- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.398
- 598
Burdan olsa burdan derdim sonuçta. Valla normal değil. Onlar yapınca normal ama başbakana oy veren biri kalkıp kemal kilicdarogluna hakaret etse ve dava açılıp şikayet edilse o da inkar etse burda topa tutulurdu eminim. Başbakanı sevmeyen de Başbakanı örnek almaz haliyle. Ayrıca adam yalan konusmuyor evet başta inandım sonra kandirildigimi öğrendim diyor yani inkar etmiyor.. selametle..Ahaha,ben burda birinden bahssediyorsun sanmıştım,diyorum böyle birşey yok.
Face de tabii ki olabilir.
Şöyle düşün,insanların canını yakan olaylar olmuştur,Başbakana içinden geçenleri yazmıştır sonradan başına gelebilecekleri düşünmeden,
Polis falan görüncede korkmuştur..
Hem bu çok normal değil mi?
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı bile cemaat konusunda 180 derece dönüp kandırıldım demedi mi?
Aynı hesap işte
Ya nasil oldu da bu siteden bahsedildiğini düşündü hayret ettim :)) bu siteden olsa defalarca konusu geçerdi burada başbakana bir şey diyemiyoruz bile bir uyemizin basina boyle bir olay geldi diye her konuda kullanilirdi yani kacmazdi :) her neyse yani bazen merak eden kendi arastirmali diye düşünüyorum
Burdan olsa burdan derdim sonuçta. Valla normal değil. Onlar yapınca normal ama başbakana oy veren biri kalkıp kemal kilicdarogluna hakaret etse ve dava açılıp şikayet edilse o da inkar etse burda topa tutulurdu eminim. Başbakanı sevmeyen de Başbakanı örnek almaz haliyle. Ayrıca adam yalan konusmuyor evet başta inandım sonra kandirildigimi öğrendim diyor yani inkar etmiyor.. selametle..
Ben de anlamadım valla. Evet merak eden arastirmali kesinlikle ;-) ya işlerine geleni arastiriyorlar işte. ..
Kanıtsız ,yalan konuşmadığım için uydurma haberleride sevmiyorum.
Sen neden rahatsız oldun?
Kanıtlayamayacağın birşey mi sordum sana geçmişte?
Yo öyle bir şey olmadi ama her zaman ayni şeyi yapıyorsunuz kanit , link ! Ama kendiniz araştırabilirsiniz değil mi sonuçta siz de link verirken google kullancaksiniz bende ! Yani merak ettiklerinizi biraz kendinizi arastirin insalari burada link vermeye mecbur etmeyin ha arastirip bulamazsaniz öyle gelin ...
Ben bir iddiada bulunuyorsam linkini de kanıtınıda veririm.
Kanıt isteme sebebimde yanlış bilgiyi düzelttirmektir genelde.
Ben araştırır yanlış bilgi olduğunu öğrenirim ama araştırma gereği duymayan bir insan yazılanlara inanabilir.
Burda link verdiği halde linki açtığımda iddialarla hiçbir alakası olmadığını bile gördüm ben.
Sadece doğruların konuşulması için iyi bir önlem,sizde isteyin bence kaynak,yoksa herkes kafasından inandığı şeyi yazar buraya.
Yok ben hazirci olamam öyle :)) burda bir tane link paylaşacak ama ben arastirirken on tane haber cikiyor konu ile alakali, burada verilen linkin doğru haber linki olmaması da yanlis ogrenmelere sebep olur ... Klasik hazirci eğitime karsiyim o yüzden kimseden link talebim asla olamaz , kendim arastiririm ki hem doğru hem yanlis haberleri ayiklamis olurum hem de daha kalici öğrenirim bende size bunu tavsiye ederim
İşte ötekileştirici ve ayırımcı bir yapıya sahip olduğunuz nasıl da belli.3 yıl önce bir arkadaşımız kampüste örtülü diye şeref. ..z bir adam basortusunden tutup yerlerde suruklemisti, saçını başını açmıştı, ablam otobüsteyken 70 yaşlarında 4 5 tane kadın ablama kızım bu sıcakta örtü olur mu? Gencsiniz guzelsiniz guzelliginizi saklamayin açılın demişlerdi ama ablam kalkıp da küfür etmedi, sinirleri hoplamadi sadece 'teyzecim benim inancım bana bunu emrediyor' demisti. ( o teyzeye çok şey denilir ama demedik )
Arkadaşım Ankara'da yürürken yaşlı bir adam 'bak bi de utanmadan aramızda yürüyor, rezil, utanmaz demişti ( ahh o adam parça parça edilir ama? ) teyzelerim sırf Çarşaflı diye arkalarindan 'kara Fatma kara Fatma' diye bagrilip taslanmislar ve kafaları gözleri kirilmisti ( ahh o adi köpekler idam edilmeli ama? ) ablamla otobüsten inerken yine yaşlı bir adam ' göreceksiniz hepiniz mahvolacaksiniz hepiniz acilacaksiniz pislikler koleler' diye daha ağza alınmayacak nice küfürler etmişti ( ahh o adamı alıp kopeklere yem edeceksin ama? )
Siz söyleyin? Kim fırsat veriyor sizce bu Çağdaşlık tüccarlarına?
Siz ne hakla bizim inancimizi sorgularsiniz ne hakla ne hakla? Allahtan başka kimseye hesap vermem.
Yillardan beri bunun siniriyle catliyorum.
Allah çocuklarımızı imanli, Kur'anli herkese saygılı birey olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. ...
İşte ötekileştirici ve ayırımcı bir yapıya sahip olduğunuz nasıl da belli.
Biz her zaman örtülünün de başı açığın da özgür bi şekilde okula gitmesini,çalışmasını ve aktif hayatta atılmasını istemiş bir toplumuz"laikler" olarak her kesimde uç insanlar olacaktır yeter ki insanlar tahriklere kapılmasınlar....
Inanın o kadar çok yazacak birikmiş duygularım var ki bu konuda maalesef sığdıramam buraya...
Tekbirrr niye bu kadar rahatsz ediyor sizi.musluman bi ulkede yasiyorz.TEKBIRRRR ALLAHUU EKBERRR
O zaman niye tahrike kapildiniz acaba? Ayrica Hep böyle söyleyip işin içinden siyrilirsiniz zaten. Biz sizden daha çok eziyetler cektik hanımefendi ( ki siz ne eziyet cekmisseniz ) ama kalkıp da bize açil şunu yap bunu yap diyen yaşlı teyzelere kin beslemedik. Siz kincisiniz ve şerriniz çok büyük. Isinize geleni savunur işinize geleni kotulersiniz.
Ayrıca ben mi otekilestirici ve ayrımcı yapıya sahibim hahahahah benim başıma gelenleri anlatinca otekilestirici oluyorum ama siz anlatinca haklı oluyorsunuz ha hahahahahahaah hı hı öyle öyle. Sizin gibilerin şerrinden Yüce Rabbime siginiyorum. Ama anladım ki ben de laf edeceğim, bundan sonra ortume laf edenlerin emdiği sütü burunlarindan getireceğim ki ben getiririm öyle bir gücüm var çok şükür.
Haydi sizin gibilere daha da cevap vermem ben......
Eki Görüntüle 1174126
Logo, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında kullanılacak.
Bugün ilk kez gösterilen logonun anlamı ''Tünelin ucundaki ışık'' demek...
KAMPANYANIN 2 SLOGANI
Başbakan kampanyasında iki slogan kullanacak. Sloganlar ''Milli irade, milli güç'' ve ''Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan''...
Hürriyet...
Zaten dun esimle tv izlerken esim "ne ara bu hale geldi bu ulke" dedi. Hangi kanali acsak dua, iftar, sohbet...
Yasam alani kalmayincaya dek durmak yok yola devam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten dun esimle tv izlerken esim "ne ara bu hale geldi bu ulke" dedi. Hangi kanali acsak dua, iftar, sohbet...
Gercekten ne hale gelmisiz acinacak haldeyiz baksaniza.dua iftar sohbet...Allahim ne korkunc seyler.modernlik elden gitmis desenize.halbu ki dansoz olacakti icki kadehleri tokusturulacakti.cagdaslik gitmis desenize.vay halimize vay!
O zaman niye tahrike kapildiniz acaba? Ayrica Hep böyle söyleyip işin içinden siyrilirsiniz zaten. Biz sizden daha çok eziyetler cektik hanımefendi ( ki siz ne eziyet cekmisseniz ) ama kalkıp da bize açil şunu yap bunu yap diyen yaşlı teyzelere kin beslemedik. Siz kincisiniz ve şerriniz çok büyük. Isinize geleni savunur işinize geleni kotulersiniz.
Ayrıca ben mi otekilestirici ve ayrımcı yapıya sahibim hahahahah benim başıma gelenleri anlatinca otekilestirici oluyorum ama siz anlatinca haklı oluyorsunuz ha hahahahahahaah hı hı öyle öyle. Sizin gibilerin şerrinden Yüce Rabbime siginiyorum. Ama anladım ki ben de laf edeceğim, bundan sonra ortume laf edenlerin emdiği sütü burunlarindan getireceğim ki ben getiririm öyle bir gücüm var çok şükür.
Haydi sizin gibilere daha da cevap vermem ben......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?