Adet esnasinda iliski

Ya bende ilişki istiyorum ama bu kadar çok sık değil yani onu da çok seviyorum kıramıyorum da birşey deyince alınıyo tartışıyoruz yoksa dayanamıyorum gerçekten hep acı hep acı
İyide cnm canın acimasindan dahami önemli sevgilinin istekleri size önem veren canınızın yandığını bile bile ısrar etmez siz kendinize değer vermeseniz karşınızdaki de değer vermez bu kadar gözünüzde büyütmeyin sevgili de olsa eşinizde olsa öncelik kendiniz olun lütfen.. Üstelik adet olurken ilişki yaşamak ne ya saglinizi riske atacak kadar insanın midesi kaldırmaz

Haklisin cnm ama işte düşünmeden hareket ettik biraz . Bende adet günümü unuttum biraz unutkanlığım var o arada oldu işte biseyler

Haklisin cnm ama işte düşünmeden hareket ettik biraz . Bende adet günümü unuttum biraz unutkanlığım var o arada oldu işte biseyler
Okudugum en anlamsız cevap.
Adet gununu unutmakla adetken seks yapmanın alakası ne?

O beni asla üzmüyor asla yanlış yapmaz ondaki istek afedersin resmen azmak gibi yani
Şap at içecegine o zman. Naapalım yani biz burdan şimdi? Telapati yöntemiyle adamın libidosunu mu düşürelim haydaa.
Olmaz canım acıyor istemiyorum saglıklı da degil pipin mikrop kapar düşer de olsun bitsin.

O ortamı dusununce nasıl sevke geliyorlar sacma degıl mı

Ilişki esnasında duydugum o acıyı gözlerine bakarak söyledim ama resmen kendinden geçmiş gibiydi beni dinlemiyo ki . Penisin zarar görür dedim yapma dedim oda penisine bakti bi anda içime girdiğinde o anda bitmiştim işte

Hadi ya tühh bi anda olmasaymış iyiydi de bi anda olunca olmadı. Napalım bi daki sefere inş.

Ahshjdjd su msjın ben fakeyim diye haykırıyo parmaklarıma yazık sana cvp yazarken yoruldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…