Adet dönemindeki gibi belirtilerle hamile olduğunu öğrenen var mı? Ve bu belirtiler nasıldı?

Al benden de okadar sağ alt karnım hafif hafif ağrıyor aşırı rahaysızda etmiyor ama olacaksamda oliyim yoksa testte tek çizgi görmek istemiyorum bide akşamları uyuklama basladi bende psikolojik olmasi mümkün degil

Benim ağrılarım çok rahatsız edici oluyor bazen, bazen hafifliyor. Ara ara giriyor. O uyuklama bende de var birde akıntım var böyle çok acık kahve hafif bi akıntı ara ara o da uğrayıp gidiyor anlamadım gitti sökülsemde kurtulsam bu belirsizlik insanı çok yıpratıyo

Aynen canim bende beyaz akıntı oluyor hiç leke gibi bi durumda yok bakalim testimizi yapalimda olursada olmazsada hayirlisi dünyanin sonu degil ya

Regli ağrımın aynısı vardı benim regl olmadan 3 gün önceden ağrılarım başlar yine öyle başladı

Insaallah olmazsin kiz, oyle demeeesonucunu yaz merakta birakma bizi

Test yptinmi cnm

Bu belirtiye gore hamilesin cnm genelde ayni oluyor adet.donem agrisi ile hamilelik belirtileri benim ilk basim cok donuyordu sanki deprem oluyor yer sallaniyor gibi goguslerim cok sizliyordu kasiklarimda hafif agri ve uykum vardi ve adet tarihimde test yaptim pozitif gormustum en iyi sonuc kan testi aciller yapiyor cnm yakin bir hastane varsa yaptirabilirsin

Yok canımm bugun kapalıydı eczaneler yarın yaparım artık hala tık yok cunku İnsallah hamisimdir bide esim sehir disinda onada sürpriz olur cok istiyoruz
Bnimde hafif gelip giden kasik agrilarim var 3 gun once test yaptim negatif goguslerim asiri agriyo bi hafta daha gecsin adet olmazsam test ypcam

Canimm insallahh dua edin bana cok istiyoruz bugun eczaneler kapalıydı test alamadim yarın test yapicam cift cikarsa kan testi yaptiririm birde ilk defa bu sekilde belirtilerim oluyor bende bas dönmesi hiç olmadı yalnız. 7 aydir reglim hic gecikmedi hemde 7 gün bakalim nasip birazda olursada olmazsada.

Benn

M Mizelle dualarim senin icin cnm guzel haberler alacagan bir gun olur inşallah

canım 19 .günü öğrendim çatlama iğnesinin 13 .gününden beri adet olma sancim vardı ümidim yoktu sonra komşum test almiş 19.günü yaptım adetime 1 gün kala pozitif çıktı ben yine inanmadım 2.test aldım 2 gün sonra o pozitif çıkınca biraz inandım sonra doktora gittik ulltrasodan baktı keseyi gördü ben dedim ki betaya bakmıycanmı hocam diyo kızımdaha keseyi gördük 5 haftalık şimdi progestan verdi biraz ağrım var .Darısı senin başina canim inşallah nasip olur sana da ❤

Aynen canim bende beyaz akıntı oluyor hiç leke gibi bi durumda yok bakalim testimizi yapalimda olursada olmazsada hayirlisi dünyanin sonu degil ya
Aynen işte ben sökülüyom galiba akıntım pembeleşti ama çok gelmiyor peçeteye silince sadce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…