- 9 Ekim 2017
- 156
- 50
- 42
Amin cümlemizin ama şimdi şunda mutabık olalım birincisi cinsiyet meselesi nedirhaa anladım canım
inşallah gönlündeki olur.. bileğinde altın sallamayı denedin mı..
bu şekilde çocuk cinsiyeti çıkıyor
Amin cümlemizin ama şimdi şunda mutabık olalım birincisi cinsiyet meselesi nedir
Tamam canım hamile kalırsam denerimbiz çok yapardık arkadaşlarla .
bileğinızin üzerine altın kolye tutuyorsunuz kolye ileri geri giderse erkek
yuvarlak dönerse kız demek . bi kaç kez tekrar edin hem çocuk sayısı çıkıyor hemde cinsiyetleri . kolye sabit durduğu vakit sayı belli oluyor
bende 4 çocuk çıktı
ilki erkek kız erkek kız diye devam etti ve durdu :))))
evli bayanlara bile yaptık dosdoğru çıktı olan çocukları sıra sıra :)
bi dene bakalım.
Tamam canım hamile kalırsam denerim
ALLAH iyiliğini versin emi :) :)yok canım hamile olmadan da yapabilirsin :)
biz bekarken meraktan yapardık hep .
hatta bardak içinde yüzük çevirip kaç yaşında evlenecegimizi de ordan öğrendik
Canım bende her ay adet görüyorum ama 10 gün gecikmeli gecen ay soğan kürü yaptm ama adetyken yaptm bu ay 16. Güne geldm hala adet yok hamile olablrmıyım idrar testi yaptm negatf çıktı geç döllenme olabilir mi 5 aylık evlym bebek istyoruz ama olmuyor doktra gittim yumrtan var rahim temz sıkıntı yok dedi pko olsaydı söylerdi herlde demiher ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.
Soğan kürü adet söktürücü adet geciktirmez ki yanlış mı biliyorum bence geciktirmez yani herkes adet olmak için soğan suyu içiyorgeciktrmez bnce :)Kizlar bende bu ay 9 gun sogan kuru yaptim adetim 2 gun gecikti sogan kuru adeti geciktirir mi bilen var mi
Bence başama adet söktrücü oldğu için belki gebe felandan riske atma bekle bi kaç gün daha adet olmzsan tekrar test yap kan testi yaptr ama değilsen başla soğan kürüneHanımlar ben bu ay soğan kurune basliycaktm adetim 7 gün gecikti hala olmadım test yaptırdım gebelikte yok sizce şimdi başlasam olurmu
Sen doktoruna guven canim 5 ay cok erken daha endiselenmel icin cok yeni evlisin daha. INSALLAH cabucak hamile kalip saglikla bebise kavusursun)))Canım bende her ay adet görüyorum ama 10 gün gecikmeli gecen ay soğan kürü yaptm ama adetyken yaptm bu ay 16. Güne geldm hala adet yok hamile olablrmıyım idrar testi yaptm negatf çıktı geç döllenme olabilir mi 5 aylık evlym bebek istyoruz ama olmuyor doktra gittim yumrtan var rahim temz sıkıntı yok dedi pko olsaydı söylerdi herlde demi
Merhaba siz hamilemisiniz sogan kuru yaptinizmiBizlere de dua edin 4.ayimdayim bu ay olur insallah
Merhaba siz hamilemisiniz sogan kuru yaptinizmi
Pko varmiydi peki oyy masallah allah bağışlasın bize de nasip etsin insDoğdu bebegimhamile kaldim.soğan kuru yaptigim ay