Adet dönemi dışında kırmızımsı akıntı

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Lütfen konumu taşımayın. Çok özürünüze sığınarak bir şey sorucam. Mastürbasyon yaparken kırmızı akıntımın olduğunu farkettim geçende olmuştu aynısı ama normal zamanda olmuyor sanırım bunun sebebi nedir ?

Canım yara gibi bir sey olabilir muayene olman lazım. Bende de yara vardi bir dönem iliskide kanama oluyodu fitil filan kullandım geçti.

Tahriş olmuştur tırnakların falan uzunsa kesmiş olabilir.

Kanama gibi değil ama
Tamam zaten rengi açılıyor olabilir o anki salgılanan sıvılarla küçük bir yaradır. Bende de pembemsi bir şey oluyodu yani sonrasında peceteye filan geliyodu.

H Hallem rica ediyorum artık konularınızı doğru bölüme açınız, mürafaalı ne demek'ten, termal otele kadar her konunuzu BDV'ye açıyorsunuz.
Kullanım sözleşmesi ilgili maddeler:

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
  • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Rica ediyorum artık kurallara uyunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…