Nasıl yani regliyken başlayacaksın kimden öğrendin ve kaç gün daha devam edeceksin
Canım ben tam uyguladım sanırım reglimin bittiği günün ertesi sabahı başladım tan 15 gün kür bitti aradan 4 gün geçti regli oldum ama sanki musluk açılmış gibi bu ay inş'ALLAH bu ay tutar tutmazsa artık umursamaz olucamyok reglken başlanmıyor.
ben zaten hiç düzenli adet olmadım pko yüzünden. herhangi bi tarihte düzenli içmeye başladım ve kürün 13. günü regl oldum bıraktım. 15 güne tamamlamam gerekiyormuş yani 2 gün eksik yaptım
sonra ara verdim ve tekrar başladım düzenli içemedim tabi . biraz ara verdikten sonra tekrar başladım duzenli icmedim regl olamadim ama yumurtlamam oldu.
bence etkisi olmuştur . doktora bi gitmek lazım aslında.
bence sen saraçoglunun videolarını izle bu kürle ilgili garanti olsun .
gerçi bende dinleyerek yaptım ama nedense hatalı uyguladım
Canım ben tam uyguladım sanırım reglimin bittiği günün ertesi sabahı başladım tan 15 gün kür bitti aradan 4 gün geçti regli oldum ama sanki musluk açılmış gibi bu ay inş'ALLAH bu ay tutar tutmazsa artık umursamaz olucam
esemre Herkesin yeni yılını kutlarım sağlık dolu yıllarımız olsun tabi kucaklarımız dolu olsun inş'ALLAH
bun arada benim bu ay reglim az sürdü perşembe günü az oldu cuma açıldı ve pazartesi bitti hayret ettim bu geçirmiş olduğum ameliyattan sonra eskiye döndü gibi neden acaba soğan suyumu yaptı yoksa anlamadım ? Bileniniz varmı
İnş!ALLAH canım ya benim dün geceden beri sık sık wc ye çıkıyorum afedersin ama hem idrarım koyu hem azar azar orası sızlıyor silincede pembe kan halbuki ben geçen hafta perşembe gecesi çok az kanamam oldu cuma cumartesi pazar yoğundu pazartesi kesildi çok şaşırmıştım erken bitttiğine ha birde akışkan şeffaf bir akıntıya rastladım bugün acaba olabilirmi birşeyler test yapsammı acabasaol canim senin de yeni yilin kutlu olsun. insallah kavusuruz bebişlerimize :)
valla o kürün çok faydası var .
ama hamilelik şüphen varsa sakın içme düşüğe neden oluyormuş Allah korusun.
senin adına çok sevindim şifa olmuştur inşallah
İnş!ALLAH canım ya benim dün geceden beri sık sık wc ye çıkıyorum afedersin ama hem idrarım koyu hem azar azar orası sızlıyor silincede pembe kan halbuki ben geçen hafta perşembe gecesi çok az kanamam oldu cuma cumartesi pazar yoğundu pazartesi kesildi çok şaşırmıştım erken bitttiğine ha birde akışkan şeffaf bir akıntıya rastladım bugün acaba olabilirmi birşeyler test yapsammı acaba
Canım galiba o bölümü atladın sen geçen hafta perşembe günü gece çok az oldu cuma cumartesi pazar yoğun pazartesi bitmişti ve hayret etmiştim erken bitti diye tarihe göre bu ay sonuna doğru olmam gerekir ama göğüslerim fena sızlıyor regli bittiğinden bu yana ben anlamadım vallahi bu ay vucüdumuay sen hamiş olabilirsin haa..
o lekelenmeler yerleşme kanaması diye biliniyor. adetinin geciktiği gün bi kan testi yaptır bence en doğrusu bu olur .
içini ferah tut bakalım inşallah bu sefer olur
Canım galiba o bölümü atladın sen geçen hafta perşembe günü gece çok az oldu cuma cumartesi pazar yoğun pazartesi bitmişti ve hayret etmiştim erken bitti diye tarihe göre bu ay sonuna doğru olmam gerekir ama göğüslerim fena sızlıyor regli bittiğinden bu yana ben anlamadım vallahi bu ay vucüdumu
Gelsinler artık bebişler 2018 yılı bizim gibi bebiş bekleyenler in yılı olsun.Ama psikolojik değilse bu dönem farklı hissediyorum her 10 dk da bir kendimi wc de buluyorum ayyy inşallahhh bu seferaynı şekilde sütyen bile takamıyorum ben bu mamuşlara son günlerde ..
ama relax düşmeye çalışıyorum
stres yapınca olacağı varsa da olmuyormuş.
kafadan silelim bu stresi gelsin bebişler
Gelsinler artık bebişler 2018 yılı bizim gibi bebiş bekleyenler in yılı olsun.Ama psikolojik değilse bu dönem farklı hissediyorum her 10 dk da bir kendimi wc de buluyorum ayyy inşallahhh bu sefer
Yok bende bu ay çok su içme ama ne hikmetse wc den çıkamıyorum kasık ağrım devam ediyor reglim bittiği halde acaba test yapsak çıkarmı bilmiyorum onuda ama 2 haftadır beni bilen hep rüyasında beni hamile olarak görüyor bir gün arayla kız kardeşimin bebeğinin cinsiyetini sonrasında ise kendimin olan rüyamda cinsiyetini öğreniyorum ama kız kardeşiminki tuttu cinsiyeti inşallah benimkide tutar Eşimin 2 tane kızı var O hasret değil ama ben gerçekten çok hasret çekiyorum her gördüğüm çocuğu keşke benimde olsa böyle bir evlat diyorum hep ALLAH'ımdan istiyorum RABBİM bizlerede nasip eder inş'ALLAHay hadi inşallah. bende meraklandım :)
tuvalet mevzu bende de var ama ben aşırı çok su içiyorum :)
Bu bizim 2.ci evliliğimiz de o yüzdeneşimin 2 tane kızı var derken
eşimin 2 tane kızı var derken
Yok bende bu ay çok su içme ama ne hikmetse wc den çıkamıyorum kasık ağrım devam ediyor reglim bittiği halde acaba test yapsak çıkarmı bilmiyorum onuda ama 2 haftadır beni bilen hep rüyasında beni hamile olarak görüyor bir gün arayla kız kardeşimin bebeğinin cinsiyetini sonrasında ise kendimin olan rüyamda cinsiyetini öğreniyorum ama kız kardeşiminki tuttu cinsiyeti inşallah benimkide tutar Eşimin 2 tane kızı var O hasret değil ama ben gerçekten çok hasret çekiyorum her gördüğüm çocuğu keşke benimde olsa böyle bir evlat diyorum hep ALLAH'ımdan istiyorum RABBİM bizlerede nasip eder inş'ALLAH
Bugün 5 gün oldu gerçide şüpheli derken yani reglim bittiği gün idi ...Demek istedeğin bumu yoksa benmi yanlış anlıyorumbide şüpheli ilişkinin üzerinden kaç gün geçti canım
Bu bizim 2.ci evliliğimiz de o yüzden
Bugün 5 gün oldu gerçide şüpheli derken yani reglim bittiği gün idi ...Demek istedeğin bumu yoksa benmi yanlış anlıyorum