Adet gecekmesi ara adet

Ellufa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
2
0
28
Merhaba arkadaşlar, son 2 ay öncesinde ara adet dönemim oluyordu. 2 aydırda adet olacağım zaman ilk önce kahverengi bir akıntı geliyor yaklaşık 1 hafta sürüyor ve kaşındırıyor. Sonra kan gelmeye başlıyor çok ağrılı ve çok fazla kan geliyor. Bu 4 ay içerisinde kilo alıp vermekle geçti onun etkisi olabilir mi diye düşündüm doktora gittiğimde bir şeyin yok diyorlar durum sadece ara adet dönemiyken uzun bir adet dönemine geldi başından böyle bir olay geçen var mı ?yardımcı olursanız sevinirim.

Geçmiş olsun kist falan nı var ağrılı adet yapar derler

Geçmiş olsun kist falan nı var ağrılı adet yapar derler
Teşekkür ederim. Kist var mı bilmiyorum bir kaç kere gittim bir şeyin yok dediler. Ama sürekli adetim sıkıntı 26 nisan dan bu yana hala devam ediyor. Bir hafta sancılı asıl adet oluyorum sonra çok az akıyor şuan bile var.

Merhaba arkadaşlar, son 2 ay öncesinde ara adet dönemim oluyordu. 2 aydırda adet olacağım zaman ilk önce kahverengi bir akıntı geliyor yaklaşık 1 hafta sürüyor ve kaşındırıyor. Sonra kan gelmeye başlıyor çok ağrılı ve çok fazla kan geliyor. Bu 4 ay içerisinde kilo alıp vermekle geçti onun etkisi olabilir mi diye düşündüm doktora gittiğimde bir şeyin yok diyorlar durum sadece ara adet dönemiyken uzun bir adet dönemine geldi başından böyle bir olay geçen var mı ?yardımcı olursanız sevinirim.
ay aradan bir kac ay gecmis konunun yaaa bende gecen ay oyleydim 3 gun kahverebgi akintim vsrdi sonra adet oldm ama cok miktarda deil yasmini birakmistim gerci omu etkiledi blmiorm sende birsey kullaniormuydun acaba birde mantar enk.vsrdi benim ama kahverengi akinti yapmaz bnce oda simdi nasil adetin

X