Adet 3 gun gecti beta hcg 0.290

Rabbim gonlune gore hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim tez vakitte insallah canim.
Bugün kan tahlili verdim. Dün aksam evi süpürüp sildikten sonra belim çok AĞRIDI kitlendi gecede mide ekşime yanması gibi sancı çektim boğazımda garip Bi his var mide bulantısı hissediyorum ateş yapınca bende boğazın iltihaplandı kesin diye sağlık ocağına gittim adetim bi hafta geçti adetin 2 günü gittim negatiftii sanırım iltihaplanma dedim boğazıma bsktı temiz dedi . ayrıca adetin 2 . günü belli olmaz dedi 10 14 gün beklemeniz doğru olan dedi .

Hayırlı haber alırsın inşallah canım, muhtemelen gebelik oluşuyor olabilir çünkü benimde belim cok ağrıyordu ama adet günümde kan vermeye gittim yürümeyi cok seven ben yürüyemedim belimin ağrısından ilk defa. Inşallah seninde öyle olur.
Haber alınca bana da yaz canım, aile hekimlerine gore 10gun geçmeden yapmak istemiyorlar test onlarda kendilerince haklı kac insanin hayal kırıklığına şahit oldular ki ondan böyle yapiyorlar.

Benim gecikmemin 3. günü kanda negatif çıktı. Üzüldüm ama hala umut var çünkü günlerdir hafif bel ağrım var adet belirtim de yok. off

Bilmiyorum ki sonuç yarın dedi umarım sisteme bugün düşer

O zaman bugün öğrenirim yarını beklememe gerek yok . hayırlı olan ne ise o olsun inş :)
Inşallah arkadaşım inşallah.
Ben gece 12de ogrenmistim bir tanesi.
Digerlerini de aksam 5 ve 7 arasında öğrenmiştim.
Insallah senin de hemen çıkar pozitifi gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…