- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi hollything11
Evet. BakınMerhabaaa yaptınız mı test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. BakınMerhabaaa yaptınız mı test
valla sizde de ben var görüyorum
Kızlar bu sabah tekrar yaptım. Bakar mısınız?Sizde de gölge gördüm, siz de görüyo musunz hemen mi çıktı
Tebriklerr, kaçıncı dakika cıktıKızlar bu sabah tekrar yaptım. Bakar mısınız?
PozitiffffKızlar bu sabah tekrar yaptım. Bakar mısınız?
Yani hemen 5-10 dk daTebriklerr, kaçıncı dakika cıktı
Ahhh. Allahımmmm. İnşallah kucağıma alırım bu seferPozitiffff
İnşalllah hamilesiniz, hayırlı olsun kan verin bizi de haberdar edinYani hemen 5-10 dk da
Çok sağolun. Kanı biraz geç verebilirim. Aile hekiminden randevu alıp ondan test isteyeceğim. O da biraz uzun sürüyorİnşalllah hamilesiniz, hayırlı olsun kan verin bizi de haberdar edin
Randevusuz olmuyor mu sabahtan gitsenizÇok sağolun. Kanı biraz geç verebilirim. Aile hekiminden randevu alıp ondan test isteyeceğim. O da biraz uzun sürüyor
Allahım hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü çok sevindim sizin adınıza.Ahhh. Allahımmmm. İnşallah kucağıma alırım bu sefer
Evet. Bakın
hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bu sabah tekrar yaptım. Bakar mısınız?
Yurt dışında yaşıyorum da. Burada biraz sıkıntı hastane işi. Randevusuz gitsem bir kaç saat beklemem gerekir. Ondan yani. Belki özelde yaptırırım direk. BakayımRandevusuz olmuyor mu sabahtan gitseniz
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimAllahım hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü çok sevindim sizin adınıza.
Amin inşallah. Çok sağolunhayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
merhabalar geç döllenme ile cinsiyetiniz ne oldu öğrenebilir miyimbenim kızım da geç döllenmeyle olmuştu. olmam tarihte regl olmadım. kasık ağrılarım vardı. sonra çok koyu siyaha çalan lekelenmelerim oldu. regl oldum sandım ama yerleşme kanamasıymış hamile olduğumu hala anlamamıştım. bu kanamalar 4-5 gün sürdü. sonra tesadüfen kız kardeşim test yapalım dedi erken gebelik testi ile öğrendim. öğrendiğimde de 5+3 tüm.
merhaba. kızım olduMerhabalar geç döllenme ile
merhabalar geç döllenme ile cinsiyetiniz ne oldu öğrenebilir miyim
Benim de son adet tarihim 23 mart , 22 nisanda bekliyordum 21 nisanda beta 1.20 çıktı bugün yani 4 gün gecikmiş oldu 20 çıktı sizde geç döllenme mi 2 ay önce kimyasal geçirdim biraz panikledim değer düşük oluncamerhaba. kızım oldu
evet benimki geç döllenmeydi. bat ım bir türlü olmuyordu sonra koyu renkli lekelenme yaşadım regl sandım ama yerleşme kanamasıydı. ilk muayenemden sonra da kanama yaşamadım zaten çok şükür.Benim de son adet tarihim 23 mart , 22 nisanda bekliyordum 21 nisanda beta 1.20 çıktı bugün yani 4 gün gecikmiş oldu 20 çıktı sizde geç döllenme mi 2 ay önce kimyasal geçirdim biraz panikledim değer düşük olunca
ben gördüm ama 19 ğünde cok net çıkması gerekirdi canım,benimde geç döllenmeydi yumurtlamadan 15 ğün sonra bayağı koyu çıkmıştı.kaç dakikada çıktı buKızlar sizde 2. Çizgiyi görüyor musunuz pcos hastasıyım 19 gündür reglim gecikti geç döllenme olabilir mi?