adayasemini Meme Estetiği Ameliyatı

yasemin üstten kıyafet giyip giyemiceni sen hissedersin zaten kollarını kaldırırken çok zorlama eğer hafif bi ağrıyla kalkıyosa giyebilirsin.....

Canım çok geçmiş olsun.sen en zor günleri atlattın.bundan sonra büskevit arası lokum:)mutlu ve güven dolu günler seni bekliyor...benim de ameliyat günüm 16 temmuz.acayip heycanlıyım arkadaşım,sorma valla:)

valla sağolun arkadaşlar süper moral verdiniz. diloşçum haklısın gerçekten en zor günleri attlatım ilk dört gün benim için işkenceydi ama şimdi yavaş yavaş kendim herşeyi yapabiliyorum.şu anda tab bi ağrı hissediyorum ama eskisi kadar feci değil daha çok slikonun ağırlığını hissediyorum vücudumda genel anlamda iyiyim çok şükür. şu anda kollarımı rahat kulllanabiliyorum tabi ki ağrı kaldırmıorum ve abartmıyorum

ayşegülcüm bana 255 cc mentor damla takıldı. boyum 1 57 kilomsa sanırım şu anda 53 kiloyum. yani baya kısa biriyim ondan herhalde daha büyüğünü kaldırmadı vücudum doktorum bunu uygun grdü bana.

adayasemini canım cook cook gecmiş olsun benim bugün 4 gün hala biraz ağrılarım var kollarımı tam kaldıramıyorum ameliyattan sonrada cok ağrım oldu hatta ilk baştan pişman bile oldum bu nasıl ağrı diye şimdi biraz hafifledi ama hala var tabiki sen nasılsın biraz ağrıların hafifledimi umarım bir an önce ağrılarımız hafiflerde keyfini süreriz canım

merhaba pelincim evet tatlım ilk 4 gün ağrılar çok norrmal gün geçtikçe daha iyiye gideceksin hiç şüphen olmasın
)itiraf edeyim ki şekerim benim de ilk dört gün acayip ağrılarım oldu kolumu kıpırdatamadım hatta tek başıma yemek dahi yiyemedim annemin yardımıyla oturup kalkabiliyodum hatta dün bile daha güçsüzdüm ama bak tatlım bugün 5.günüm ve bugün kendi işlerimi kendim yapabiliyorum yardım almaksızın hareket edebiliyorum. bugün başka bi pijama giydim kollarım da daha rahat. yalnız benim sorunum göğüslerim şekerim çok tuhaf duruyorlar hem birbirinden ayrıklar hem başka yönlere doğrular. yani tuhaflar yahu inşallah bi an önce normale dönerim.söyleyim tatlım tam anlamıyla keyfini sürebilmemiz için sanırım en az 2 aya ihtiyacımız var şekil almaları falan yani. neyse bekleyelim ve görelim bakalım))

evet canım bugünde benim 5 günüm biraz daha iyiyim tabi hala ağrılarım var bugün kollarımı daha rahat hareket ettiriyorum tabi daha zaman var ama oturup kalkarken yanımdaki kişinin yardımına ihtiyacım oluyor helede yatıp kalkarken biraz zor oluyor doğrusu rahat rahat yatmayı özledim ben hala tam yatmıyorum oturur şekilde uyuyorum bakalım artık pazartesi benim kontrolüm var dr ne diyecek keyif sürmeyi heyecanla bekliyorum canım

doğru söylüyosun şekerim gerçekten de ben de çok özledim yan yatıp uyumaya dümdüz yatmaktan sabah kalkınca sırt ağrılarım oluyo tatlım. bugün biraz daha iyiyim şekerm yaa tabi ki yine ağrıyor ama o da geçecek diye umut etmekten başka çarem yok.bu arada günden güne yumuşamaya başladılar sanki ilk gün çok gergin ve sertti. şimdi ise bolca şekil bozukluğu var off ya şu günler geçsede rahatça giyinebilsekkk

Adayasemini yoktum 1 haftadır yazamadım geçmiş olsun canım bak ne çabuk iyileşmeye başadın herşey yolunda ilk günler biraz zor ve sıkıntılı ama gün geçtikçe daha iyi olacaksın.Şeklinede fazla takılma düzelecekler güzelleşecekler daha,benim 1 ay oldu hala bi garip geliyor gözüme banada 250 cc yuvarlak takılmıştı bende bi gün küçük bir gün büyük diyordum şimdi tam istediğim gibi diyorum hiç abartı yok sanki doğal olması gerektiği kadar büyükler.3 hafta sonraki kontrollerinde dikişlerin üzerindeki bantları alıp masaj gerekli görürse onları gösteriyor birde e vitamini kapsülü ile 2 ay kullanman gereken yara izi giderici jel veriyor 1 ay sonra yine görmek istiyor ben ist. dışından geldiğim için daha sonra gidicem kontrole.canım görüşmek üzere sağlıkla kal hayırlı olsun yeni cicişlerin:80:

ayy dorhacım hoşgeldin sitemize canım ya valla özlemiştim doğrusu seni. zaten çoğu kez senin yardımlarınla bu kadr rahat girip çıktım ameliyata dr tuğba hanımın hastası olman ve bu konuda benim bitmek tükenmeyen sorularımı cevaplamış olman çok rahatlattı beni. o kadar ki ameliyata girmeden önce güle oynaya girdim resmen sanırım bu durumda çabuk iyilşmemin en büyük yardımcısı bana verdiğiniz moraller oldu kızlar. evet tatlım bugün altıncı günüm yarın birinci haftam doluyo sanki biraz daha iyiiyim en azından kollarım daha rahat şu anda ama sabahları inanılmaz bir göğüs ağrısyla uyanıyorum sonra geçiyo. bu arada 4 temmuza gün verdi kontrol için kontrol edecek ve galiba masaj verecek. ya bi an önce geçip gitsin günler istiyorum. ya bişey sorcam dorhacım sen kaçıncı gün banyo yaptın?bi de ne zaman denize girilebiliyo?çookkk teşekkürler herşey için görüşmek üzere tatlım sana da geçmişler olsun bak ne güzel bir ayın dolmuş bile))))

yasemincim göğüslerinin ayrık olmasın sebebi iki göğsünün arasındaki şişlik o şişlik inince daha yakın duracaklar elinle o araya bastırınca ne kadar daha yakın duracağını görüceksin şekillerinin bozuk gibi görünmeside normal çünkü protezler henüz çok yukarda üst kısım alttan daha bonbeli o da masajlarla aşağı inecek ve şu an durduğunun tersi yani alt kısmı dah bonbeli olacak emin ol bir ay sonra harika görünecekler........

Ne güzel yardımım dokunduysa ne mutlu bana seve seve cevapladım canım inan.Bana direnler çıktıktan sonra 2 gün sonra bantları çıkarabilirsin demişti ve ılık olmak şartı ile banyo yapabilirsin demişti dr.umuz ama ben 2 gün sonra bantları çıkardım 3 gün sonrada yardımla yıkanmıştım kollarımı kaldırıp kafamı yıkamaya cesaret edemedimiyide oldu çocuk gibi yıkadılar beni.3. hafta kontrolunde sordum denize girebilirsin ama güneşte çok kalma dedi yani öğlen sıcağında yakıcı güneşte hoşkal görüşürüz:80:

dorhacım sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım. çoooook yardımcı oluyosun. bakalım şekerim ben ancak yarın cesaret edebileceğim banyo yapmaya kısmetse. sargılarımı çıkarmasam da öyle banyo yapsam olmaz mı?zararı yoktur dimi?korkarım şimdi ben. of of üç hafta sonu benim de kontrolüm olsa keşke bi an önce masaja başlamak istiyorum birazcık insinler şu anda göğüslerim çok yukardalar.bi de ben bu sporcuyu sevmedim. seninki deböle miydi? baya balenli sütyen gibi sımsıkı sarmıyo ayrık ayrık duruyo falan. başka sporcu giydirseydi keşke ?

Geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun taşıyacağın yeni güzellikler. Kızlar ben de ameliyat olmayı düşünüyorum da bir konuda çok tereddütteyim. Vücudun kabul etmemesi gibi bir durum oluyormuş ya, bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz bu konuda beni?

Hımmm vucudun kabul etmemesi derken ne oluyor anlamadım ama şu kadarını söyleyeyim ki ilk etapta ağrı yapıyor ve biçok kişiye göre bu ağrının sebebi slikonun vücudu kabul etmemesiymiş. Herksin ağrı eşiği farklı ama çekeceğin en fazla 4 gün var. Sonrası rahatlıyosun. Mesela bugün 1 haftam dolacak. Gayet de günlük yşantıma döndüm. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Silikon vücut tarafından kabul edilmeyip etrafında kapsül oluşuyormuş bazı kişilerde ve sertlik uzun süre devam ediyor, masajla falan geçmiyorsa, mecburen silikonun çıkarılması gerkiyormuş. İşte bu kapsül oluşturma olayı neye bağlı? Niye meydana geliyor onu merak ediyorum da.. Hani o kadar acı çekip bir de böyle bir durumla karşılaşmak istemem

kapsül oluşup oluşmıyacağı ile ilgili önceden bi biligi alamıyoruz ancak kas altı protezlerde bu risk minumumda. olmaması için ise yapılacak tek şey var o da masaj her ameliyatın riskleri muhakkak var öle düşünmek lazım bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…