Aynen hiç yok bu saatte isticek insanda yok naparım hiç bilmiyorumHazirlik ne kizpedmi? Ne cadisin yaa.
Canim bide yerlesme kanamasi diye bi sey varmis belki oda olabilir sendeki sabaha kadar yoğunlaşmazsan mutlaka test yaptir benceAynen işte ben sökülüyom galiba akıntım pembeleşti ama çok gelmiyor peçeteye silince sadce
Aynen. Çünkü yumurtlamam geç oldu benim. İnş geç döllenmiştirCanim bide yerlesme kanamasi diye bi sey varmis belki oda olabilir sendeki sabaha kadar yoğunlaşmazsan mutlaka test yaptir bence
Kuzum insallahh
Havlu kagidi rulo, icine pamukAynen hiç yok bu saatte isticek insanda yok naparım hiç bilmiyorum
Ay dua ette gelmesin yarın öğlen falan gelsin en azından halletmiş olurumHavlu kagidi rulo, icine pamukneler yaziyoz burlara yaa.silinmiyoda sonra burdaki yazilar
Çookkkkk amin çokAy dua ette gelmesin yarın öğlen falan gelsin en azından halletmiş olurum
Neyseki dip köşe arama sonucu bi tane buldum artık gelsede gam yememÇookkkkk amin çok❣
Canım haber var mı seni takipteyim merak ettim test yaptın mı?Kuzum insallahh
Tatlim yok daha yapmadimda bugun yapicam haber veririm insallahCanım haber var mı seni takipteyim merak ettim test yaptın mı?
sabsırsızlıkla bekliyorumTatlim yok daha yapmadimda bugun yapicam haber veririm insallah
Ben de hamileliğimin ilk haftalarında ishal olmuştum canım hormonlardan kaynaklı oluyor öyleKızlar ay bide bende dünden beri bi ishal var anlamadim gitti yasayaniniz var mi
Göğüs hassasiyetiniz sonra azaldımi acaba ? Benimde vardı göğüs agrım 2 gün var adete azaldı ağrı . Merak ediyorum bunu cok .şuan bende öyle oldum adetim 23 eylüldü çatlatma iğnesi vuruldum canım sonra adet günümde belim karnım göğüslerim çok ağirdı ben ağladım adet olucam yine diye sonra komşum test almiş bwna yaptım baktım ki çift çizgi şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah sende öyle olursun canım
Ayyy insallah canim yaaBen de hamileliğimin ilk haftalarında ishal olmuştum canım hormonlardan kaynaklı oluyor öyle
Bende suan öyle cok göğüs hassasiyeti yok sadece uçlarını hafif sıkınca acıyor okadarGöğüs hassasiyetiniz sonra azaldımi acaba ? Benimde vardı göğüs agrım 2 gün var adete azaldı ağrı . Merak ediyorum bunu cok .
Gerçi hamile olduğumda daha belli değil ya orasida ayriBende suan öyle cok göğüs hassasiyeti yok sadece uçlarını hafif sıkınca acıyor okadar
Ay yok canim daha yapmadim kardesime test almasini tembihledim o getirecek ondan sonra insallah bugun yapicamTest yaptınız mııı? Konuyu okudum da merak ettim
Ben ayın 19 unda iğne yaptırdım. bugün iğneden sonra 11. gün oldu. 15 gün geçtiktem sonra sanırım nihai sonuç öğrenilebilir durumda veya ilacın etkisi geçmiş durumda olacak. 4 gün daha bekleyelimcanım 19 .günü öğrendim çatlama iğnesinin 13 .gününden beri adet olma sancim vardı ümidim yoktu sonra komşum test almiş 19.günü yaptım adetime 1 gün kala pozitif çıktı ben yine inanmadım 2.test aldım 2 gün sonra o pozitif çıkınca biraz inandım sonra doktora gittik ulltrasodan baktı keseyi gördü ben dedim ki betaya bakmıycanmı hocam diyo kızımdaha keseyi gördük 5 haftalık şimdi progestan verdi biraz ağrım var .Darısı senin başina canim inşallah nasip olur sana da ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?