Al benden de okadar sağ alt karnım hafif hafif ağrıyor aşırı rahaysızda etmiyor ama olacaksamda oliyim yoksa testte tek çizgi görmek istemiyorumHiç sorma ya. Ağrıdan artık gına geldi. Birisi sanki kasığım tutmuş sıkıca bırakmıyor şiştim ya. Hayır adet olcaksamda gelsede kurtulsam şu ağrıdan normalde bu ağrının peşine hemen kanama olurdu ama kaç gündür akıntıdan başka bişi yok. Neyse yarın test yapcaz bakcaz bakalım tabi yarında olmazsam
Benim ağrılarım çok rahatsız edici oluyor bazen, bazen hafifliyor. Ara ara giriyor. O uyuklama bende de var birde akıntım var böyle çok acık kahve hafif bi akıntı ara ara o da uğrayıp gidiyor anlamadım gitti sökülsemde kurtulsam bu belirsizlik insanı çok yıpratıyoAl benden de okadar sağ alt karnım hafif hafif ağrıyor aşırı rahaysızda etmiyor ama olacaksamda oliyim yoksa testte tek çizgi görmek istemiyorumbide akşamları uyuklama basladi bende psikolojik olmasi mümkün degil
Aynen canim bende beyaz akıntı oluyor hiç leke gibi bi durumda yok bakalim testimizi yapalimda olursada olmazsada hayirlisi dünyanin sonu degil yaBenim ağrılarım çok rahatsız edici oluyor bazen, bazen hafifliyor. Ara ara giriyor. O uyuklama bende de var birde akıntım var böyle çok acık kahve hafif bi akıntı ara ara o da uğrayıp gidiyor anlamadım gitti sökülsemde kurtulsam bu belirsizlik insanı çok yıpratıyo
Insaallah olmazsin kiz, oyle demeeeHiç sorma ya. Ağrıdan artık gına geldi. Birisi sanki kasığım tutmuş sıkıca bırakmıyor şiştim ya. Hayır adet olcaksamda gelsede kurtulsam şu ağrıdan normalde bu ağrının peşine hemen kanama olurdu ama kaç gündür akıntıdan başka bişi yok. Neyse yarın test yapcaz bakcaz bakalım tabi yarında olmazsam
Test yptinmi cnmAl benden de okadar sağ alt karnım hafif hafif ağrıyor aşırı rahaysızda etmiyor ama olacaksamda oliyim yoksa testte tek çizgi görmek istemiyorumbide akşamları uyuklama basladi bende psikolojik olmasi mümkün degil
Bu belirtiye gore hamilesin cnm genelde ayni oluyor adet.donem agrisi ile hamilelik belirtileri benim ilk basim cok donuyordu sanki deprem oluyor yer sallaniyor gibi goguslerim cok sizliyordu kasiklarimda hafif agri ve uykum vardi ve adet tarihimde test yaptim pozitif gormustum en iyi sonuc kan testi aciller yapiyor cnm yakin bir hastane varsa yaptirabilirsinBu ayın 23 ünde adet olmam gerekiyordu ve çook uzun zamandır ilk defa bu kadar gecikiyor ayni zamanda 1 hafta öncesinden adet olacakmisim gibi alt karin agrilarim başladı ha oldum ha olucam hala ağrım var nadir zamanlarda üst bacaklarımda halsizlik oluyor göğüs uçlarımın uçları hassas sadece ama aşırı bi ağrım yok karnımda hafif gelip gidiyor gebe olabilir miyim acaba?
Yok canımm bugun kapalıydı eczaneler yarın yaparım artık hala tık yok cunku İnsallah hamisimdir bide esim sehir disinda onada sürpriz olur cok istiyoruzTest yptinmi cnm
Bnimde hafif gelip giden kasik agrilarim var 3 gun once test yaptim negatif goguslerim asiri agriyo bi hafta daha gecsin adet olmazsam test ypcamYok canımm bugun kapalıydı eczaneler yarın yaparım artık hala tık yok cunku İnsallah hamisimdir bide esim sehir disinda onada sürpriz olur cok istiyoruz
Canimm insallahh dua edin bana cok istiyoruz bugun eczaneler kapalıydı test alamadim yarın test yapicam cift cikarsa kan testi yaptiririm birde ilk defa bu sekilde belirtilerim oluyor bende bas dönmesi hiç olmadı yalnız. 7 aydir reglim hic gecikmedi hemde 7 gün bakalim nasip birazda olursada olmazsada.Bu belirtiye gore hamilesin cnm genelde ayni oluyor adet.donem agrisi ile hamilelik belirtileri benim ilk basim cok donuyordu sanki deprem oluyor yer sallaniyor gibi goguslerim cok sizliyordu kasiklarimda hafif agri ve uykum vardi ve adet tarihimde test yaptim pozitif gormustum en iyi sonuc kan testi aciller yapiyor cnm yakin bir hastane varsa yaptirabilirsin
BennBu ayın 23 ünde adet olmam gerekiyordu ve çook uzun zamandır ilk defa bu kadar gecikiyor ayni zamanda 1 hafta öncesinden adet olacakmisim gibi alt karin agrilarim başladı ha oldum ha olucam hala ağrım var nadir zamanlarda üst bacaklarımda halsizlik oluyor göğüs uçlarımın uçları hassas sadece ama aşırı bi ağrım yok karnımda hafif gelip gidiyor gebe olabilir miyim acaba?
Canim ne güzell hayirla sağlicakla kucağınada alırsın Yavrunu insallah
Banada dua et lütfen insallah bende hamisimdirCanim ne güzell hayirla sağlicakla kucağınada alırsın Yavrunu insallah
canım 19 .günü öğrendim çatlama iğnesinin 13 .gününden beri adet olma sancim vardı ümidim yoktu sonra komşum test almiş 19.günü yaptım adetime 1 gün kala pozitif çıktı ben yine inanmadım 2.test aldım 2 gün sonra o pozitif çıkınca biraz inandım sonra doktora gittik ulltrasodan baktı keseyi gördü ben dedim ki betaya bakmıycanmı hocam diyo kızımdaha keseyi gördük 5 haftalık şimdi progestan verdi biraz ağrım var .Darısı senin başina canim inşallah nasip olur sana da ❤Bende Ekim 19 da çatlatma iğnesi oldum, şuan gebelik testleri iğnenin etkisi ile pozitif, gerçek sonuç için yaklaşık 1 hafta daha bekleyeceğim. siz çatlama iğnesinden kaç gün sonra öğrendiniz?
5 Kasım regli tarihim bakalım neler olacak, zaman geçsin istiyorum hemn, yavaş mı akıyor ne bu aralar :)
Bende olmasını istemem ama galiba sökülücem şimdi de kahverengi ve pembe karışık akıntım varInsaallah olmazsin kiz, oyle demeeesonucunu yaz merakta birakma bizi
Aynen işte ben sökülüyom galiba akıntım pembeleşti ama çok gelmiyor peçeteye silince sadceAynen canim bende beyaz akıntı oluyor hiç leke gibi bi durumda yok bakalim testimizi yapalimda olursada olmazsada hayirlisi dünyanin sonu degil ya
Bende olmasını istemem ama galiba sökülücem şimdi de kahverengi ve pembe karışık akıntım var
Bilmiyorum hazırlıklıda değilim gelirse bittiminsaallah dewami gelmez
Hazirlik ne kizBilmiyorum hazırlıklıda değilim gelirse bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?