Adanalı veya eşi Adanalı olanlar bir bakabilir mi

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
Merhabalar benim sevgilim Adanalı bu aralar aramız limoni olsada ileriye yönelik bir ilişki bizimki. evlenirsek (kısmet olursa) Adana'ya gelin gideceğim :)
Adana nasıldır benimle paylaşabilirmisiniz

Son düzenleme:
gaziantepten geliceksen çok zorluk çekmezsin alışırsın,sevgilin adananın neresinden ?
nerde oturcaksınız

sizde mavi bulvar civarında oturacaksanız güzel yerler,
benim için yerden çok yanımdaki insanlar önemlidir,
inşallah sende mutlu olursun,iyi komşuların olur,
o zaman ister adana olsun ister urfa olsun her yer güzel geliyor insana.

kizz haa antep haa adana ne fark eder canim yeme icme oturma kalkma aynidir ..iklim olarakdaa aynidirr ..zorluk cekmessin canim

Gaziantep canım

bak canım benım sana sunu soylıyım antep ve adananın bırde mersının ınsanını hep cekımser bakmışımdır asla genelleme yapamam ama .antepten oraya zorluk derecen ne olur bılmıyorum anteptekı yaşam bıçmın bunu belırler ama bıldığım çok iyi bır sey var adananın erkeğıde kadınıda 2 taraflı enıne boyuna dusundururu ınsanı bu gercek esın olucak ınsan adanada doğmum buyumusse o zaman dahada dusundurur.benım konuşmaları hep orneklere dayalı kullanılır kımseyı zanda bırakmayı sevmem ancak bu konu derın ve uzun surer ve çok ınce bır yoldasın bunu bıl

sen nerelisin canim benm antep ve adana erekegi adana kadinini nerde taniyorsun ? orada bulundunmu? vee tanistin kisi veya aileyi sevmeyebilir veya hosslanmayabilirsin bunlar senin nazarinda hos gorulmuyorsa antep ve adana halkin hepsin kotu diye birsey yoktur..diger sehirlerde yasayan inslar dogusu batisi farketmezz onlarla veya oralarda yasanirmi ? neden enine boyuna bu kadar dusunsunki? tanistigi insan iyiseee ailesini gormus begenmissse sorun nerdeki? arkadsmz sadece adana nasil guzelmi demiss ordaki insanlari dusun dememiskii

amaç polımık olmamalı ben sosyolog öğrt uyesıyım tatlım bır ılaç düşün %85 olumlu der kupurlerde bunu derken şunan dayandırır,100 kışının uzerınde yapıalan testler sonucu bu sonuç alınmıştır su kadar olumlu su kadar olumsuz diye çoğumuz bılırız.bız ıl ıl cok anelız cok test çok araştırma yaptık emın ol o sonuçları soylesem hiç iç acıcı olmaz durum bu sebepten arkadasımızı bılgılendırmek sorduğu soruya canı yurekten cvp vermek burdakı herkezın gorevı.unutmamak gerekırkı ınsanların bır gen harıtası vardır ve bu harıta kuşaklarca devam eder mutlaka anneden babadan alır çocuk bır seyler sence ne aldığı onemsızmi tşk

Merhabalar benim sevgilim Adanalı bu aralar aramız limoni olsada ileriye yönelik bir ilişki bizimki. evlenirsek (kısmet olursa) Adana'ya gelin gideceğim :)
Adana nasıldır benimle paylaşabilirmisiniz

Canım öncelikle inşallah evlilik hayalin gerçek olur :)

Ben doğma büyüme Adanalıyım,sevgilim de Adanalı,tüm çevremiz,işimiz,arkadaşlarımız hep burada.
Adana çok büyük bir şehir diyemem,ama çok da küçük değil,hem küçük hem büyük şehir havası var anlayacağın.

Gazipaşa taraflarında oturuyorum ben,her şey elimin altında,marketler,mağazalar,kuaförler vs. şehrin merkezi burası yani,ama şehir yavaş yavaş yukarı diye tabir ettiğimiz Süleyman Demirel,Mavi Bulvar,Kenan Evren(duymuşsundur belki) taraflarına doğru taşınıyor.
Oralar daha geniş daha ferah,yeni gelişen ve çok da güzel olan yerler.

Adana insanı da gayet iyidir,sıcakkanlı ve yardımseverdir.Dünyanın her yerinde arıza var,Adana'da da var tabi,onların önüne geçemiyoruz maalesef :)

Bir Antepli olarak çok da yabancılık çekeceğini zannetmiyorum,artık Adana-Mersin kadar yakın oldu Antep ile Adana birbirine.

Aklına takılan bir şey olursa buradan diğer Adanalı arkadaşlar ile beraber yardımcı olmaya hazırım :)

Sevgiler.

ay bu yorum gülümsetti beni ha antep ha adana
seni gulumsettisem ne mutlu banaa canim arkds antepli oldugu icin bende antepli oldugum icin ole yazdim motive etmek icin sen evlencegin kisiyi ve ailesini iyi tanitisan sorun yok bence..birde oralari merak ediyorsan tatlim adanaya bir gitt gor hem icindeki merakin gider hem rahatlarsin..bende adanayi gormedim amaa bi kac arkdsm adanali ve cok iyilerr ..gelenek gorenek ayni olunca pek sorun cikmaz bence evlilik sans isi canim ne cikarsa bahtina kafanda soru isareti varsaa evlencegn insanla iyice otur konuss aklinda hangi soru varsa sorr derim

kizz haa antep haa adana ne fark eder canim yeme icme oturma kalkma aynidir ..iklim olarakdaa aynidirr ..zorluk cekmessin canim

beni bu msj kısmen anlatmıştır sana ne demek ıstedığımı .. bu msj bence sana herseyı gosterıyor için demısın dışındamı içindeysen sorun yok dışındaysan sorun çok olur canım tşk

canim benm simdi burda ne demek istedin ben anlamadim inan .? ve gen haritasi nasil birsey bunun acilimi nee pardon yani ne demek istedin burda tam olarakk

Bu ne demek ya? Ne saygısızlık bu yaaaa!

Birde bahane gibi sosyolog bilmemneyiymiş. Daha da büyük ayıp. Okumuşsunuz ama insanlar arasında ayrım yapmamayı öğrenememişsiniz.

Hehalde Adanalılardan biri size adamına göre muamele yaptı da bu kadar içinize oturmuş.

Bayan kalkmış yerle ilgili bilgi verin demiş, yok iç açıcı değil yok bilmem ne.

Bi laf vardır bilir misiniz demek isterim ama sosyologsunuz ya onu da bilirsiniz,

her evin bir tuvaleti vardır. her ilin her mesleğin iyisi kötüsü vardır. İlleri orası şöyle burası böyle diye ayırmayın.

Yazık ki öğretim görevlisi olma yolunda ilerleyen bir finansçıyım, bu bakış açılarını eğitimin bile değiştirmediğini görüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…