Bende olur çok şiddetli başağrısı bir gün önceden
Haklısın gerçekten her ikisi de çok zor bazen baş ağrısı yerine karın ağrısı olsa diyorum ama o da çok zor biliyorumsende karın ağrısı yerine baş ağrısı olmuş. bende çok şiddetli karın ağrısı yaşadığım zamanlarda, ertesi gün aynen senin gibi acı hissediyorum karnımda bastırmktan
Arkadaşlar merhaba,
Adet döneminde çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum. Bu bazen tamamen tek taraflı deli gibi ağrıyan dayanılmaz bir ağrı, bazen kulaklarım bile zonkluyor bazen de tüm boynum ve başımın arkası ağrıyor. Bir iki gün ağrı oluyor ve ağrının geçmesiyle birlikte takip eden gunde ağrıdan geriye kalan acı oluyor basimda. Sizlerden de böyle durumda olan var mı merak ettim. Karın ağrısı vs. pek olmaz çok şükür ama baş ağrısı yetiyor zaten..
Ağrı kesici başka yolu yokAcaba ne iyi gelir bir çözüm bulabildiniz mi ?
bende hepsi olur
baş ağrısı da, kasık ağrısı da, bazen bel ağrısı da
baş ağrısına, çok koyu sade nescafe iyi gelir biraz, doktorum söylemişti
Papatya çayı icebilirsiniz.sürekli mi böyle.bir ay aşırı baş dönmem oldu.adetten bir gün önce ve adet bitene kadar sürdü.ayakta duramıyordum.kontrole gittim sonrasında.kist çıktı.doktorum bir ilaç verdi bu pms şikayetlerini azaltıcı.bitkisel zaten galiba.o çok iyi gelmişti.
Böyle zamanların hafif geçmesi için bir ilaç var.doktora danışarak onu isteyebilirsiniz.meryem ana otunun ilaç hali.Evet surekli böyle yalnızca hamilelikte ilk aylarda oldu sonrasında olmadı ama diğer zamanlarda hep aynı
Arkadaşlar merhaba,
Adet döneminde çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum. Bu bazen tamamen tek taraflı deli gibi ağrıyan dayanılmaz bir ağrı, bazen kulaklarım bile zonkluyor bazen de tüm boynum ve başımın arkası ağrıyor. Bir iki gün ağrı oluyor ve ağrının geçmesiyle birlikte takip eden gunde ağrıdan geriye kalan acı oluyor basimda. Sizlerden de böyle durumda olan var mı merak ettim. Karın ağrısı vs. pek olmaz çok şükür ama baş ağrısı yetiyor zaten..