Adet düzensizliği hamilelige engelmi? Yardım..

Cnm mrb benm adetlerim düzensn pko var kist falan var mı baktrdn mı? Ben gecen gun rhim filmi cektrdm şükür tüplerim acık cıktı bunu bi doktora danış rahmde yapışıklık varsa yada tüpler kapaalıysa olmayabliomş o durumda tedavide yeterli değilmş bilgin olsun

Benim doktorum ilk gittiğimde muayene + kan istedi. .
Gerçekten doktordan doktora fark var . .

Pkoyum adet düzensizliğinın en dibini yaşayan biriydm yılda 4 DEFA adet olduğumu bilirim .doktora gittim adetimi düzene soktuk. Adet düzene gindikten snra 9 ay içerisinde hamile kaldım çok şükür. Rabbim aratmasın bilirim çok zor .

Benim doktorum ilk gittiğimde muayene + kan istedi. .
Gerçekten doktordan doktora fark var . .

Eses yılda enfazla 2 regli oluyodum oda 40 gün min. sürüyodu.
Birisi tüpün hassas dedi biri zayıfsın sende bişey olmaz dedi biri sendenöylesin demekki kabul et dedi .
Hatta son gittiğimde ultrasonla bakan dr ya hiçbişey yok niye böyle ki dedi tvlere çıkan sözde uzman
1 ay sonraki ultrasonda enbüyüğü 6 cm olan sürüyle kist çıktı
gözleride mi bozuk ?
ben şanssızım demekki

Oooo canım hangi ildesin. .
Uzman bir doktor lazım sana. .

benım de ufak caplı olarak var mesela max 1 hafta fılan gecıkıyor en son 11 temmuzda olmustum dıgerını 18 agustosta dun oldum hanı stres sıkıntı yaptıgım zmnlarda boyle gecıkmeler olabılıyor belkkı senınkı de oyle bıseydır endıselenme..

Bendede duzensizlik vardi 6 ayda yada 4 ayda 1 oluyodum. Yumusrtalarimda tembellik vardi. Evlenince zamnla duzene girdi adetim simdi 35 gunde oluyorum. Hic kafama takmadigim ay hamile kaldim. 1 sene korunmamistik ama olmamisti. Kafaya takmayi birakinca hamile kaldim. Zamanla adetim duzene girdi. Hamile kaldigim zamnlar 1 ayda adet oluyodum. Yani biraz duzene girmesi sart hamile kalmak icin

Oooo canım hangi ildesin. .
Uzman bir doktor lazım sana. .

İstanbuldayım daha kötü ya durum :)
Benim bu bajsettiğim 14-15 yaşından 22 yaşına kadar yaşadıklarım.
Okadar yıl bulunamadı yani
5 yıldır dianeyle arkadaş olduk zaman zaman küstüğümüzde oldu.
Şuan iyi bi drum var testleri yapıp gönderiyo amormal çıkarsagel , sen bak diyo hormon uzmanı oldum artık

Yaş arttığı yumurtalar azaldığı için düzene girmiştir.
Ama stres bebeğe enbüyük engel

Koku mantardan kaynaklanıyor olabilir. Doktorunuz mantar muayenesi yapsın(sadece akıntıyı tarif ediyorsun, istersen de örnek sıvı alırlar) ilacı var kısa sürede geçiyor.

Bende vajiinit mantarı vardı 3 ay falan gebe kalmama engel oymuş meğer, onu çözdüğüm ay hamile kaldım.( bi üç günlük antibiyotik ve fitil kullandım hemen geçti)

Umarım en kısa zamanda kalırsın.
(Adet düzensizliğini çözmen gerek elbette)

Sevindim canım senin adına. .
Peki evli misin?
Çocuğun var mı?

Tabiki ilgisi olabilir hatta vardır da , bir şey olmaz yazanlardaki ne bu rahatlık anlayamadım sanki hormonları görmüş usgye bakmış yorumlamış gibi, pcosta yeri geldiğinde hamileliğe engeldir şiddetine bağlı.

İnşallah yine olur canım benim ❤
Bizede olur dediler ama olmuyor

fsh lh hormonlarına bakılacak adet döneminden dolayı
onlarda da bir şey çıkmazsa dr eşinizin gitmesini önerir
adetin düzensiz derken 10 gün ileri atıyorsa sıkıntı yoktur
benimde atıyor çünkü dr sıkıntı değil demişti
ayrıca korunmasız 1 sene ilişki isteniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…