- 22 Kasım 2020
- 30
- -17
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melisa bdk
-
Girme sizi bu konuda zorlayan biri ile neden devam ettiriyorsunuz kiAdet olacağım zaman ilişkiye giriyorum çok farklı bi acı hissediyorum kendimi yorgun bitkin hissediyorum . Ilişki esnasında yoğun stres ve korku hissine kapılıyorum panik atak gibiyim. Bazen çok sinirli oluyorum göğüs ucumda bi yanma gibi oluyo . Sevgilim nerdeyse hergun benle birlikte olmak istiyor ben olmaz desemde onun dediği oluyo işte nolur bi akıl verin
Ya bende ilişki istiyorum ama bu kadar çok sık değil yani onu da çok seviyorum kıramıyorum da birşey deyince alınıyo tartışıyoruz yoksa dayanamıyorum gerçekten hep acı hep acıGirme sizi bu konuda zorlayan biri ile neden devam ettiriyorsunuz ki
Bende anlayamıyorum yaniAdet esnası demişsiniz başlıkta ama adet olacağım zaman demişsiniz konuda. Bende adetten önce ki ilişkide zorlanıyorum kuruluk mu oluyor artık bilmiyorum neden.
Adetliyken uzun zamandır ilişki içindeyim yani . Acı sürekli karmalar felan varDini boyutunu karıştırmıyorum bile ama Adetken ilişki yaşamayın ya enfeksiyon filan olursun
Öncesinden bahsediyorsan Zorlanma olayı psikolojik bile olabilir dönem öncesi olduğuniçin .
Evet kanama olduğu sırada ilişkide oluyorum ama çok aciyoKanarken mi seks yapıyosunuz? Anlamadım?
E rahim naapsın acır tabi. Enfeksiyona çok da açık oluyoruz o zaman. Yapma kanarken.Evet kanama olduğu sırada ilişkide oluyorum ama çok aciyo
E rahim naapsın acır tabi. Enfeksiyona çok da açık oluyoruz o zaman. Yapma kanarke
Sevgilim anlamiyo işte sorun ondaE rahim naapsın acır tabi. Enfeksiyona çok da açık oluyoruz o zaman. Yapma kanarken.
Şutla o çocuğuSevgilim anlamiyo işte sorun onda
Sevgilime anlatıyorum ama beni dinlemiyo acı hariç bende istiyorum ama çok tarifsiz bir acı içindeyim bazen çığlık çığlığa kalıyorumTıbbi olarak kesinlikle hiçbir doktor tavsiye etmiyor. Dini boyutuna girmiyorum bile. Siz kanama olurken ilişki yaşadığınızda her türlü mikroba açık oluyorsunuz ve belki de bunların acısı ilerde çocuk Sahibi olmak istediğinizde çıkıcak bence dikkat etmelisiniz
Onu çok seviyorum ama ina da kiyamiyorumŞutla o çocuğu
Girmeyin o zaman ilişkiye.Adet olacağım zaman ilişkiye giriyorum çok farklı bi acı hissediyorum kendimi yorgun bitkin hissediyorum . Ilişki esnasında yoğun stres ve korku hissine kapılıyorum panik atak gibiyim. Bazen çok sinirli oluyorum göğüs ucumda bi yanma gibi oluyo . Sevgilim nerdeyse hergun benle birlikte olmak istiyor ben olmaz desemde onun dediği oluyo işte nolur bi akıl verin
Bır ınsan kendine bu kotulugu neden yapar, seven erkek sevdıgını neden buna zorlar.Evet kanama olduğu sırada ilişkide oluyorum ama çok aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?