Adet Belirtileri Yaşayıp Hamile Olduğunu Ögrenenler

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Kizlar adetine bir kaç gün kala tamamen adet olucağını hissedip de sonra supriz yasayan var mii.Bat a 1 haftam var . Ovulasyon testi ile denedim bu ay hamile kalmayı . Ama adet belirtileri de yaşıyorum bugün itibariyle. Kasik ağrısı değil ama hassasiyet var göğüsler de öyle. Ama umidim de var biraz . Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var ..

Ve çok erken olmasına rağmen bugün test yaptım negatif doğal olarak
:/

Ilk gebeliğim erken baslayan kusma bulanti ile gösterdi kendini. Onun dışında adet belirtileri bel ağrısı vs. Düşükle sonlandı. 2.gebeligimi ara vermeden yaşadım. O da yine kusma bulanti ile belli etti kendini. Düşükten sonra 1 ay olmadan 4 gün önce kusmslarima dayanamayan arkadaslarim zorla kan almıştı benden. Öyle öğrenmiştim.
Rabbim tez zamanda güzel müjdelerle sevinirsin seni ve isteyen herkesi.

Amin ınsallah . Sizde hemen mideye vurmuş demek ki bünye meselesi . Bende ill hamileliğimde 2 aylıkken başlamıştı kusma . 6 aya kadar . Simdi bakalim ne olucak bu ay olmassa artık heveslenmicem bu daha..

ya kızlar benim 2 gün kaldı bata ama ne adet nede gebelik belirtim hiç birşey yok bu normalmi acaba adet belirtisi dahi yaşamadan gebelik olabilirmi ( not: zaten regli ağrılarım hafif geçer )

ya kızlar benim 2 gün kaldı bata ama ne adet nede gebelik belirtim hiç birşey yok bu normalmi acaba adet belirtisi dahi yaşamadan gebelik olabilirmi ( not: zaten regli ağrılarım hafif geçer )
Hamilelikte %70 kadınlar adet günü belirti yaşıyor canm . En basiti adet kanı yerine gelen akinti mesela . Ağrı sizi illa olucak diye bişey de yok . Ama hic belli de olmaz . Adetlerin hafif sancili ise adet olabilirsin belki

bende çok umutlanmak istemiyorum cnm ama birde benim 24. yada 25. günü lekelenmem başlar 27. günde regli başlar bu ay o lekelenmeler falan başlamadı hiç ki bu olay hiç şaşmaz kendimi bildim bileli böyledir gene de çok umutlanmak istemiyorum ama acabalar kemiriyor beynimi

Ah o acabalar yok mu mahvediyor insanı. Bir de adete 1 2 gun varsa insanı strese sürüklüyor . Cok az kalmış adetine test yapsan belkide silik bile olsa çıkar . Yada bekle gününü sabret .

Ah o acabalar yok mu mahvediyor insanı. Bir de adete 1 2 gun varsa insanı strese sürüklüyor . Cok az kalmış adetine test yapsan belkide silik bile olsa çıkar . Yada bekle gününü sabret .
cumayı beklicem sanırım dayanabilirsem gerçi yarında yapsam adete 1 gün kalmış oluyor varsa çıkma ihtimali yüksek

cumayı beklicem sanırım dayanabilirsem gerçi yarında yapsam adete 1 gün kalmış oluyor varsa çıkma ihtimali yüksek
Ben ilk hamileligimde adet günü yapmıştım çıkmamıştı sonra 4 gün gecikince yapmıştım onda çıkmıştı . Hemen cikmayadabiliyor ama adet günü öğrenen çok kadin var . Sabret insalah olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…