Adet gecikmesi+ belirtiler+ negatif testler

Çok enteresan bi umut gireyim foruma bakayım dedim çok kişiymişiz aynı şeyleri yaşayan
Akşam test alacaktım yarın sabah yapayım diye hiç paradan olmayayım en iyisi 😃
Umutlanip yerime oturmaktan nefret ediyorum

Benim de gecikmemin 9. Günü. 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı, adet olmayı bekliyorum
Bu ayı hiç degerlendirmedigimizden ve pcoston dolayı hiç umudum yok. Bir an önce adet gelse ve bitse keşke

Benim de gecikmemin 9. Günü. 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı, adet olmayı bekliyorum
Bu ayı hiç degerlendirmedigimizden ve pcoston dolayı hiç umudum yok. Bir an önce adet gelse ve bitse keşke
Benim herhangi bir problemim yok zaten bi çocuğum var normalde asla gecikmez hadi gecikti 1 2 gün ilaçta kullandım bitirdim menepozdan da şüpheleniyorum yaşım daha genç ama ne olur ne olmaz yarın da olmazsa bidaha gidecem doktora

Evet erken menopoz hamile olma olasılığımdan yüksek diye hiç umutlanmak istemiyorum teste falan gerek yok doktorada gidesim yok ne zaman isterse gelsin artık napayim

Benim de gecikme oldu, 7. Günümdeyim bugün ve testler negatif. Kan testi vermedim henüz pazartesi doktora gideceğim. Akıntı var adet öncesi akıntısı gibi değil beyaz ve sulu. Onun dışında gecikmenin ilk günü ağrım vardı kasikta ama onun dışında ne göğüs ağrısı ne başka bir şey. Havaların ani değişiminden mi kaynaklı acaba bu gecikmeler? Sizin sonucunuz ne oldu?
Merhaba sonuç nedir acaba benim de sizin gibi oldu da

Merhabalar, konu başlığı bana da çok uzunca hemen üye olup yazmak istedim. En son haziranın 18. De adetim başlamıştı ve bu ay 16. Da başlaması gerekiyordu. adetim gecikti 3 gün. Eşim korunuyordu ve bu yüzden endişelenip hemen gebelik testi yaptım sabah ve negatif çıktı. Adet olacakmışım gibi belirtiler var ve beyaz akıntım ve sol kasığımda sancı arasıra. Aslında durumum çok stresli eşim kesinlikle 3. Çocuk istemiyor. Allah bağışlasın 2 oğlum var yaşımızda artık oldu baya 39 yaşındayım. Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.Bana inşallah hamilelik durumu olmaz aksi olursa kürtaj diyor sürekli. Bu yüzden 3 gündür gözüme uyku girmedi. Dua ediyorum sürekli değilimdir diye. Çünkü diğer durumu ben hiç istemiyorum. Allah herkesi in istediğini gerçekleştirsin inşallah. Buraya yazıp biraz dertleşmek istedim ve biraz da umutlandım.

X