Benimde böyleydi erken gebelik testi yapsanız çıkardı aslındaBu ayın 23 ünde adet olmam gerekiyordu ve çook uzun zamandır ilk defa bu kadar gecikiyor ayni zamanda 1 hafta öncesinden adet olacakmisim gibi alt karin agrilarim başladı ha oldum ha olucam hala ağrım var nadir zamanlarda üst bacaklarımda halsizlik oluyor göğüs uçlarımın uçları hassas sadece ama aşırı bi ağrım yok karnımda hafif gelip gidiyor gebe olabilir miyim acaba?
Açıkçası gecikeceğini ya da gebe kalirim diye tahmin etmiyordum açıkçası oyuzden yapmadim biraz daha bekliyorum ki tek çizgiyi görüp hayal kirikligi yasamiyim diye normalde adetim düzenlidir. Ağrılarınız hafif miydi pekiBenimde böyleydi erken gebelik testi yapsanız çıkardı aslında
Anlıyorum siziAçıkçası gecikeceğini ya da gebe kalirim diye tahmin etmiyordum açıkçası oyuzden yapmadim biraz daha bekliyorum ki tek çizgiyi görüp hayal kirikligi yasamiyim diye normalde adetim düzenlidir. Ağrılarınız hafif miydi peki
Gerçekten cok üzüldüm Allahım gene size hayırlısıyla bir evlat verir insallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineAnlıyorum sizievet benim de hafif sol kasıkta gelip giden ağrılarım vardı bacak ağrım göğüs hassasiyetim aşırı duygusallık tabi ben dayanamayıp adetimden 5 gün önce yapmıştım çıkmıştı o zaman fakat 3 hafta önce düşük yaptım ne yazıkki
İnsaAllah canım isteyen herkezeGerçekten cok üzüldüm Allahım gene size hayırlısıyla bir evlat verir insallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Ben olsam 2gun daha bekler oyle yaparim.Açıkçası gecikeceğini ya da gebe kalirim diye tahmin etmiyordum açıkçası oyuzden yapmadim biraz daha bekliyorum ki tek çizgiyi görüp hayal kirikligi yasamiyim diye normalde adetim düzenlidir. Ağrılarınız hafif miydi peki
Bende öyle yapicam hatta pazartesiyi beklesem diyorum bakalimBen olsam 2gun daha bekler oyle yaparim.
şuan bende öyle oldum adetim 23 eylüldü çatlatma iğnesi vuruldum canım sonra adet günümde belim karnım göğüslerim çok ağirdı ben ağladım adet olucam yine diye sonra komşum test almiş bwna yaptım baktım ki çift çizgi şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah sende öyle olursun canımBu ayın 23 ünde adet olmam gerekiyordu ve çook uzun zamandır ilk defa bu kadar gecikiyor ayni zamanda 1 hafta öncesinden adet olacakmisim gibi alt karin agrilarim başladı ha oldum ha olucam hala ağrım var nadir zamanlarda üst bacaklarımda halsizlik oluyor göğüs uçlarımın uçları hassas sadece ama aşırı bi ağrım yok karnımda hafif gelip gidiyor gebe olabilir miyim acaba?
Sonucunu ,dualarla bekliyorum arkadasimCanım benimde adetim geçti. Benimde kasıklarım ha oldu ha olcak şekilde adet ağrısı var ama bişiy gelmiyorsadece losyon şeklinde beyaz akıntım var bazen su gibi geliyor bazen azalıyor ve bacaklarımda da sızı bende test yapcam yarın bakalım ne çıkacak umarım hamileyizdir hayırlısıyla
Ay insallah tatlimm güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almak nasip olur insallahhCanım benimde adetim geçti. Benimde kasıklarım ha oldu ha olcak şekilde adet ağrısı var ama bişiy gelmiyorsadece losyon şeklinde beyaz akıntım var bazen su gibi geliyor bazen azalıyor ve bacaklarımda da sızı bende test yapcam yarın bakalım ne çıkacak umarım hamileyizdir hayırlısıyla
Yaa canimm cook sevindim ne güzel bi haber Allah hayirlisiyla bebişini kucağına almayıda nasip ederşuan bende öyle oldum adetim 23 eylüldü çatlatma iğnesi vuruldum canım sonra adet günümde belim karnım göğüslerim çok ağirdı ben ağladım adet olucam yine diye sonra komşum test almiş bwna yaptım baktım ki çift çizgi şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah sende öyle olursun canım
Burada da gördüğüm okuduğum kadariyla çoğu arkadasimda söylediğim belirtiler olmus ama dedigin gibi kimisindede hiç olmayabiliyormus hayirli olsun sağlıkla kucağına al canim insallahAdet belirtilerimle alakası yoktu. Ağrım sızım olmadı hatta göğüs hassasiyeti bile yoktu. Sadece yorgunluk ve hafif başdönmesi oldu. Adete bir gün kala test yaptım çıktı
İnş ama malesef açık eczane bulamadı eşim yarına kaldıSonucunu ,dualarla bekliyorum arkadasiminsaallah mutlu bir haber yazarsin.
ederim tabi sende bana dua et canım birde güzel haberler verYaa canimm cook sevindim ne güzel bi haber Allah hayirlisiyla bebişini kucağına almayıda nasip ederBanada dua edin lütfen
Bende Ekim 19 da çatlatma iğnesi oldum, şuan gebelik testleri iğnenin etkisi ile pozitif, gerçek sonuç için yaklaşık 1 hafta daha bekleyeceğim. siz çatlama iğnesinden kaç gün sonra öğrendiniz?şuan bende öyle oldum adetim 23 eylüldü çatlatma iğnesi vuruldum canım sonra adet günümde belim karnım göğüslerim çok ağirdı ben ağladım adet olucam yine diye sonra komşum test almiş bwna yaptım baktım ki çift çizgi şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah sende öyle olursun canım
Arkadas, bizlerde de ne şans var yaaİnş ama malesef açık eczane bulamadı eşim yarına kaldı
Hiç sorma ya. Ağrıdan artık gına geldi. Birisi sanki kasığım tutmuş sıkıca bırakmıyor şiştim ya. Hayır adet olcaksamda gelsede kurtulsam şu ağrıdan normalde bu ağrının peşine hemen kanama olurdu ama kaç gündür akıntıdan başka bişi yok. Neyse yarın test yapcaz bakcaz bakalım tabi yarında olmazsamArkadas, bizlerde de ne şans var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?