Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi olanlar sogan kuru mucizesine sans versinler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende poliskistik overliyim ve bebiş istiyoruz.ağustos adeti bitiminde sogan kürü yaptım 18eylül de beklenen adetim. Insallah faydası olur.buay da adet olursam eger ki insaallah olmam incir kürünü de denemeyi düşünüyorum
Umarim hersey istedigin gibi olur sogan kurunu bende ilk defa deniyorum akintim cok fazla var ve kasiklarimda agri oluyor bence icimi temizliyor

Umarim hersey istedigin gibi olur sogan kurunu bende ilk defa deniyorum akintim cok fazla var ve kasiklarimda agri oluyor bence icimi temizliyor
Benimde icerken cok yogun akintim oldu.kasik ağrılarım oldu ve hala da devam ediyor ağrılar.bende içimi temizliyor diye düşünüyorum. insallah fayda görürüz hepimiz

Devam etseydin keske ben gecen ayda hayit tohmu aslan percemi civan percemi denedim yumurtam catlamisdi doktor kontrolune gitmisdim ama esim yanimda dgildi bu ayda sogan kurunu yapdim gelcek ayda incir kurunu uygulayacam en azindan bitkisel. Hayirlisi allhimdan
15 gün kullandım zaten bu kur 6 ayda bir uygulanıyor. O yüzden ben bir kere denedim.

benim gibi 5-6 ayda bir regl olan var mı?
doktora gittim doğum kontrol hapi verdi 6 ay kullandım
pek düzene girmedi.
pko var bende her iki overde.
soğan kürüne başladım
civanpercemi ve hayıt kullandim daha önce
şimdiki umudum soğan suyu .
dua edin bana kızlar

benim kürümün 5. günüm bitti . akıntılarım tamamen durdu
niye olaki :KK17:

bende gecikme değilde eskiye oranla daha fazla adet sancısı oluyor bu adet sancısı nasıl geçer ne yapmak gerekir bi tavsiyesi olan varmıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende gecikme değilde eskiye oranla daha fazla adet sancısı oluyor bu adet sancısı nasıl geçer ne yapmak gerekir bi tavsiyesi olan varmıdır?
Hic birsey yapmayacaksin canim sanki kasiklarinda birseyler oynuyoe gibi kipirdama var gibi oluyor bence yumurtalari hareketlendiriyor dun dusta vududumu yikarken afedersin azcik boyle kan piltisi dusdu sogan kuru sayesinde bence rahimi temizliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
soğan kürümü başari ile devam ettiriyorum .
hakikaten mucize olduguna sahit oldum . 6 aydır regl gecikmesi vardı.
kürümün bitmesine 2 gün kala regl oldum.
regl bitiminden 1 hafta sonra tekrar başladım. bir 15 gün daha devam edicem .
hamilelik istiyorum
insallah bu kür bana bebişte getirir .

ayrıca başka bir faydası daha oldu hastalıklara karşı vücut direncim arttı ve idrar yolu enfeksiyonuma çok iyi geldi .

ben faydasını gördüm o yüzden tavsiyemdir

Merhabalar. Benim de liseden beri pko sendromum vardı. 4 ay adet olmadığım bile oluyordu. İlaç kullandım, soğan kabuğu kaynattım bir işe yaramadı. En son evlenince geçer dediler. O da yalan. Ama son bir senedir yoga yapıyorum ve yogayı bıraktığım ay gecikmem oluyor. Yogadan kastım da bağdaş kurup ommm demek değil tabiki :) bütün vücudu esneten, vücuttaki her kasın hareket etmesini sağlayan bir spor olarak düşünün. Öyle insanı yoran, terleten birşey de değil... Sadece bende mi işe yaradı bilmiyorum ama biyolojimi düzene soktuğu kesin. Bence denemeye değer.

her ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.

Hayirki olsun insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk uygulamada ki oldu peki

esemre esemre yazalı epey olmuş ama sende faydası oldumu acaba hamilelikte ?

canım ben kürü yanlış uyguladım galiba . regl başlayınca da devam etmek gerekiyormuş.
adetlerim hala düzensiz. 5 gün önce yumurtladım galiba ardından 3 gün sonra yine yumurtlama belirtileri gördüm 3 aydır tık yoktu yumurtaya dair. herhalde düzensizlik olduğu için arka arkaya çatladı diye düşündüm . ikisini de değerlendirdik beklemedeyim... olumlu sonuçlanırsa soğana bağlicam çünkü 3 ay uyguladım

canım ben kürü yanlış uyguladım galiba . regl başlayınca da devam etmek gerekiyormuş.
adetlerim hala düzensiz. 5 gün önce yumurtladım galiba ardından 3 gün sonra yine yumurtlama belirtileri gördüm 3 aydır tık yoktu yumurtaya dair. herhalde düzensizlik olduğu için arka arkaya çatladı diye düşündüm . ikisini de değerlendirdik beklemedeyim... olumlu sonuçlanırsa soğana bağlicam çünkü 3 ay uyguladım
Nasıl yani regliyken başlayacaksın kimden öğrendin ve kaç gün daha devam edeceksin

X