• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet dönemindeki gibi belirtilerle hamile olduğunu öğrenen var mı? Ve bu belirtiler nasıldı?

Canim bide yerlesme kanamasi diye bi sey varmis belki oda olabilir sendeki sabaha kadar yoğunlaşmazsan mutlaka test yaptir bence
Aynen. Çünkü yumurtlamam geç oldu benim. İnş geç döllenmiştir :dua:

Test yaptınız mııı? Konuyu okudum da merak ettim 🙈😊

Kızlar ay bide bende dünden beri bi ishal var anlamadim gitti yasayaniniz var mi

şuan bende öyle oldum adetim 23 eylüldü çatlatma iğnesi vuruldum canım sonra adet günümde belim karnım göğüslerim çok ağirdı ben ağladım adet olucam yine diye sonra komşum test almiş bwna yaptım baktım ki çift çizgi şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah sende öyle olursun canım
Göğüs hassasiyetiniz sonra azaldımi acaba ? Benimde vardı göğüs agrım 2 gün var adete azaldı ağrı . Merak ediyorum bunu cok .

canım 19 .günü öğrendim çatlama iğnesinin 13 .gününden beri adet olma sancim vardı ümidim yoktu sonra komşum test almiş 19.günü yaptım adetime 1 gün kala pozitif çıktı ben yine inanmadım 2.test aldım 2 gün sonra o pozitif çıkınca biraz inandım sonra doktora gittik ulltrasodan baktı keseyi gördü ben dedim ki betaya bakmıycanmı hocam diyo kızımdaha keseyi gördük 5 haftalık şimdi progestan verdi biraz ağrım var .Darısı senin başina canim inşallah nasip olur sana da ❤
Ben ayın 19 unda iğne yaptırdım. bugün iğneden sonra 11. gün oldu. 15 gün geçtiktem sonra sanırım nihai sonuç öğrenilebilir durumda veya ilacın etkisi geçmiş durumda olacak. 4 gün daha bekleyelim

Back