Evet şikayetn ne dedi ve ben söyledim. Adetlerm hiç belli olmuyor mesela en son kiler, 26 mayıs, haziranda olmadım,8 temmuz şeklinde. Önceleri de böyleydi. Bazen iki ay felan üst üste hiç olmuyorum.Adet düzensizliğiniz nasıl oluyor?
yani 2 ay bir gibimi?
hem gittiginiz doktor demedimi size adetiniz düzensiz diye. yoksa sizmi bunu söylüyosunuz bildiginiz kadarıyla.
Çok teşekkürler yorumunuz için bilmiyorum 1sene dolsun çocuğum olmazsa büyük bi hastaneye gidicem artıkHiç birşey olmaz merak etme
Benimde 50 güne bir 2 ayda 1 olurdu yada tam tersi 20 gün de birde olurdu günlerce sürerdi
doktor kontrolunde herhangi birşey kullanmadım ve bebişlerim oldu
Stres yapıp bunu kendine dert edinme
Doktor gerekeni yapıp ilaçlar ile destekleyecek seni üzülme
Doktor sana aaa cok düzensiz vs. demedimi.Evet şikayetn ne dedi ve ben söyledim. Adetlerm hiç belli olmuyor mesela en son kiler, 26 mayıs, haziranda olmadım,8 temmuz şeklinde. Önceleri de böyleydi. Bazen iki ay felan üst üste hiç olmuyorum.
Polikistik over olabilir. .
Doktorunuzu değiştirin. .
İlk başlarda çok takıyordum sonra kendi haline biraktim ama nafileMuhtemelen polikistik oversin, bende öyleydim, hamileliğe engel değil ama sürekli kafana takarak çocuk için ilişki yaşarsan engelini kendin yaratmış olursun.
Aynı şeyi yazmaktan bıktığım için yazmadım :)
Kk sayesinde anladımki pcos grip gibi çok yaygın
Sadece oo dedi. Ve hormonlarıma bakması için regl olmam lazimmis olunca gel bakalım dedi. Ve doğum kontrol hapı vereyim dedi.ben de öyle düşünüyorum başka hastaneye gidicem:/Doktor sana aaa cok düzensiz vs. demedimi.
Bence daha başka işinin ehli bi doktora gidin derim.
Çok teşekkürler yorumunuz için bilmiyorum 1sene dolsun çocuğum olmazsa büyük bi hastaneye gidicem artık
İlk başlarda çok takıyordum sonra kendi haline biraktim ama nafileolmuyor nedense. Ama pco olsam ultrason da cikmazmiydi acaba ,
Herkeste var bu illet. .
Ya benim kuzen de kist vardı. Cocuk olmasını engeller demiş doktor. Kızı korkutmuşta.Sadece oo dedi. Ve hormonlarıma bakması için regl olmam lazimmis olunca gel bakalım dedi. Ve doğum kontrol hapı vereyim dedi.ben de öyle düşünüyorum başka hastaneye gidicem:/
Evet baya stresli dönemden geçtim gerçekten . çok teşekkürler yorumunuz için bakalmBu arada yukarıda yazmışsınız en son 26 mayıs TA GÖRDÜM .haziranda olmadım demişsiniz ama 8 temmuz hemen başında olmuşsunuz okdar gecikme olabilir stres düşünce sıkıntı herşey etken . çocuk olmasını istiyorsunuz birde başlı başına hormon hoplatma denge bozmanormali en fazla 35 günde bir olması ama dediğim gibi doktor desteği ile aşabileceğiniz şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?