adet tarihinden hemen önce yumurtladıysan o zaman olustuysa gebelik 10 günde anca rahime ulasıyomus o yüzden kanda cıkan değer o saman yükselmeye başlıyomus belki öyle olmustur bizimde gecikmesinin 17. Günü öğrenenleri okudum inşallah ikimzde hamileyizdir :) adetlerinde hiç gecikme yaşamışmıydın normalde1.1 cikti ya hcg degerim sanirim gereksiz umit etmemeliyim yok inanmaliyim
Yok cnm bayadr hic aksamadn geliyordu...ya bnm ilk gebeligimde ole oldu nerdeyse 20 gun 25 gun sonra net belli oldu idrarda falan ama iyice kafam dgildi hamile deglsem keske gelse de umudumu kaybetsemBenimde bugn 10. Günüm gecikmenin bende tekrar kan vermeye korkuyorum ama adet tarihinden hemen önce yumurtladıysan o zaman olustuysa gebelik 10 günde anca rahime ulasıyomus o yüzden kanda cıkan değer o saman yükselmeye başlıyomus belki öyle olmustur bizimde gecikmesinin 17. Günü öğrenenleri okudum inşallah ikimzde hamileyizdir :) adetlerinde hiç gecikme yaşamışmıydın normalde