- Konu Sahibi Rabbi Hebli Mines Salihin
Hayır cnm düşük yapani hiç duymadım .Bizim buralarda çok kullanıyorlar.hersey Allah'tan tabi.ama çok etkisi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman korkma canım ya stresten olmuyorsun ya da geç döllenme olabilir.Doğru diyorsunuz vakti saati gelince olsun . rahim falan tertemiz mış korunmayı bıraktıgımda gözüktüm
İnşAallah dua edinO zaman korkma canım ya stresten olmuyorsun ya da geç döllenme olabilir.
Evliligimin nisanda 4.yili bitecek eşimde sperm sorunu var bizde bu sene Rabbimin ol emri ile kavuşuyoruz inşallah mucizemize.
Sabirla dua ile bekle canım inşallah mucizene kavuşacaksın sende vakti zamanı gelince.
Anladım hayırlısıHayır cnm düşük yapani hiç duymadım .Bizim buralarda çok kullanıyorlar.hersey Allah'tan tabi.ama çok etkisi var
Amin hayırlısı ile :)Allah herkesin gönlüne göre versin
Ben bu ovülasyon testlerinden hiç anlamıyorum da bence tekrar bi kanda baktırın 6 gün gecikmiş şüphe varSabah ovulasyon testi yaptım adetım 6 gün geçti sizce bu gebelik olabilir mi ki
10 gün geçsin dedim bendeBen bu ovülasyon testlerinden hiç anlamıyorum da bence tekrar bi kanda baktırın 6 gün gecikmiş şüphe var
Sabah ovulasyon testi yaptım adetım 6 gün geçti sizce bu gebelik olabilir mi ki
A sen ne zaman yaptın çok sevindim benim ki senin ki kadar koyu değil kan testi yaptın mı kaç gün gecmiştiCanim bak bu benim hem idrar hem ovulasyon testim ovulasyonda cift cizgi gorunce idrar testi yaptım şükür o da pozitif çıktı. Seninki biraz bulanik ama çizgibayağı belirgin sanırım muhtemelen sende hamilesin. Mutlaka test yaptir.
Eki Görüntüle 2244747
Ben su an 12 haftaligim canım beklenen adet günüydü galiba yaptığımda net hatırlamıyorum açıkçası.A sen ne zaman yaptın çok sevindim benim ki senin ki kadar koyu değil kan testi yaptın mı kaç gün gecmişti
Benim ki çok koyu değil ama kesin lh değeri çıkmıştırBen su an 12 haftaligim canım beklenen adet günüydü galiba yaptığımda net hatırlamıyorum açıkçası.
Kimyasal gebelikte de ovulasyonda anlamıştım hamile olduğumu ben yine böyle cift cizgi çıkmıştı
Idrar testi yapsana canim birde gebelik icin.Benim ki çok koyu değil ama kesin lh değeri çıkmıştır
İşteyim o yüzden evde ovulasyon vardı . ama adetin 3 . günü 0.290 idi bi umut işte aradıgımIdrar testi yapsana canim birde gebelik icin.
Valla o is belli olmaz canım adeti gecip de önce kanda negatif goren 2gun sonra pozitif goren yorumlari okudum burda, insallah minigin seninledir.İşteyim o yüzden evde ovulasyon vardı . ama adetin 3 . günü 0.290 idi bi umut işte aradıgım
Dün ve bugün ki bilmiyorum gebelik testi alıp yapam cuma günüValla o is belli olmaz canım adeti gecip de önce kanda negatif goren 2gun sonra pozitif goren yorumlari okudum burda, insallah minigin seninledir.
Ama adet olmadan da lh o kadar belirgin cikmaz ki ya da tekrar mi yumurtlayacaksin acaba![]()
Altta ki koyu olan bugunUstte ki bugünki mi canim.
Canim ya tekrar yumurtlayacaksin ya da hamilesin takip dongunu.Altta ki koyu olan bugun