• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi, geç döllenme

Arkadaslar merhaba, normalde düzenli adet olan birisiyim her zaman ya 26 ya da 28. günde adetimi olurum, geçen hafta perşembe adet olmam lazımdı ama 10 gün geçti ve hala olmadım 6. gün test yaptım ve negatif fotoğrafını koyuyorum, kasıkta garip ağrılarım var ve su gibi akıntı (ıslaklık) aynı şekilde beyaz renkte akıntım da var hepsi kokusuz, normalde erken gelir geç asla gelmezdi.Göğüslerimde şişkinlik devam ediyor onun dışında bir ağrı hissetmiyorum hassasiyet var sadece Eşimle günleri hep değerlendirdik.Geç döllenme ile hamilelik öğrenen var mı?
Siz gebe misiniz acaba

Laboquick ti markası başka bi test daha var evde onu da yaptıktan sonra kan vermeye gidicem inşallah hayırlı haber alırım

Siz gebe misiniz acaba
yok canım kan testi 1 çıktı bu ay çok ani kilo aldım ve çok stresliydim, ultrasonda pko görüntüsü vardı sol yumurtamda ama doktor sadece buna bakıp size pko diyemem dedi çünkü düzenli adet döngüm, bir kere gebe kalmam vs durumlar vardı.Tarlusal kullanıyorum şimdi. sanırım türkiye ye taşındım ve hayat düzenim bozuldu hareketsiz kaldım 1.5 ay ondan olcağını düşünüyorum 😞

yok canım kan testi 1 çıktı bu ay çok ani kilo aldım ve çok stresliydim, ultrasonda pko görüntüsü vardı sol yumurtamda ama doktor sadece buna bakıp size pko diyemem dedi çünkü düzenli adet döngüm, bir kere gebe kalmam vs durumlar vardı.Tarlusal kullanıyorum şimdi. sanırım türkiye ye taşındım ve hayat düzenim bozuldu hareketsiz kaldım 1.5 ay ondan olcağını düşünüyorum 😞
Anladım canım inşallah olur Allah'ın izniyle benmde 4 gün gecikmisti dün aksma regl oldum ondan sormuştum

Anladım canım inşallah olur Allah'ın izniyle benmde 4 gün gecikmisti dün aksma regl oldum ondan sormuştum
anladım canım inşallah dediğin gibi sağlıklı gebeliklerimiz olur çok düşündükçe stres yapıyoruz bence, ilk gebe kaldığımda yumurtlama gününü tutturmuşum ama haberim olmadan hamile kalmıştım gerçekten kafaya takmayınca oluyor

Merhaba kızlar, adetten kaç gün önce yapınca pozitifi görebiliyoruz? Benim adete 8 gün var evde de bi tane kaset test var zor tutuyorum kendimi 😅😅

anladım canım inşallah dediğin gibi sağlıklı gebeliklerimiz olur çok düşündükçe stres yapıyoruz bence, ilk gebe kaldığımda yumurtlama gününü tutturmuşum ama haberim olmadan hamile kalmıştım gerçekten kafaya takmayınca oluyor
Bende zaten stresten prolaktin yüksekliği oluyor iki ayda bir yükseliyor ilaç kullanıyorum etkisi geçince tekrar yükseliyor o yüzden bu ay aşılama deneyecez yoksa tutmuyor yumurtlma denk gelse de tutmuyor hiç bişey olmadığı halde

Kaç gün geciktiniz kaç çıktı değeriniz , belirtiniz varmışdı anlatabilirmisiniz
Söyle. Sat 24 marttı. Ama benim adetim düzensizdir. 20 Mart akşamı yani arefe günü akşamı mide bulantım başladı. 3 kez gebe kaldım. Bu dördüncüsü. İlk kez bu kadar erken mide bulantım oldu. Hiç çocuğum yok bu arada. Zaten bebek istiyorduk. 10 Nisan pik görümce sadece o günü değerlendirmiştik. Bekliyorum yani. Bayram günü test yaptım. Aşırı silik çizgi çıktı. Var yok arası. Sonra bi gün sonra bu testi yaptım. Görünür silik bi çizgi vardı işte. Sonrasında iştahsızlık, adet olacak gibi sancı, yorgunluk, uykusuzluk ve sonradan göğüs ağrısı başladı. Sırt ve bel ağrımda var. Sanırım baş dönmesi hariç tüm Belirtileri yaşıyorum 😅 1 gün sonra kan verdim. 109 çıktı. Pazartesi günüydü. Perşembe yeniden kan verdim. 492 çıktı. Bu cuma doktor randevum var. Dış gebelik değildir inşallah. Bi önceki öyleydi çünkğ

benim kızım da geç döllenmeyle olmuştu. olmam tarihte regl olmadım. kasık ağrılarım vardı. sonra çok koyu siyaha çalan lekelenmelerim oldu. regl oldum sandım ama yerleşme kanamasıymış hamile olduğumu hala anlamamıştım. bu kanamalar 4-5 gün sürdü. sonra tesadüfen kız kardeşim test yapalım dedi erken gebelik testi ile öğrendim. öğrendiğimde de 5+3 tüm.
Merhabalar, benim bugün 4.günüm geciktim, dün kan tahlili yaptırdım fakat negatif çıktı, sancılanmam,ishalim, mide bulantım var fakat bunlar normalde de olan belirtilerim, dün akşam çok çok az kahverengimsi akıntı geldi ama anlamadım ne düşüneceğimi de bilemedim böyle bir durum olabilir mi acaba benimde 😶

Merhabalar, benim bugün 4.günüm geciktim, dün kan tahlili yaptırdım fakat negatif çıktı, sancılanmam,ishalim, mide bulantım var fakat bunlar normalde de olan belirtilerim, dün akşam çok çok az kahverengimsi akıntı geldi ama anlamadım ne düşüneceğimi de bilemedim böyle bir durum olabilir mi acaba benimde 😶
erken gebelik testinde çıkabilir belki bir de onu deneyin. ama kan tahlili kesin sonuçtur tabii. geç döllenme olup kanda gözükmemiş de olabilir.

bende bir belirti yoktu sadece çok koyu siyaha çalan akıntım olmuştu birkaç gün sonra o da kesilmişti.

Söyle. Sat 24 marttı. Ama benim adetim düzensizdir. 20 Mart akşamı yani arefe günü akşamı mide bulantım başladı. 3 kez gebe kaldım. Bu dördüncüsü. İlk kez bu kadar erken mide bulantım oldu. Hiç çocuğum yok bu arada. Zaten bebek istiyorduk. 10 Nisan pik görümce sadece o günü değerlendirmiştik. Bekliyorum yani. Bayram günü test yaptım. Aşırı silik çizgi çıktı. Var yok arası. Sonra bi gün sonra bu testi yaptım. Görünür silik bi çizgi vardı işte. Sonrasında iştahsızlık, adet olacak gibi sancı, yorgunluk, uykusuzluk ve sonradan göğüs ağrısı başladı. Sırt ve bel ağrımda var. Sanırım baş dönmesi hariç tüm Belirtileri yaşıyorum 😅 1 gün sonra kan verdim. 109 çıktı. Pazartesi günüydü. Perşembe yeniden kan verdim. 492 çıktı. Bu cuma doktor randevum var. Dış gebelik değildir inşallah. Bi önceki öyleydi çünkğ
Merhaba canım 3 kez gebe kaldım demişsin öncekiler de dusuk mu yaşadın ? İnşallah sonuncu hamileliğin güzel geçiyordur 🥰

Merhaba canım 3 kez gebe kaldım demişsin öncekiler de dusuk mu yaşadın ? İnşallah sonuncu hamileliğin güzel geçiyordur 🥰
Çok teşekkür ederim. 😊 Evet. Bu 4.gebeliğim. İlki kimyasal gebelikti. İkincisi 2.5 sene sonra sonra oldu. Kalbi durdu. Düşük yaptım. Sonuncusu da dış gebelik oldu. Kan pıhtılaşmam varmış. Aspirin alıyorum şu an.

Back