• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adayasemini Meme Estetiği Ameliyatı

pelincimm merhaba canım sorma tatlım bi kaç gündür ben de doğru dürüst gelemedim işlerim vardı. çok şükür daha iyiyimm tatlım bugün 18.günüm bitti. bu pazartesi kontrolüm var. sen nasılsın canım?iyi msin biraz daha. ufağım gerçekten bu iş için yürekten istemek gerekiyor. şahsen ben o kadar çok istemiştim ki 4-5 gün ağrısının dışında hiçbişeyden şikayet etmedim.

pelincimm merhaba canım sorma tatlım bi kaç gündür ben de doğru dürüst gelemedim işlerim vardı. çok şükür daha iyiyimm tatlım bugün 18.günüm bitti. bu pazartesi kontrolüm var. sen nasılsın canım?iyi msin biraz daha. ufağım gerçekten bu iş için yürekten istemek gerekiyor. şahsen ben o kadar çok istemiştim ki 4-5 gün ağrısının dışında hiçbişeyden şikayet etmedim.

canım iyiyim benimde dün 2 haftalık kontrolüm vardı 2 hafta sonra yine gidicem dr iyi gidiyo cok güzel görünüyorlar dedi göğüs uclarında hissizlik ve acıma var sendede varmı kontrolden sonra haber verirsin

ya evet canım benim doktorum bana bi sporcu verdi onu kontrole kadar hiç çıkartma dedi onu takıyorum şekerim bi de mememin altında kesi yerinde sargı bezi var. onunla banyo falan yapıorum. yaa o ağrı ve acıma nedense bende de var normal mi ki acaba bu durum?aklımdaki tüm bu soruları pazartesi kısmetse doktoruma sorup öğreneceğim. o da bi baksın bakalım ne durumdalar diye.

Adayasemini geçmiş olsun canım kontrolüne gitmişsin bantların çıkmış normale dönmüşsün:nazar:yinede temkinli ol benim başıma gelenleri biliyorsun kesi yerine dikkat et ben normale döndüm diye fazla rahat hareket ettim sanırım iki gögsümde problem yarattı.sana yuvarlak mı takılmıştı şekli nasıl duruyor memnunmusun büyüklüğünden yazarsan sevinirim görüşmk üzere:80:

canım merhaba nerelerdesin dorhacım ben de seni merak ettim nasılsın iyileştin mi tatlım?evet canım kontrole gittim.doktor dediğin gibi e vitamini hap ve scarex jel verdi canım. başladım her ikisini de kullanmaya ısrarla doktora ne yapmam gerektiğini sordum. o da herşey serbest yan yatabilirsin denize girebilirsin falan dedi. benim anlamadığım sen ne yaptın da göğsün rahatsızlandı dorhacım?benimki yuvarlak değil 255 cc damla slikon tatlım. şimdilik büyüklüğünden memnunum zaten daha fazla küçülmez dedi.

canım merhaba nerelerdesin dorhacım ben de seni merak ettim nasılsın iyileştin mi tatlım?evet canım kontrole gittim.doktor dediğin gibi e vitamini hap ve scarex jel verdi canım. başladım her ikisini de kullanmaya ısrarla doktora ne yapmam gerektiğini sordum. o da herşey serbest yan yatabilirsin denize girebilirsin falan dedi. benim anlamadığım sen ne yaptın da göğsün rahatsızlandı dorhacım?benimki yuvarlak değil 255 cc damla slikon tatlım. şimdilik büyüklüğünden memnunum zaten daha fazla küçülmez dedi.
Ben evime dönünce ameliyatlı olduğumu unutup bahar temiziğine giriştim zaten 2 çocukta cabası biraz zorlandı dikiş yerlerim sanırım.şimdi daha dikkatli ve temkinliyim gözüm korktu çünkü,yanlızım ve birşey olursa bana bakacak kimsede yok ailemde İst.da.yani bir süre daha en azından varmı bilmiyorum ama ameliyat yerindeki sertlikler kabuklar geçene kadar ağır işler yapma.Bende tam denize girme hazırlıkları yapıyordum böyle oldum şimdi iyice iyileşmeyi bekliyorum .benim 250 cc yuvarlak takıldı ama damla olsaydı keşke diye düşünmüyor değilim görüntüsü çok doğal gelmiyor gözüme:50: gögüs kafesim kemikli ve araları ayrık inşallah zamanla daha doğal dururlar.senin memnun olmana sevindim görüşmek üzere sağllıkla kal:80:

geçmiş oldun dorhacım. ilk zamanlar çoook önemli. bak tatlım ben ilk zamanlar çaydanlık bile kaldırmadım uzanmadım bi hafta hiç çıkmadım yataktan zorunlu ihtiyaçlarım hariç. benim pazartesi tam 3 hafta doldu o yüzden şimdi daha rahatım tabi çok abartmıyorum. ama ben şanslıydım evlenmeden oldum ameliyatımı annem sağolsun bebek gibi baktı bana yemeğimi yedirdi lavoboya götürdü. el bebek gül bebektim anlayacağın. benim dikiş yerlerim çok ince birazcık kabuklar var üzerinde. her gün masajımı yapıyorum yara yerime jelimi sürüyorum hapımı aksatmadan içiyorum ben çok evhamlıyım galiba. delicesine dikkat ediyorum. doktor izin vermesine rağmen dışarı çıkmadığım müddetçe normal sütyen giymiyorum sporcuyla göğüslerim daha rahat. ya tatlım burdaki ccleri gördükçe benimki baya küçük geldi. 255 cc. ama benim vucuduma da bu oldu sanırım. bak canım dün mezroyla ölçtüm 85-86 civvarı geliyo göğüs ucum. doktorun bana verdiği sporcuda 90 mış. valla hiç anlamıyorum canımm bu ölçü işlerinden. seninkiler şu an kaçlar?iyi bak kendine canım

ayyy bende aynı dertten muzdaribim. bana da 265cc kullanıldı. mezureyle ölçtüğümde 87cm. hala küçük mü oldu, yoksa tam vücuduma göre mi bilemiyorum...

valla bilmiyorum makuslacım seninki benimkinden de büyük ne güsel. off ya çok garip bu durum yani şimdi bakıldığında fena durmuyo ama sanki biraz daha büyük olsaymış daha iyi olurmuş diyorum.

arkadaşlar merhaba ben bişey sorcam size ben 13 haziranda ameliyat oldum. doktorum son kontrolümde istersen normal sütyen takabilirsin dedi. ama ben günlerdir araştırıyorum bi sütyen aldım normal onun da alt kısmı canımı acıtt. bugünse ince askılı büstiyer adı altında dikişsiz bir body aldım. çok rahat ettim canımı acıtmıyo dikişli olmadığı için ama bu kez de gelişimine zararı olur mu dye korkuyorum. ameliyat olan arkadaşlar ne tip şeyler kullanıyorsunuz acaba?

arkadaşlar merhaba ben bişey sorcam size ben 13 haziranda ameliyat oldum. doktorum son kontrolümde istersen normal sütyen takabilirsin dedi. ama ben günlerdir araştırıyorum bi sütyen aldım normal onun da alt kısmı canımı acıtt. bugünse ince askılı büstiyer adı altında dikişsiz bir body aldım. çok rahat ettim canımı acıtmıyo dikişli olmadığı için ama bu kez de gelişimine zararı olur mu dye korkuyorum. ameliyat olan arkadaşlar ne tip şeyler kullanıyorsunuz acaba?

canım senin ağrılı geçmiş baya ve yeni sayılır çok geçmiş olsun artık nasılsın?
sütyen konusunda bana doktorum özel bişey kullanmana gerek yok dedi, 10 gün bandajlar kalcak sonra açılcak, penye pamuklu balensiz sütyen takarsın dedi. sporcu sütyenine gerek yokmuş çoğu doktor taktırıyor ama hiç bi sorun yaşanmıyormuş takmayınca, tabi yine tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekleyelim ben de merak ediyorum

evet canım benimki baya ağrılı bi süreçti ama çok şükür şimdi çok iyiyim canım. inşallah en kısa sürede sen de iyileşirsin de tadını çıkartırsın ameliyat sonrasının.

evet canım benimki baya ağrılı bi süreçti ama çok şükür şimdi çok iyiyim canım. inşallah en kısa sürede sen de iyileşirsin de tadını çıkartırsın ameliyat sonrasının.

sevindim düzelmene bir ayda normale dönülüyo heralde, teşekkürler cnm inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sütyen takmayı :16:

valla bugün telefonla görüştüm canım doktorumla istediğin sütyeni takabilirsn dedi ama ben yine de evde o ince penye sütyenlerden takıyorum.

arkadşlar çok teşkkürler yorumlarınız için.ama gerçekten benden daha ağrılı bi süreç geçiren var mı?bazen işkence halini alıyor ağrılar.drenlerden kaynaklanıyor sanırım.tek başıma hareket edemiyorum. merak ediorum ameliyattan kaç gün sonra kendi işşinizi kendiniz görebiliyosunuz?ne zaman banyo yapabiliyosunuz?ne zaman kollarınızı kaldırabiliyorsunuz?bütün bunları çok merak ediyorum. bi an önce iyilleşmek istiyorum

canım bu mesajı yazdığın tarihe baktımda üstünden neredeyse bir ay gecmiş..ağrın sızn da kalmamıştır artık..:16:çicişlerin keyfini sürmeye başladığını düşünüyorum şimdilerde...gecmiş olsun!!!:92:hersey hergecen çok çok daha ii olacak emin ol!!!:65:

çok sağol aresyacım çok yardımcı oldunuz hepiniz bana. evet canım hiç ağrı sızı falan kalmadı çok şükür doktorun dediklerini de uyguluyorum. ama işte tek sorun cc olayı işte niyeyse hala gözüme birazcık küçük geliyo.

çok sağol aresyacım çok yardımcı oldunuz hepiniz bana. evet canım hiç ağrı sızı falan kalmadı çok şükür doktorun dediklerini de uyguluyorum. ama işte tek sorun cc olayı işte niyeyse hala gözüme birazcık küçük geliyo.

eski halini hatırla ozaman hiç küçük gelmez canım ben keyfini sür onlar gün gectikçe sekillenecek daha güzellecekler!mucks!:34:

çok sağol aresyacım çok teşekkür ederim desteğin için.kızlar bugün doktoruma gittim bi göründüm göğüste asimetri sağlamak oldukça zor bi ameliyattı dedi ayrıca sende öyle bariz fark da yoktu dedi olsaydı zaten birine başka birine başka protez koyardım dedi. bugün yine baktı o kadar dert edecek bi fark yok dedi. ayrıca bugün yine söyledi istediğin sütyeni takabilirsin ister penye ister balenli herhangi bir sakıncası yok dedi. bikini falan da serbest dedi yara yerine baktı büyük çoğunluğu geçmiş zatn kafana takacak bişey kalmamış kabukların da kaybolmuş dedi yine kontrole 4 ağustosu verdi. kızlar ben de bu sözlerle gittim bi iç çamaşırı tanımadığım bi markadan sütyen aldım. hem de 90 b hala şoklardayım tam oturdu.

çok sağol aresyacım çok teşekkür ederim desteğin için.kızlar bugün doktoruma gittim bi göründüm göğüste asimetri sağlamak oldukça zor bi ameliyattı dedi ayrıca sende öyle bariz fark da yoktu dedi olsaydı zaten birine başka birine başka protez koyardım dedi. bugün yine baktı o kadar dert edecek bi fark yok dedi. ayrıca bugün yine söyledi istediğin sütyeni takabilirsin ister penye ister balenli herhangi bir sakıncası yok dedi. bikini falan da serbest dedi yara yerine baktı büyük çoğunluğu geçmiş zatn kafana takacak bişey kalmamış kabukların da kaybolmuş dedi yine kontrole 4 ağustosu verdi. kızlar ben de bu sözlerle gittim bi iç çamaşırı tanımadığım bi markadan sütyen aldım. hem de 90 b hala şoklardayım tam oturdu.

merhabalar canım bende bugün gittim dr masajlara başlattı sütyende süngerli ve balenli yok dedi hatta bir tane süngerli bikini biçimi balensiz bir sütyen almıştım dr göstermek için giydim gittim ama daha cok erken 6 aydan sonra şimdi penye yada bady şeklindekilere devam dedi canım istediğin zaman sütyensiz dolaşabilirsin biraz serbest kalsınlar dedi

Back