• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet esnasinda iliski

Onu uzun zamandır tanıyorum
valla o sana baya baya kıyıyo, biraz fazla iyi niyetlisin. Gözünü açmanı tavsiye ederim adetliylen ilişkiye girmek isteyen erkek sapıktır bana göre, hadi bir olur iki olur ama sürekli sürekli istiyorsa sapıklıktan başka bir şey değil. İnsanın midesi kaldırmaz bi kere , insan sevdiğinin canını bile bile acımaz siiznki sizi düşünmüyor uçkurunun derdinde. Çok azdıysa gitsin kendini tatmin etsin illa sizle yaşayacalsa illa ilişki gerekmiyor bin tane yolu var. Tekrar diyorum gözünü aç bacım

Sorun sizde. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum ki! Eşya değilsin, cansız değilsin, akılsız hiç değilsin. Nedir bu çılgın hareketler. Daha çok şey söyleyeceğim ama susuyorum 🤐 Hastalanırsan sevgilin ne yapacak peki. Kadınsal sorunlarınız olsa ve farz edelim hiç seks yapamayacaksınız sevgiliniz herşeye rağmen rahibe gibi sizinle yaşar size kendini delice adar mı? Azıcık azıcık mantıklı hareket edin rica ediyorum. Arkadaş ben bu kadınları anlamıyorum ya! Allah aşkına sevmeyin, aşık olmayın. Gözünüz mü kör oluyor? Aklınız mı uçup gidiyor. Nedir bu acı çekme, kendini feda etme merakınız. Hayır eline ne geçiyor merak ediyor? Özel günlerinizde hayır deseniz ayrılacak mı sizden? Bunun için mi sağlığınızı hiçe sayıp vur abalıya diyorsunuz.

Back
X