• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet 3 gun gecti beta hcg 0.290

Doğru diyorsunuz vakti saati gelince olsun . rahim falan tertemiz mış korunmayı bıraktıgımda gözüktüm
O zaman korkma canım ya stresten olmuyorsun ya da geç döllenme olabilir.
Evliligimin nisanda 4.yili bitecek eşimde sperm sorunu var bizde bu sene Rabbimin ol emri ile kavuşuyoruz inşallah mucizemize.
Sabirla dua ile bekle canım inşallah mucizene kavuşacaksın sende vakti zamanı gelince.

O zaman korkma canım ya stresten olmuyorsun ya da geç döllenme olabilir.
Evliligimin nisanda 4.yili bitecek eşimde sperm sorunu var bizde bu sene Rabbimin ol emri ile kavuşuyoruz inşallah mucizemize.
Sabirla dua ile bekle canım inşallah mucizene kavuşacaksın sende vakti zamanı gelince.
İnşAallah dua edin

Sabah ovulasyon testi yaptım adetım 6 gün geçti sizce bu gebelik olabilir mi ki

Eklentiler

• IMG_20190312_084321.jpg
    IMG_20190312_084321.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 46
Sabah ovulasyon testi yaptım adetım 6 gün geçti sizce bu gebelik olabilir mi ki

Canim bak bu benim hem idrar hem ovulasyon testim ovulasyonda cift cizgi gorunce idrar testi yaptım şükür o da pozitif çıktı. Seninki biraz bulanik ama çizgibayağı belirgin sanırım muhtemelen sende hamilesin. Mutlaka test yaptir.
2244747

Canim bak bu benim hem idrar hem ovulasyon testim ovulasyonda cift cizgi gorunce idrar testi yaptım şükür o da pozitif çıktı. Seninki biraz bulanik ama çizgibayağı belirgin sanırım muhtemelen sende hamilesin. Mutlaka test yaptir.
Eki Görüntüle 2244747
A sen ne zaman yaptın çok sevindim benim ki senin ki kadar koyu değil kan testi yaptın mı kaç gün gecmişti

A sen ne zaman yaptın çok sevindim benim ki senin ki kadar koyu değil kan testi yaptın mı kaç gün gecmişti
Ben su an 12 haftaligim canım beklenen adet günüydü galiba yaptığımda net hatırlamıyorum açıkçası.
Kimyasal gebelikte de ovulasyonda anlamıştım hamile olduğumu ben yine böyle cift cizgi çıkmıştı

İşteyim o yüzden evde ovulasyon vardı . ama adetin 3 . günü 0.290 idi bi umut işte aradıgım
Valla o is belli olmaz canım adeti gecip de önce kanda negatif goren 2gun sonra pozitif goren yorumlari okudum burda, insallah minigin seninledir.
Ama adet olmadan da lh o kadar belirgin cikmaz ki ya da tekrar mi yumurtlayacaksin acaba🙄

Valla o is belli olmaz canım adeti gecip de önce kanda negatif goren 2gun sonra pozitif goren yorumlari okudum burda, insallah minigin seninledir.
Ama adet olmadan da lh o kadar belirgin cikmaz ki ya da tekrar mi yumurtlayacaksin acaba🙄
Dün ve bugün ki bilmiyorum gebelik testi alıp yapam cuma günü

Eklentiler

• IMG_20190312_084500.jpg
    IMG_20190312_084500.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 66
Back