- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Rabbi Hebli Mines Salihin
-
Bari olsaydım umut etmezdim. Acaba ben mi yanlış hesapladım ovulasyon gününü.Allah ol derse olmayacak şey yok canim.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
Testi ama c kadar koyu olmadı daha doğrusu bu ay kullanmayacsktım bi baktım agrım var koyu idi belirgin ertesi gün daha siliktiTest mi kullandın yoksa takvim uygulaması ile mi baktin canim.
Kan değeri yükselir mi adet olmak için söktürücü kullanmayam mıHer zaman c çizgisi t kadar silik olmuyor benim hic o kadar koyu olmamıştı normaldi hatta az daha acikti rengi hep.
Hayırlısı olsun inşallah canım biraz daha bekle bakalım ne olacak.
İlaç mı kullandı nızBenimde 17 gün geçmişti hamile olduğumu sanıyordum ama degilmisim.Bazen aylardan dolayı yada yediğimiz şeylerden dolayı kaynaklabiliyor. Allah herşeyin hayırlısını versin
Bende baslayayım simdi bebeğiniz var mıHayır sadece soğan suyu içiyordum
AntepHayır yok ama artık istemiyrm . Memleket neresi
Korunmayı bırakalı 3 ay oldu olacak ondan mı geç oluyor acabaHayır yok ama artık istemiyrm . Memleket neresi
Almayın derim ben Allah ol derse olmayacak birşey yoktur çünkü.Kan değeri yükselir mi adet olmak için söktürücü kullanmayam mı
Evet sıkıntı yok dediDoktora gozuktunmu
Doğru diyorsunuz vakti saati gelince olsun . rahim falan tertemiz mış korunmayı bıraktıgımda gözüktümAlmayın derim ben Allah ol derse olmayacak birşey yoktur çünkü.
Hamile değilseniz bile bırakın kendiniz sökülün ilaçlarda etkiliyor hormonlari çünkü.
O işlere bulaşıp farkında olmadan gebe kalıp düşük yapan çok amaİyi çok şükür . senin adına sevindim.Disi aslan pençesi otu var çok iyi eğer olmasa diğer aylarda kullanmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?