- 30 Nisan 2012
- 307
- 2
-
- Konu Sahibi youonlyliveonce
beni bu msj kısmen anlatmıştır sana ne demek ıstedığımı .. bu msj bence sana herseyı gosterıyor için demısın dışındamı içindeysen sorun yok dışındaysan sorun çok olur canım tşk
yok yok turkiyeede boyle insanlar oldukcaa ulkedee huzur kalmaz en buyuk sorun ayrimcilikk dogudaki insanlari vahsi yobaz ve cahil goruyolar... herkesi bir kefeye koymak cok aptalca..
yok yok turkiyeede boyle insanlar oldukcaa ulkedee huzur kalmaz en buyuk sorun ayrimcilikk dogudaki insanlari vahsi yobaz ve cahil goruyolar... herkesi bir kefeye koymak cok aptalca..
ben bıtlıslıyım tatlım benım anlattığımdan çok anladığın payda olmuş daha çok. sana bunu düşündürdüysem üzüldüm özr dilerım konuya artık yorum yapmama kararı aldım
evet canim yazilarin beni oyle dusundurdu ..batidakiler kendilerini ne saniyorsaa artik avrupadan bakinca turkiyenin hepsinide doguda goruyolarr ..ama dogu bati diyee kendi icimizde ayrimcilik yapiyoruz arkadsmm herkesin yetisdirilme tarzi farklli olabilir ama biz hepimz ayni toprak parcasin uzerinde yasiyoruz ve yasamaya devam edecegizz.. icimizceki bu ayrimciligi kaybetmemmiz lazim... ben yurt disinda yasiyorum dusunuyorumda burda bana ayrimclik yapsalarda pekk onemli gormuyorum kendi ulkemizde bu mualemeyi goren cok ama cok insanmz varr ozur dilemene gerek sadece birz bole dusundun icin uzuldumm.. ve canim arkdsm kuplkurabiye inslh adanada cok mutlu olursunn sorun etmee biz ayni memleketin insani sayiliriz adana antep istanbul izmir farketmez yeterki evlendigin seni mutlu edsin olay buuben bıtlıslıyım tatlım benım anlattığımdan çok anladığın payda olmuş daha çok. sana bunu düşündürdüysem üzüldüm özr dilerım konuya artık yorum yapmama kararı aldım
canim en guzelini sen sooyledin cok haklisin .. arkdasin dusunceleri farkli.. neden kendi icimizden birilerine hep saldirganlasiyoruz.. canim merw burda lafim sana degil sen bole dusunuyosun bide ayrimcilik yapanlarin uygulamali halleri oluyo .. yaa sosyolog ogretim gorevlisisin arkadasm neden boyle dusnduruyorsun millete sizin gibi insanlar bole anlatirsa ulkenin halli nere gider hic dusenemiyorumEn ayıbı da ben öğretim görevlisiyim diyebilmek herhalde.
Bu ülkeye örnek olacak insanlar, hocalar, öğretmenler, yok bu il kötü yok şu ilde bunlar var yok din ayrımı ırk ayrımı. Yazıklar olsun.
Ben onca sene emek verip idealerimin peşinden koşup öğretim görevlisi olunca böyle insanlarla mı çalışacağım ya? Valla gelecekten soğuyor insan.
amaç polımık olmamalı ben sosyolog öğrt uyesıyım tatlım bır ılaç düşün %85 olumlu der kupurlerde bunu derken şunan dayandırır,100 kışının uzerınde yapıalan testler sonucu bu sonuç alınmıştır su kadar olumlu su kadar olumsuz diye çoğumuz bılırız.bız ıl ıl cok anelız cok test çok araştırma yaptık emın ol o sonuçları soylesem hiç iç acıcı olmaz durum bu sebepten arkadasımızı bılgılendırmek sorduğu soruya canı yurekten cvp vermek burdakı herkezın gorevı.unutmamak gerekırkı ınsanların bır gen harıtası vardır ve bu harıta kuşaklarca devam eder mutlaka anneden babadan alır çocuk bır seyler sence ne aldığı onemsızmi tşk
bak canım benım sana sunu soylıyım antep ve adananın bırde mersının ınsanını hep cekımser bakmışımdır asla genelleme yapamam ama .antepten oraya zorluk derecen ne olur bılmıyorum anteptekı yaşam bıçmın bunu belırler ama bıldığım çok iyi bır sey var adananın erkeğıde kadınıda 2 taraflı enıne boyuna dusundururu ınsanı bu gercek esın olucak ınsan adanada doğmum buyumusse o zaman dahada dusundurur.benım konuşmaları hep orneklere dayalı kullanılır kımseyı zanda bırakmayı sevmem ancak bu konu derın ve uzun surer ve çok ınce bır yoldasın bunu bıl
kiz guldurdun beniiAdanalıyım ve bundan da gurur duyuyorum.
Sende Adanalılara kurban ol bence...
Okumuşsun ama boşa okumuşsun bence. İnsanları memleketlerine göre ayırmamayı öğren.
Ha şunu da bil Adanalılar sana bayılıyorrrr.
Bu ne demek ya? Ne saygısızlık bu yaaaa!
Birde bahane gibi sosyolog bilmemneyiymiş. Daha da büyük ayıp. Okumuşsunuz ama insanlar arasında ayrım yapmamayı öğrenememişsiniz.
Hehalde Adanalılardan biri size adamına göre muamele yaptı da bu kadar içinize oturmuş.
Bayan kalkmış yerle ilgili bilgi verin demiş, yok iç açıcı değil yok bilmem ne.
Bi laf vardır bilir misiniz demek isterim ama sosyologsunuz ya onu da bilirsiniz,
her evin bir tuvaleti vardır. her ilin her mesleğin iyisi kötüsü vardır. İlleri orası şöyle burası böyle diye ayırmayın.
Yazık ki öğretim görevlisi olma yolunda ilerleyen bir finansçıyım, bu bakış açılarını eğitimin bile değiştirmediğini görüyorum.
Adanalıyım ve bundan da gurur duyuyorum.
Sende Adanalılara kurban ol bence...
Okumuşsun ama boşa okumuşsun bence. İnsanları memleketlerine göre ayırmamayı öğren.
Ha şunu da bil Adanalılar sana bayılıyorrrr.
bukadar güzel bi şehir..bereketli topraklara sahip olmanın sonuçları işte
İstanbul çok güzel olduğundan yaşanmaz hale geldi..
Adananın toprağı bereketli....Halkı zenginmiş yıllllaaaaar önce..
Doğuda işsiz insanlar Adanaya göç etmiş.... Tarlalarda IRGATlık yapmaya gelmişler
Şimdi sorsanız dışardan ...ADANALIYIK derler..
Adana 4e bölünmüş
E-5 yolu ve seyhan nehriyle
güney doğuda ...araplar (kuyumcu..çiftçi...zengin kesiim)
güney batıda ...kürt kesim
Kuzey doğu......köylü kesim
kuzey batı.......okumuş..durumu iyi...
Kimse kimseye karışmaz...
Her yerde kötü vardır...mükemmel değil hiç kimse
Ama Adana insanı kadar sıcak insan yoktur.. opuyorumnanaktan Havası gibi sıcak kanlıdır. :1hug:
Eski türk filmlerini izlerseniz anlarsınız az da olsa....Pamuk ağaları....Pavyonlar (tüm ünlüler adanadan çıkma..demekki zenginlikten eğlence kültürü oluşmuş :teytey: )
Bu ne demek ya? Ne saygısızlık bu yaaaa!
Birde bahane gibi sosyolog bilmemneyiymiş. Daha da büyük ayıp. Okumuşsunuz ama insanlar arasında ayrım yapmamayı öğrenememişsiniz.
Hehalde Adanalılardan biri size adamına göre muamele yaptı da bu kadar içinize oturmuş.
Bayan kalkmış yerle ilgili bilgi verin demiş, yok iç açıcı değil yok bilmem ne.
Bi laf vardır bilir misiniz demek isterim ama sosyologsunuz ya onu da bilirsiniz,
her evin bir tuvaleti vardır. her ilin her mesleğin iyisi kötüsü vardır. İlleri orası şöyle burası böyle diye ayırmayın.
Yazık ki öğretim görevlisi olma yolunda ilerleyen bir finansçıyım, bu bakış açılarını eğitimin bile değiştirmediğini görüyorum.
amaç polımık olmamalı ben sosyolog öğrt uyesıyım tatlım bır ılaç düşün %85 olumlu der kupurlerde bunu derken şunan dayandırır,100 kışının uzerınde yapıalan testler sonucu bu sonuç alınmıştır su kadar olumlu su kadar olumsuz diye çoğumuz bılırız.bız ıl ıl cok anelız cok test çok araştırma yaptık emın ol o sonuçları soylesem hiç iç acıcı olmaz durum bu sebepten arkadasımızı bılgılendırmek sorduğu soruya canı yurekten cvp vermek burdakı herkezın gorevı.unutmamak gerekırkı ınsanların bır gen harıtası vardır ve bu harıta kuşaklarca devam eder mutlaka anneden babadan alır çocuk bır seyler sence ne aldığı onemsızmi tşk