Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miğrenın var canım adet miğreni , noroloji uzmanından randevu al ve ilaçlarını temın et ,
hee bu arada kesınlıkle kahve nescafe falan içme daha da şiddetlenir , 20 yıla yakındır çekiyorum daha tedavısı bulunmadı ,
geçen hafta 3 gun iğne oldum ama genede geçmdi , bu birde adet öncesi gelen ağrı birde adet haftası çekecem ondan korkuyorum çünkü kalbim yoruldu çektiğim ağrıdan , benımki en üst evre ,
hepimize geçmiş olsun inşallahh
Bende de oluyor baş ağrısı. Ama karın ağrısı daha çok oluyor şuan da regliyim mesela deli gibi karnım ağrıyo
Arkadaşlar merhaba,
Adet döneminde çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum. Bu bazen tamamen tek taraflı deli gibi ağrıyan dayanılmaz bir ağrı, bazen kulaklarım bile zonkluyor bazen de tüm boynum ve başımın arkası ağrıyor. Bir iki gün ağrı oluyor ve ağrının geçmesiyle birlikte takip eden gunde ağrıdan geriye kalan acı oluyor basimda. Sizlerden de böyle durumda olan var mı merak ettim. Karın ağrısı vs. pek olmaz çok şükür ama baş ağrısı yetiyor zaten..
doktora gittiniz mi?
regl tetikli migreniniz var muhtemelen benim gibi.
Merhaba, bilmiyorum size iyi gelir mi bana iyi geldi, ben adetdönemlerinde şiddetli baş ağrısı çeken biriyim (regl migrenim var)tek taraflı şiddetli ağrı mide bulantısı en az 3 gün süren, ben hayıt suyuy kullandım belli süre aslında çocuğum olsun diye içtim değerlerim yüksekti, ama içmeye başlayan ilk adet doneminde ne baş ağrısı çektim nede şiddetli göğüs ağrısı, 2 ay adetim de de başım agrimadı, şok oldum, üstüne hamile kaldım , ama maalesef bebeğim tutunamadı 2 gün önce kurtaj oldum, derin Üzgünüm, siz bi deneyin derimArkadaşlar merhaba,
Adet döneminde çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum. Bu bazen tamamen tek taraflı deli gibi ağrıyan dayanılmaz bir ağrı, bazen kulaklarım bile zonkluyor bazen de tüm boynum ve başımın arkası ağrıyor. Bir iki gün ağrı oluyor ve ağrının geçmesiyle birlikte takip eden gunde ağrıdan geriye kalan acı oluyor basimda. Sizlerden de böyle durumda olan var mı merak ettim. Karın ağrısı vs. pek olmaz çok şükür ama baş ağrısı yetiyor zaten..
Merhaba, bilmiyorum size iyi gelir mi bana iyi geldi, ben adetdönemlerinde şiddetli baş ağrısı çeken biriyim (regl migrenim var)tek taraflı şiddetli ağrı mide bulantısı en az 3 gün süren, ben hayıt suyuy kullandım belli süre aslında çocuğum olsun diye içtim değerlerim yüksekti, ama içmeye başlayan ilk adet doneminde ne baş ağrısı çektim nede şiddetli göğüs ağrısı, 2 ay adetim de de başım agrimadı, şok oldum, üstüne hamile kaldım , ama maalesef bebeğim tutunamadı 2 gün önce kurtaj oldum, derin Üzgünüm, siz bi deneyin derim
bunu da ilk kez duyuyorum .Ama benim de aynı. Adetten 1 gün önce migren gibi ağrım oluradet migreni diye bir şey olduğunu duyan biri olarak hiç şaşırmıyorum böyle durumlara.her ay adete farklı tepki veriyor kadın vücudu.
Ben 20 senedir her ay cekiyorumBende aynı durumdayım agrı kesıcı ıse yaramıyo bas agrısı oldurucek benı ne keser ılacı yok mu bununn yaa