Adet düzensizliği hamilelige engelmi? Yardım..

Arkadaşım sen git doktoruna o seni yönlendirsin adetin 3. Günü bakılır hormonlarına foliküllerine vs durumuna göre yumurta takibi yapar çatlatma verir klomen verir gerekirse vs varsa başka sorunun onun da çözümğne bakılmaya çalışılır dr kontrolünde ol lütfen.

Doktor kntrlünde bişe yoksa pskolojik hamile kalamıyo olabilirsin.benimde düzensiz adetlerim.50günde bir falan olurum , bu 3.hamileliğim.7ay gebelik için uzun bi süre deilki.artık doktorlar 1.5seneye kadar ek tedavi uygulamıyor bile.kontollerinizi yaptırın sabır ve dua ile destekleyin...

bende senın gıbı adet oluyorum 50 ve 55 gunde bır. bende polikistik over cıktı. esımdede sorun cıktı. ben kendımde sorun ararken esıme amleıyat dedı. o yuzden cıft olarak kontrol edılmesınde fayda var. ve senın durumun hamılılğe engel deıl

yumurtalar azalırsa adet araları daha da açılır vücut iradeli kullanayım der.yanlış bilgi veriyorsunuz.

Menopozdan bahsetmiyorum hanımefendi.
Anne karnındayken belli yumurta sayısı.
Yumurta çoksa yani pcos varsa adet düzensizliği olur çünkü heray 2-3 yumurta hayır ben çatlıycam kavgası yapıyo.
Yumurta azaldıkça yumurtalık rahatladığı için adetler düzene girer.

Aynen sizin gibi adet oluyorum, bir buçuk bazen iki ay, bazen ayda bir, çok çabuk hamile kaldım, iki kızımda da, hatta ikincisine Dr bile şaşırmıştı, daha önce bir Dr bu düzensizliğin belki hamile kalmanı engeller demişti, yani adet düzensizliği illa ki engel değil... Galiba adet düzensizliği çok var ki drlar aman aman da ustunde durmuyorlar, iki ay için bile, dört drdan olabilir, ilaç tavsiye etmem sözünü duydum yani, tabii bu durum başka sıkıntılar oluşturmuyorsa

Adet düzensizliği kendi başına hamileliğe engel mi bilmiyorum ama
Adet düzensizliğinin sebepleri mutlaka vardır
Yumurtalıklarınızda kist oluşmuşsa hamile kalmanızı zorlaştırabilir
Kontrole gitmenizi öneririm

Eşin kontrole gitti mi? Sorun sende olmayabilir..Ben kedimi bildim bileli adet düzenziliği yaşardım 1 yıl denedik olmadı prosedur gereği eşim kontrole gitti,sorun çıkacağı aklımıza ble gelmezken ileri derece varikosel çıktı.Ameliyat oldu,2.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şu an bebeğimiz kucağımızda çok şükür

Evet şikayetn ne dedi ve ben söyledim. Adetlerm hiç belli olmuyor mesela en son kiler, 26 mayıs, haziranda olmadım,8 temmuz şeklinde. Önceleri de böyleydi. Bazen iki ay felan üst üste hiç olmuyorum.
Polikistik over olabilir büyük ihtimalle.

adet duzensizligi pko felan hepsi var bende uc dort ayda bi olurum. Iki cocugumada "preseed jel " ile hamile kaldim. Burda konularida var jinekoloji veya gebelik bolumunde tam hatirlayamadim. Bi arastirin derim cocugu olmayanlar. Ikisinede kullandigim ay kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…