Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanlığından sonrada padişahlık istemese bari :ssz:

Bu yazıyı görünce bunu paylaşmazsam çatlarım :)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404244405.848456.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her kişinin fikri farklıdır.benim de adayım başbakan.diğer insanlara da saygı duyarım.

yola devam başbakanım.pardon cumhurbaşkanım:16:hayırlı olsun şimdiden:16:

Son düzenleme:
Hanımlar,
her seçimde bir sürü vukuatlar yaşanıyor bu bölümde, görünen köy kılavuz istemez yine kıyamet kopacak, kiminiz C.başkanı Başbakan olacak çatlayın patlayın diyecek, kiminiz bütün adaylar hakkında ağzına geleni sayıp sövecek, demedi demeyin şimdiden söylüyorum, yorumlar eleştiri çizgisini geçer hakaret etme boyutuna taşarsa coşarım tutamazsınız.

Bu tüm adaylar, tüm yorumcular için geçerlidir, adaylara veya yorum yapanlara haddi aşarsanız gereken yapılır.

Hanımlar,
her seçimde bir sürü vukuatlar yaşanıyor bu bölümde, görünen köy kılavuz istemez yine kıyamet kopacak, kiminiz C.başkanı Başbakan olacak çatlayın patlayın diyecek, kiminiz bütün adaylar hakkında ağzına geleni sayıp sövecek, demedi demeyin şimdiden söylüyorum, yorumlar eleştiri çizgisini geçer hakaret etme boyutuna taşarsa coşarım tutamazsınız.

Bu tüm adaylar, tüm yorumcular için geçerlidir, adaylara veya yorum yapanlara haddi aşarsanız gereken yapılır.

9. Sayfada minnoşuumm adlı üye başbakanımız için Allah onu kahretsin yazdı buna da yaptırımınız olacak inşallah ayrıca dilekarilı adlı üye de yıne bu topikte başbakanımız için Allah bin türlü belasını versin rüşvetçi hırsız diye hakaret etmiş bilginize

Son düzenleme:
Eh o zaman yeni cumhurbaşkan imiz belli oldu diyelim mi :)) diyelim bence RTE kesin olarak CB secim sonucu belli aksi ancak hayal olur...

Saltanat, padişah, padisahim çok yasa :)) hayirdir muhteşem yuzyilin çok mu etkisinde kaldiniz :)

Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Kur'an'ın özü olan Fatihayı okuyup herkesin önünde Allah'tan yardım dileyen adam Cumhurbaşkanıda olacak inşallah. Olur zaten eminim..:24:
Velhasılı, Ülkemiz için inşallah her şeyin en hayırlısı olur..:16::16:
Başbakan da Davutoğlu olur bence... :24:

Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Kur'an'ın özü olan Fatihayı okuyup herkesin önünde Allah'tan yardım dileyen adam Cumhurbaşkanıda olacak inşallah. Olur zaten eminim..:24:
Velhasılı, Ülkemiz için inşallah her şeyin en hayırlısı olur..:16::16:
Başbakan da Davutoğlu olur bence... :24:

Olacak inşallah olacak halk yıne seçer onu allahın izniyle evet Davutoglu ıyı olur gerçi hiçbirinde başbakanımızda olan liderlik vasfı yok ama olsun

Back