- Konu Sahibi adayasemini
-
merhaba pelincim evet tatlım ilk 4 gün ağrılar çok norrmal gün geçtikçe daha iyiye gideceksin hiç şüphen olmasın
)itiraf edeyim ki şekerim benim de ilk dört gün acayip ağrılarım oldu kolumu kıpırdatamadım hatta tek başıma yemek dahi yiyemedim annemin yardımıyla oturup kalkabiliyodum hatta dün bile daha güçsüzdüm ama bak tatlım bugün 5.günüm ve bugün kendi işlerimi kendim yapabiliyorum yardım almaksızın hareket edebiliyorum. bugün başka bi pijama giydim kollarım da daha rahat. yalnız benim sorunum göğüslerim şekerim çok tuhaf duruyorlar hem birbirinden ayrıklar hem başka yönlere doğrular. yani tuhaflar yahu inşallah bi an önce normale dönerim.söyleyim tatlım tam anlamıyla keyfini sürebilmemiz için sanırım en az 2 aya ihtiyacımız var şekil almaları falan yani. neyse bekleyelim ve görelim bakalım ))
ayy dorhacım hoşgeldin sitemize canım ya valla özlemiştim doğrusu seni. zaten çoğu kez senin yardımlarınla bu kadr rahat girip çıktım ameliyata dr tuğba hanımın hastası olman ve bu konuda benim bitmek tükenmeyen sorularımı cevaplamış olman çok rahatlattı beni. o kadar ki ameliyata girmeden önce güle oynaya girdim resmen sanırım bu durumda çabuk iyilşmemin en büyük yardımcısı bana verdiğiniz moraller oldu kızlar. evet tatlım bugün altıncı günüm yarın birinci haftam doluyo sanki biraz daha iyiiyim en azından kollarım daha rahat şu anda ama sabahları inanılmaz bir göğüs ağrısyla uyanıyorum sonra geçiyo. bu arada 4 temmuza gün verdi kontrol için kontrol edecek ve galiba masaj verecek. ya bi an önce geçip gitsin günler istiyorum. ya bişey sorcam dorhacım sen kaçıncı gün banyo yaptın?bi de ne zaman denize girilebiliyo?çookkk teşekkürler herşey için görüşmek üzere tatlım sana da geçmişler olsun bak ne güzel bir ayın dolmuş bile))))
Hımmm vucudun kabul etmemesi derken ne oluyor anlamadım ama şu kadarını söyleyeyim ki ilk etapta ağrı yapıyor ve biçok kişiye göre bu ağrının sebebi slikonun vücudu kabul etmemesiymiş. Herksin ağrı eşiği farklı ama çekeceğin en fazla 4 gün var. Sonrası rahatlıyosun. Mesela bugün 1 haftam dolacak. Gayet de günlük yşantıma döndüm. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?