Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Burdan olsa burdan derdim sonuçta. Valla normal değil. Onlar yapınca normal ama başbakana oy veren biri kalkıp kemal kilicdarogluna hakaret etse ve dava açılıp şikayet edilse o da inkar etse burda topa tutulurdu eminim. Başbakanı sevmeyen de Başbakanı örnek almaz haliyle. Ayrıca adam yalan konusmuyor evet başta inandım sonra kandirildigimi öğrendim diyor yani inkar etmiyor.. selametle..

Ben de anlamadım valla. Evet merak eden arastirmali kesinlikle ;-) ya işlerine geleni arastiriyorlar işte. ..

Ben oy kullanmayacağım, ancak Erdoğan açık farkla alacak, görünen köy kılavuz istemez.

Son düzenleme:

Kendi adıma topa tutmam,Kılıçdaroğlu veya Bahçeli,ikisininde bu ülke için doğru insanlar olduğunu düşünmediğim gibi,herhangi bir partinin sempatizanı da değilim.
Ben sadece yanlış gördüklerime muhalefet ederim

Kanıtsız ,yalan konuşmadığım için uydurma haberleride sevmiyorum.
Sen neden rahatsız oldun?
Kanıtlayamayacağın birşey mi sordum sana geçmişte?

Yo öyle bir şey olmadi ama her zaman ayni şeyi yapıyorsunuz kanit , link ! Ama kendiniz araştırabilirsiniz değil mi sonuçta siz de link verirken google kullancaksiniz bende ! Yani merak ettiklerinizi biraz kendinizi arastirin insalari burada link vermeye mecbur etmeyin ha arastirip bulamazsaniz öyle gelin ...

Ben bir iddiada bulunuyorsam linkini de kanıtınıda veririm.
Kanıt isteme sebebimde yanlış bilgiyi düzelttirmektir genelde.
Ben araştırır yanlış bilgi olduğunu öğrenirim ama araştırma gereği duymayan bir insan yazılanlara inanabilir.
Burda link verdiği halde linki açtığımda iddialarla hiçbir alakası olmadığını bile gördüm ben.
Sadece doğruların konuşulması için iyi bir önlem,sizde isteyin bence kaynak,yoksa herkes kafasından inandığı şeyi yazar buraya.

Yok ben hazirci olamam öyle :)) burda bir tane link paylaşacak ama ben arastirirken on tane haber cikiyor konu ile alakali, burada verilen linkin doğru haber linki olmaması da yanlis ogrenmelere sebep olur ... Klasik hazirci eğitime karsiyim o yüzden kimseden link talebim asla olamaz , kendim arastiririm ki hem doğru hem yanlis haberleri ayiklamis olurum hem de daha kalici öğrenirim bende size bunu tavsiye ederim

Dediğim gibi ben araştırırım zaten..
Yanlış bilgiyi gördüğümde isterim kaynağı,insanlar yanlış bilgilendirilmesin diye.

Neyin kafası bu.....torbacının telefon numarasını merak ediyorum. Birileri aman yapmayın ne olur oy vermeyin dediğimiz hissiyatına kapılmış.....

İşte ötekileştirici ve ayırımcı bir yapıya sahip olduğunuz nasıl da belli.
Biz her zaman örtülünün de başı açığın da özgür bi şekilde okula gitmesini,çalışmasını ve aktif hayatta atılmasını istemiş bir toplumuz"laikler" olarak her kesimde uç insanlar olacaktır yeter ki insanlar tahriklere kapılmasınlar....
Inanın o kadar çok yazacak birikmiş duygularım var ki bu konuda maalesef sığdıramam buraya...

O zaman niye tahrike kapildiniz acaba? Ayrica Hep böyle söyleyip işin içinden siyrilirsiniz zaten. Biz sizden daha çok eziyetler cektik hanımefendi ( ki siz ne eziyet cekmisseniz ) ama kalkıp da bize açil şunu yap bunu yap diyen yaşlı teyzelere kin beslemedik. Siz kincisiniz ve şerriniz çok büyük. Isinize geleni savunur işinize geleni kotulersiniz.
Ayrıca ben mi otekilestirici ve ayrımcı yapıya sahibim hahahahah benim başıma gelenleri anlatinca otekilestirici oluyorum ama siz anlatinca haklı oluyorsunuz ha hahahahahahaah hı hı öyle öyle. Sizin gibilerin şerrinden Yüce Rabbime siginiyorum. Ama anladım ki ben de laf edeceğim, bundan sonra ortume laf edenlerin emdiği sütü burunlarindan getireceğim ki ben getiririm öyle bir gücüm var çok şükür.
Haydi sizin gibilere daha da cevap vermem ben......

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekbirrr niye bu kadar rahatsz ediyor sizi.musluman bi ulkede yasiyorz.TEKBIRRRR ALLAHUU EKBERRR

işteee yine başladılar ben gideyim bu topikten hemen....dini siyasete karıştır da karıştır...kutsalımız siyaset oluyorrr...sonra sizi niye rahatsız ediyor bu kadar sorusu?????
eder tabi..... maneviyatımız, üzerinden siyaset yapılmayacak kadar değerli...TEKBİR siyaset malzemesi olmayacak kadar değerliiii..

Son düzenleme:

susa susa bu hale geldik. ben artık susmuyorum. cevabını veriyorum artık.

logo daha çok 5 yıldızli oteli anımsatıyor

Zaten dun esimle tv izlerken esim "ne ara bu hale geldi bu ulke" dedi. Hangi kanali acsak dua, iftar, sohbet...

Yasam alani kalmayincaya dek durmak yok yola devam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten dun esimle tv izlerken esim "ne ara bu hale geldi bu ulke" dedi. Hangi kanali acsak dua, iftar, sohbet...

Gercekten ne hale gelmisiz acinacak haldeyiz baksaniza.dua iftar sohbet...Allahim ne korkunc seyler.modernlik elden gitmis desenize.halbu ki dansoz olacakti icki kadehleri tokusturulacakti.cagdaslik gitmis desenize.vay halimize vay!

nasıl yani yaşam alanı kalmayıncaya kadar...
TV lerdeki görsel bu kadar rahatsız mı ediyor sizi?
uydunuz yok mu zap zap...

Gercekten ne hale gelmisiz acinacak haldeyiz baksaniza.dua iftar sohbet...Allahim ne korkunc seyler.modernlik elden gitmis desenize.halbu ki dansoz olacakti icki kadehleri tokusturulacakti.cagdaslik gitmis desenize.vay halimize vay!

açıkçası oruç tutan biri olarak ben de sohbet, dua izlemiyorum.. ama onun haricinde o kadar çok kanal var ki özellikle uydunuz var ise.. film, müzik, dizi, belgesel, spor, haber v.s.

bunun yaşam alanıyla bir ilgisi yok, ramazan dolayısıyla her kanalda iftar saati bu programlar var.. opsiyonlar da çok onun haricinde

Bir de bir laf ogrenmisler dillerine pelesenk yok otekislestiriyoruz.yillarca itildi katildi dindarlar.tv deki filmlere dizilere bi bak nerde ezik aptal cahil bir karekter varsa ya namaz kiliyordr ya adi ramazandr sabandir gaffur dur.insanlara boyle asilandi hep dindarlar.ortaokuldaki melek misali fen bilgisi ogretmenimn ki yoksul ogrenclere yardm eden psikolojk sorunlaryla da ugrasan gul yuzlu hocam basortusu taktgi icin gorevnden alnmsti onun gozyaslarini unutamam asla.bir de adeletten ozgurlukten bahseder sahtekarlar.yok bacm cok sustuk ezildik susmak yok yola devam...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…