- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.961
- 248
- Konu Sahibi Melisa bdk
-
İyide cnm canın acimasindan dahami önemli sevgilinin istekleri size önem veren canınızın yandığını bile bile ısrar etmez siz kendinize değer vermeseniz karşınızdaki de değer vermez bu kadar gözünüzde büyütmeyin sevgili de olsa eşinizde olsa öncelik kendiniz olun lütfen.. Üstelik adet olurken ilişki yaşamak ne ya saglinizi riske atacak kadar insanın midesi kaldırmazYa bende ilişki istiyorum ama bu kadar çok sık değil yani onu da çok seviyorum kıramıyorum da birşey deyince alınıyo tartışıyoruz yoksa dayanamıyorum gerçekten hep acı hep acı
Ben 23 yaşındayım sevgilim de 25Melisa kac yasındasın sevgilin kac yasında
Haklisin cnm ama işte düşünmeden hareket ettik biraz . Bende adet günümü unuttum biraz unutkanlığım var o arada oldu işte biseylerİyide cnm canın acimasindan dahami önemli sevgilinin istekleri size önem veren canınızın yandığını bile bile ısrar etmez siz kendinize değer vermeseniz karşınızdaki de değer vermez bu kadar gözünüzde büyütmeyin sevgili de olsa eşinizde olsa öncelik kendiniz olun lütfen.. Üstelik adet olurken ilişki yaşamak ne ya saglinizi riske atacak kadar insanın midesi kaldırmaz
Okudugum en anlamsız cevap.Haklisin cnm ama işte düşünmeden hareket ettik biraz . Bende adet günümü unuttum biraz unutkanlığım var o arada oldu işte biseyler
Anladım tabiki de ama bi anlık zevk işteYa cevaplarina bakiyorum da, gercekten sinir oldum....Burada insanlar sana bir sey anlatmaya calismis...Biraz anlasan..
Şap at içecegine o zman. Naapalım yani biz burdan şimdi? Telapati yöntemiyle adamın libidosunu mu düşürelim haydaa.O beni asla üzmüyor asla yanlış yapmaz ondaki istek afedersin resmen azmak gibi yani
Flim izliyoduk sevgilim yakınlasinca bana bi anda kendimi seks te buldumOkudugum en anlamsız cevap.
Adet gununu unutmakla adetken seks yapmanın alakası ne?
Şap at içecegine o zman. Naapalım yani biz burdan şimdi? Telapati yöntemiyle adamın libidosunu mu düşürelim haydaa.
Olmaz canım acıyor istemiyorum saglıklı da degil pipin mikrop kapar düşer de olsun bitsin.
Cevap hala mantıksızFlim izliyoduk sevgilim yakınlasinca bana bi anda kendimi seks te buldum
O ortamı dusununce nasıl sevke geliyorlar sacma degıl mıŞap at içecegine o zman. Naapalım yani biz burdan şimdi? Telapati yöntemiyle adamın libidosunu mu düşürelim haydaa.
Olmaz canım acıyor istemiyorum saglıklı da degil pipin mikrop kapar düşer de olsun bitsin.
Çünkü konu sahibi bir Melisa değil,Melih falanCevap hala mantıksız
Abaza sevgili sendromuna yakalanmıssınız.. kırıyorum falan diye dusunme senin sağlığın mı daha önemli tripkolik sevgilinin tavırları mı aaaaaSevgilim anlamiyo işte sorun onda
Ilişki esnasında duydugum o acıyı gözlerine bakarak söyledim ama resmen kendinden geçmiş gibiydi beni dinlemiyo ki . Penisin zarar görür dedim yapma dedim oda penisine bakti bi anda içime girdiğinde o anda bitmiştim işteŞap at içecegine o zman. Naapalım yani biz burdan şimdi? Telapati yöntemiyle adamın libidosunu mu düşürelim haydaa.
Benim sağlayımAbaza sevgili sendromuna yakalanmıssınız.. kırıyorum falan diye dusunme senin sağlığın mı daha önemli tripkolik sevgilinin tavırları mı aaaaa
Aşkın gözü görmüyor işteO ortamı dusununce nasıl sevke geliyorlar sacma degıl mı
Hadi ya tühh bi anda olmasaymış iyiydi de bi anda olunca olmadı. Napalım bi daki sefere inş.Ilişki esnasında duydugum o acıyı gözlerine bakarak söyledim ama resmen kendinden geçmiş gibiydi beni dinlemiyo ki . Penisin zarar görür dedim yapma dedim oda penisine bakti bi anda içime girdiğinde o anda bitmiştim işte
Ahshjdjd su msjın ben fakeyim diye haykırıyo parmaklarıma yazık sana cvp yazarken yoruldularIlişki esnasında duydugum o acıyı gözlerine bakarak söyledim ama resmen kendinden geçmiş gibiydi beni dinlemiyo ki . Penisin zarar görür dedim yapma dedim oda penisine bakti bi anda içime girdiğinde o anda bitmiştim işte
Sapıklıktan öte bir şey değil bu...o zmaan ve acısını kiyamiyorsann mustahatir sana kafaya bakOnu çok seviyorum kıyamam . Ama bu ondaki istek bu kadar da olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?