• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği mi ?

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
merhaba kızlar. 10 aylık adet döngüm aşağıdaki gibi. Sizce adet düzensizliğim mi var ? Kaç günde adet olduğumu sırasıyla yazdım
33-35-32-34-37-29-35-40-34-31
Ve 8 aydır hamile kalmaya uğraşıyorum olmuyor. Adet düzensizliği olanlarda progestan kullanımı hamileliği kolaylaştırıyormuş kullansam mı ?

merhaba kızlar. 10 aylık adet döngüm aşağıdaki gibi. Sizce adet düzensizliğim mi var ? Kaç günde adet olduğumu sırasıyla yazdım
33-35-32-34-37-29-35-40-34-31
Ve 8 aydır hamile kalmaya uğraşıyorum olmuyor. Adet düzensizliği olanlarda progestan kullanımı hamileliği kolaylaştırıyormuş kullansam mı ?

Benim adet döngüme benziyor ben bunu düzensizlik olarak görmüyorum ortalama 35 günde bir geliyor bu da bi düzen bebek konusuna gelince kafaya takmamak gerekiyor sadece bu da kolay değil tabiki

Yani 1 seneyi baz alirsak 2 kez zaten normalmis kadinlarda bu sekilde.. doktor 2 aya kadar geciken durumlarda duzensizlik demiyorum demisti.. benimde senin gibi ama stres yaptigim zaman cok uzayabiliyorda cokta erkene gelebiliyor da..
Normal gibi yani.. bide 2 3 ayda adet olanlar bile cok kolay hamile kalabiliyor hic belli olmaz bu bazilarinki bunye..

Back