- Konu Sahibi adayasemini
-
merhabalar pelincim.sana dediğim gibi canım doktordan doktora değişiyor işte. ben de üstüne basa basa balenli sütyen giyebilir miyim dedim?hatta bikini falan giyebilir miyim dedim.o da istediğini giy dedi hiçbir sıkıntı yok. yani öyle bişey ki. doktora yakın değilim toplam 3 saat sonra yanında olabiliyorum ama ne zaman istersem o zaman görüşebiliyorum. dün de ameliyattaydı çıkmasını bekledim kontrol değildi bişey değildi sadece kafama takılanı sordum o da cevapladı. dedim ona da benden günah gitti herşeyi giycem dedim. o da tamam dedi. zaten yarımın büyük çoğunluğu kapanmış çok çok az bi kabuğum kaldı o da düştü mü sana kıpkırmızı bi iz kalacak geriye tatlım. ayrıca ben herşeye alıştım ve kk nın deyimiyle cicişlerimin keyfini çıkarıyorum)))kal sağlıcakla canım.
tomb_raider arkadaşım özel msj atmışsın cevaplamak istedim ama malesef gelen kutun doluymuş gönderemiyorm bu sebeple silersen bi kaç tanesini cevaplarım sorularını))
eee şimdi bizim zamanımız o zaman yazın sonlarına da olsa yetiştik keyfimize bakalım))))))
Hadi bakalım kızlar geçmiş olsundarısı benim başıma salı günü 2. ayımı doldurucam kabuklar duruyor sinir geldi zaten denize falan giremiyorum korkudan yaa.Sol gögsümde kabuğun bir kısmı kalkmış takılınca acıtıyor sağdakiler aynen duruyor geçek ama nasıl ne zaman bilmiyorum..Bodrumun sıcağında terliyorsun ister istemez sanırım vücut nemlenince iyileşme sürecide uzuyor..en iyisi daha serin havalarda olmak ameliyatı yaranın kuruyup iyileşmesi bakımından.Hepinize keyifli yazlar sağlıkla kalınnn
slm dorhacımm öncelikle geçmiş olsunn..veeboncuğumuzu takalım:)..yazdıklaırını okudum da ameliyattan ne kadar süre sonra denıze girebiliyoruz bilgin var mı..yakın bisüre sonra bbende ameliyat olacağımm bi aksilik çıkmazsaa ve merak ediyorumm ne zamnn denize girebilirim..
dorhacım nerelerdesin valla özlettin kendini canım yaa. olmuyo böyle bak kaç gündür yoktun buralarda tatilde miydin canım?valla tatlım ben pek dışarı çıkmadım bu aralar hep evdeydim ince bodyimle) inşallah haftaya pazar kısmetse denize gitmeyi planlıyorum bakalım artık şekerim. kadına iki kez sordum girebilir mydim diye hatta bu hafta sırf yaramı göstermek için ve istediğim sütyeni giyebilir miyim demek için hususi yanına kadar gittim. o da hiçbir sıkıntı yok istediğini yap dedi ben de dedim Benden günah gitti canım. geçmiş olsun tatlım en kısa sürede iyileşirsin canım inşallah.
arkadaşlar pazartesi ameliyat oldum.dün taburcu oldum ve ancak şimdi yazabiliyorum.benim sürecim baya zor bi süreç:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?