• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet dönemindeki gibi belirtilerle hamile olduğunu öğrenen var mı? Ve bu belirtiler nasıldı?

Ben ayın 19 unda iğne yaptırdım. bugün iğneden sonra 11. gün oldu. 15 gün geçtiktem sonra sanırım nihai sonuç öğrenilebilir durumda veya ilacın etkisi geçmiş durumda olacak. 4 gün daha bekleyelim
Ay bana haber verir misiniz yaptıktan sonra🙈🥰

Kızlar test yaptim 1 saat öncesinde çif çizgi çıktı cok sükür pazarteside kan tahliline gideceğim insallah dualarınızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin insallah😇🥰
Ayy çok sevindim ya sağlıklı gebelik geçir inşallah 🙏 💕🤲🤗

Kızlar test yaptim 1 saat öncesinde çif çizgi çıktı cok sükür pazarteside kan tahliline gideceğim insallah dualarınızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin insallah😇🥰
Yaaa çok sevindim. Bende bir haftadır kahve leke ile boğuşuyorum leke geliyor günlük yerleşme mi üstüne görme mi bilmiyorum ama evde test yaptım negatif, reglime 3 gün var eğe rolmazsam doktora gitcem :( inşaallah olmam inşaallah ya

Canım merhaba,

Ben bugün evde test yaptım pozitif ama kan verdim negatif :KK43:
henüz reglime 2 gün var, doktor bekleyelim dedi. valla aşırı saçma evdeki testlerden daha hassas olan kanda negatif iken idrar testi nasıl pozitif olur bilemedim
Merhaba canım,
Evde yapılan testler adet döneminden önce yanlış sonuç verebiliyor özellikle bazı markalar..
Ben hamileliğimi öğrenmeden aynı senin gibi adetime 2 gün kala test yapmıştım bir tanesini eczaneden aldım iş çıkışında bir tanesi de evde vardı birinde pozitif birinde negatif çıktı benim de kafam karıştı tabi ertesi gün kan verdim ve hamileymişim..
Yani bazen tam tersi sonuçlar verebiliyor bunda markanın önemi çok büyük en iyisi adet tarihini bekle ve ümidini kaybetme ♥️

Ben öyle anladım, 1 hafta sancım oldu iki kere test yaptım ilki çok çok silikmiş ihtimal vermemiştim ikincide daha belirgin kan testi yaptırdım 5 haftanın sonundayım. Duygu durum değişikliği çok fazla var, sancı, koku hassasiyeti, göğüslerde ağrı ve şişlik. Değerlerim cumartesi 10 bin küsürdü doktorum haftaya gel keseyi görürüz dedi. Bekliyorum heyecanla.

Back