- 7 Nisan 2015
- 336
- 195
- 103
- Konu Sahibi Kelebekk16
-
Merhaba sanıyorum ki pko hastasısınız. Bekarsanız ve çocuk düşünmüyorsanız doktorlar genelde ilaç vermek istemiyorlar. Pko adet ve hormon düzensizliğine neden olabiliyor. Tam olarak emin değilim tabi bu benim öngörüm. Başka bir doktora daha görünün bence. Tavsiyem kilo sorununuz varsa biraz kilo verin. Besinlerinizi biraz daha sağlıklıya çevirin. Yürüyüş veya spor yapın. Zamanla düzelir inşallah.Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var. Kendimi bildim bileli adetim duzensizdi. 34 gunde 37 gunde gelirdi. Ama su son 3 yıldır aydan aya aralıklar uzadi. 35 gunde geliyorsa bi sonraki ay 40 sonraki aylarda 45 50 diye cikti. Suan 53 gun oldu adet olmadim. Pandemide devlet hastanesine gittim ve bu konuyu doktora danıştım. Oda cok gencsin hormon ilaclariyla kendi dengeni bozma demisti. Ama 50 gunu gecince cok tedirgin olmaya basladim. Neyden kaynaklidir. Herkeste olan birseymidir fikri olan soyleyebilirmi.
Dipnot. Halam 29 yaşında menopoza girdi acaba genetik olarak bendemi oyle olabilirim.
Yasim 26 bir çocuğum var. Pko hastası değilim. Yani doktor degilsin demisti. Pko olma ihtimalini bende düşünmüştüm araştırdım. Ama şeker hastalığım yok. Kilom gayet normal.Merhaba sanıyorum ki pko hastasısınız. Bekarsanız ve çocuk düşünmüyorsanız doktorlar genelde ilaç vermek istemiyorlar. Pko adet ve hormon düzensizliğine neden olabiliyor. Tam olarak emin değilim tabi bu benim öngörüm. Başka bir doktora daha görünün bence. Tavsiyem kilo sorununuz varsa biraz kilo verin. Besinlerinizi biraz daha sağlıklıya çevirin. Yürüyüş veya spor yapın. Zamanla düzelir inşallah.
Adetin 3. Gunu gelmemi soylediler ama o gunleri denk getiremiyorum randevuda. Cunku cok duzensiz.Kan testi yapildi mi hormonlara falan bakildi mi? Bi milyon tane sebebi olabilir adet gecikmesinin
Allah bağışlasın. Aynı durum bende de olmuştu o yüzden öyle düşündüm. Başka bir doktora görünmeyi deneyin bence. Adet olamama ve adet gecikmesinin başka bir sürü nedeni olabiliyor çünkü.Yasim 26 bir çocuğum var. Pko hastası değilim. Yani doktor degilsin demisti. Pko olma ihtimalini bende düşünmüştüm araştırdım. Ama şeker hastalığım yok. Kilom gayet normal.
Inşallah kolay çözülebilen bir sorundur. Yakin zamanda gidicem sanirim pandemi dinlemeyip.Allah bağışlasın. Aynı durum bende de olmuştu o yüzden öyle düşündüm. Başka bir doktora görünmeyi deneyin bence. Adet olamama ve adet gecikmesinin başka bir sürü nedeni olabiliyor çünkü.
Bilmiyorum hangi testler yapıldı ama trioit hormonlarina prolaktine falan bi baktirabilirsin. Anasaglikta da verebilirsin bu kan testini istedigin gun.zaten sorun cikarsa ona gore yonlendirir doktor.Adetin 3. Gunu gelmemi soylediler ama o gunleri denk getiremiyorum randevuda. Cunku cok duzensiz.
Ana saglik dediginiz saglik ocagimi oluyor. Eger oyleyse beni hep kadij doğuma yonlendirdilerBilmiyorum hangi testler yapıldı ama trioit hormonlarina prolaktine falan bi baktirabilirsin. Anasaglikta da verebilirsin bu kan testini istedigin gun.zaten sorun cikarsa ona gore yonlendirir doktor.
Kist olabilir mi bende senin gibiyim kişiden kaunaklaniyormusMerhaba arkadaşlar benim bir derdim var. Kendimi bildim bileli adetim duzensizdi. 34 gunde 37 gunde gelirdi. Ama su son 3 yıldır aydan aya aralıklar uzadi. 35 gunde geliyorsa bi sonraki ay 40 sonraki aylarda 45 50 diye cikti. Suan 53 gun oldu adet olmadim. Pandemide devlet hastanesine gittim ve bu konuyu doktora danıştım. Oda cok gencsin hormon ilaclariyla kendi dengeni bozma demisti. Ama 50 gunu gecince cok tedirgin olmaya basladim. Neyden kaynaklidir. Herkeste olan birseymidir fikri olan soyleyebilirmi.
Dipnot. Halam 29 yaşında menopoza girdi acaba genetik olarak bendemi oyle olabilirim.
2020nisanda en son ultrason ile bakıldı. Kist gibi bsey denmedi acikcasi. Ne kisti olabilir kiKist olabilir mi bende senin gibiyim kişiden kaunaklaniyormus
Canim doktor bana sag yumurtada kist var dedi ona bağladı benimde 35 40 50 gün değişiyor yani sağ kasigimda batma ağrı oluyordu sende doktora git bence2020nisanda en son ultrason ile bakıldı. Kist gibi bsey denmedi acikcasi. Ne kisti olabilir ki
Insallah en yakin zamanda gidecegim.Canim doktor bana sag yumurtada kist var dedi ona bağladı benimde 35 40 50 gün değişiyor yani sağ kasigimda batma ağrı oluyordu sende doktora git bence
Geçmiş olsun canim bizimde adetimiz düzelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?