- 23 Ağustos 2017
- 50
- 20
- 41
Umarim hersey istedigin gibi olur sogan kurunu bende ilk defa deniyorum akintim cok fazla var ve kasiklarimda agri oluyor bence icimi temizliyorMerhaba bende poliskistik overliyim ve bebiş istiyoruz.ağustos adeti bitiminde sogan kürü yaptım 18eylül de beklenen adetim. Insallah faydası olur.buay da adet olursam eger ki insaallah olmam incir kürünü de denemeyi düşünüyorum
Benimde icerken cok yogun akintim oldu.kasik ağrılarım oldu ve hala da devam ediyor ağrılar.bende içimi temizliyor diye düşünüyorum. insallah fayda görürüz hepimizUmarim hersey istedigin gibi olur sogan kurunu bende ilk defa deniyorum akintim cok fazla var ve kasiklarimda agri oluyor bence icimi temizliyor
Yarin doktora gidecem yumurta takibimi yapacam sana yazarimBenimde icerken cok yogun akintim oldu.kasik ağrılarım oldu ve hala da devam ediyor ağrılar.bende içimi temizliyor diye düşünüyorum. insallah fayda görürüz hepimiz
15 gün kullandım zaten bu kur 6 ayda bir uygulanıyor. O yüzden ben bir kere denedim.Devam etseydin keske ben gecen ayda hayit tohmu aslan percemi civan percemi denedim yumurtam catlamisdi doktor kontrolune gitmisdim ama esim yanimda dgildi bu ayda sogan kurunu yapdim gelcek ayda incir kurunu uygulayacam en azindan bitkisel. Hayirlisi allhimdan
15 gün kullandım zaten bu kur 6 ayda bir uygulanıyor. O yüzden ben bir kere denedim.
Bak bunu bilmiyordum bencanım soğan kürüyse bahsettigin, 10 gün ara verilip bir 15 gün daha yapılması gerekiyor . saraçoglu bu şekilde tavsiye ediyor
Bak bunu bilmiyordum ben
Tmm canım bi izleyeyim olmadı gelecek aya bir daha denerimvideosu var youtube da
izle istersen . saraçoglu kendisi anlatıyor.
onun ağzından duymasam inanmazdım bende :)
Hic birsey yapmayacaksin canim sanki kasiklarinda birseyler oynuyoe gibi kipirdama var gibi oluyor bence yumurtalari hareketlendiriyor dun dusta vududumu yikarken afedersin azcik boyle kan piltisi dusdu sogan kuru sayesinde bence rahimi temizliyorbende gecikme değilde eskiye oranla daha fazla adet sancısı oluyor bu adet sancısı nasıl geçer ne yapmak gerekir bi tavsiyesi olan varmıdır?
her ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.
Evet canim ilk uygulamada hamile kaldimHayirki olsun insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk uygulamada ki oldu peki
esemre yazalı epey olmuş ama sende faydası oldumu acaba hamilelikte ?
Nasıl yani regliyken başlayacaksın kimden öğrendin ve kaç gün daha devam edeceksincanım ben kürü yanlış uyguladım galiba . regl başlayınca da devam etmek gerekiyormuş.
adetlerim hala düzensiz. 5 gün önce yumurtladım galiba ardından 3 gün sonra yine yumurtlama belirtileri gördüm 3 aydır tık yoktu yumurtaya dair. herhalde düzensizlik olduğu için arka arkaya çatladı diye düşündüm . ikisini de değerlendirdik beklemedeyim... olumlu sonuçlanırsa soğana bağlicam çünkü 3 ay uyguladım