- 13 Ocak 2020
- 45.247
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.706
- 598
- 33
- Konu Sahibi Melisa bdk
-
O sana kıyıyo canının yanmasına müsade ediyo.Onu çok seviyorum ama ina da kiyamiyorum
Onu çok seviyorum kıyamam . Ama bu ondaki istek bu kadar da olmaz yaniBi kötü oldum okurken .. kendi kıymetinizi bilip o dönem uzak durmuyorsanız elin oğlu da hayli hayli yapar yani
BilemiyorumGirmeyin o zaman ilişkiye.
O beni asla üzmüyor asla yanlış yapmaz ondaki istek afedersin resmen azmak gibi yaniBır ınsan kendine bu kotulugu neden yapar, seven erkek sevdıgını neden buna zorlar.
Nasil ılıskıler bunlar ya.
Tmm melisa sakın olO beni asla üzmüyor asla yanlış yapmaz ondaki istek afedersin resmen azmak gibi yani
BilemiyorumO sana kıyıyo canının yanmasına müsade ediyo.
O beni asla üzmüyor asla yanlış yapmaz ondaki istek afedersin resmen azmak gibi yani
Arkadaşım amacın ne biz ne yapalım gidip senin yerine konuşalım mı çok kıymetli sevgilinle.
Onu uzun zamandır tanıyorumAsla uzmedigine emin misin. Midem bulandı cümlelerden de.
Onu uzun zamandır tanıyorum
Yapma yaOnu çok seviyorum ama ina da kiyamiyorum
Of aman bize ne yaa yazmamız hata kızlar cidden böylelerine hem şikayetçi hem savunuyor yok kıyamam yok seviyorum istiyorum kıyamıyorum. E biz napalim o.zaman devam et acını dindiremeyiz burdan
Kusura bakma haklisinOf aman bize ne yaa yazmamız hata kızlar cidden böylelerine hem şikayetçi hem savunuyor yok kıyamam yok seviyorum istiyorum kıyamıyorum. E biz napalim o.zaman devam et acını dindiremeyiz burdan.
Melisa kac yasındasın sevgilin kac yasındaKusura bakma haklisin
EvtYapma ya
valla o sana baya baya kıyıyo, biraz fazla iyi niyetlisin. Gözünü açmanı tavsiye ederim adetliylen ilişkiye girmek isteyen erkek sapıktır bana göre, hadi bir olur iki olur ama sürekli sürekli istiyorsa sapıklıktan başka bir şey değil. İnsanın midesi kaldırmaz bi kere , insan sevdiğinin canını bile bile acımaz siiznki sizi düşünmüyor uçkurunun derdinde. Çok azdıysa gitsin kendini tatmin etsin illa sizle yaşayacalsa illa ilişki gerekmiyor bin tane yolu var. Tekrar diyorum gözünü aç bacımOnu uzun zamandır tanıyorum
Ablaya Sıla'dan acisada öldürmez parçasıRızan yoksa tecavüzdür kocan dahi olsa. Bunu da bilmiyosan, bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?