Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi olanlar sogan kuru mucizesine sans versinler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haa anladım canım
inşallah gönlündeki olur.. bileğinde altın sallamayı denedin mı..
bu şekilde çocuk cinsiyeti çıkıyor :KK70:
Amin cümlemizin ama şimdi şunda mutabık olalım birincisi cinsiyet meselesi nedir

Amin cümlemizin ama şimdi şunda mutabık olalım birincisi cinsiyet meselesi nedir

biz çok yapardık arkadaşlarla .
bileğinızin üzerine altın kolye tutuyorsunuz kolye ileri geri giderse erkek
yuvarlak dönerse kız demek . bi kaç kez tekrar edin hem çocuk sayısı çıkıyor hemde cinsiyetleri . kolye sabit durduğu vakit sayı belli oluyor :KK70:
bende 4 çocuk çıktı
ilki erkek kız erkek kız diye devam etti ve durdu :))))

evli bayanlara bile yaptık dosdoğru çıktı olan çocukları sıra sıra :)
bi dene bakalım.

biz çok yapardık arkadaşlarla .
bileğinızin üzerine altın kolye tutuyorsunuz kolye ileri geri giderse erkek
yuvarlak dönerse kız demek . bi kaç kez tekrar edin hem çocuk sayısı çıkıyor hemde cinsiyetleri . kolye sabit durduğu vakit sayı belli oluyor :KK70:
bende 4 çocuk çıktı
ilki erkek kız erkek kız diye devam etti ve durdu :))))

evli bayanlara bile yaptık dosdoğru çıktı olan çocukları sıra sıra :)
bi dene bakalım.
Tamam canım hamile kalırsam denerim

her ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.
Canım bende her ay adet görüyorum ama 10 gün gecikmeli gecen ay soğan kürü yaptm ama adetyken yaptm bu ay 16. Güne geldm hala adet yok hamile olablrmıyım idrar testi yaptm negatf çıktı geç döllenme olabilir mi 5 aylık evlym bebek istyoruz ama olmuyor doktra gittim yumrtan var rahim temz sıkıntı yok dedi pko olsaydı söylerdi herlde demi

Kizlar bende bu ay 9 gun sogan kuru yaptim adetim 2 gun gecikti sogan kuru adeti geciktirir mi bilen var mi

Hanımlar ben bu ay soğan kurune basliycaktm adetim 7 gün gecikti hala olmadım test yaptırdım gebelikte yok sizce şimdi başlasam olurmu

Hanımlar ben bu ay soğan kurune basliycaktm adetim 7 gün gecikti hala olmadım test yaptırdım gebelikte yok sizce şimdi başlasam olurmu
Bence başama adet söktrücü oldğu için belki gebe felandan riske atma bekle bi kaç gün daha adet olmzsan tekrar test yap kan testi yaptr ama değilsen başla soğan kürüne

Kan testi yaptırdım zaten 1.20 çıktı dün baslamadm ama bundan snra yukselcegini sanmiyorum

Canım bende her ay adet görüyorum ama 10 gün gecikmeli gecen ay soğan kürü yaptm ama adetyken yaptm bu ay 16. Güne geldm hala adet yok hamile olablrmıyım idrar testi yaptm negatf çıktı geç döllenme olabilir mi 5 aylık evlym bebek istyoruz ama olmuyor doktra gittim yumrtan var rahim temz sıkıntı yok dedi pko olsaydı söylerdi herlde demi
Sen doktoruna guven canim 5 ay cok erken daha endiselenmel icin cok yeni evlisin daha. INSALLAH cabucak hamile kalip saglikla bebise kavusursun)))

Bende bu ay soğan kürü yapanlardanım 10 gündür içiyorum günde 1 kere adetim düzenlidir 26günde olurum. Çocuk istediğimiz için tavsiye ettiler gerçi daha 3 aydır korunmuyoruz ama.:KK49: Sol kasığıma ara ara acayip sancılar giriyor adetime daha 10 gün var bakalım. Testere dişli aslan pençesi içmiştim geçen ay çatlamayı çok net hissetmiştim. Onunla hamile kalan arkadaşlarım var:dua:

Merhaba hanımlar ben 03.12.2017 de regl oldum 11.12.2017 de başlayıp 25.12.2017 de soğan kürüm bitti 28.12.2017 tarihinde gece çok az kahverengi akıntım geldi 23.30.31 aralık ise yoğun bir şekilde regl oldum ama 02.01.2018 03.01.2018 tarihlerinde açık pembe akıntım oldu ve dün 08.01.2018 de yine pembe akıntım bu sabah da öyle 1 saat öncesine kadar dı şimdi ise kahverengi akıntım var bunun yanında meme ucu acısı kasıklarda belde agrı avuç içlerim yanıyor devamlı yorgunluk hissi birde eklem yerlerim ağrıyor acaba hamile kalanlar sizde bu durumlar oldumu yada duydunuzmu ?
farzedelimki bu kanamalar tutunma kanaması olsun peki testin ne zaman pozitiv olduğunu görebilirim ,,,

Ha birde farzı misal ben hani 29.30.31 2017 de regli olmuştum ya peki bu akıntılar neyin nesi birisi bana yardımcı olabilirmi ?

Sogan kürü adetimi 9 gun geciktirdi hala da olmadim. Ne kür yapacam ne baska bisey artık. Dengem bozuldu iyice...

Benm genelde duzensiz olurdu son 1 yildr duzenliydi ama 4. Ayimz cocuk istiyoruz stresten sanirim tekrar duzensiz olmaya basladi gariptr ki her ay nerdeyse hamilelik belirtisi yasiyorum psikolojik sanirim..simdi benm sorum su ya sogan kuru uygularken hamile kalirsak dusuge sebep olmaz mi..

Bazı yazılar gördüm hamileyken de içilebilir diye ama yinede araştr internetten istersen yanlş yönlndrmeyim

X