Adana’daki en iyi tüp bebek merkezi neresi?

Biben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
69
23
38
Arkadaşlar merhaba
Tüp bebek planlıyoruz ama internette çok fazla bilgi kirliliği var.
Adana’da tüp bebek uygulaması yaptırıp memnun kalan/kalmayan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar adanadan kimse yok mu aramızda?
Yardımcı olabilir misiniz?

Başkent hastanesinde dr. esra bulgan doktorum cok memnunum transfer oldum sonuç bekliyorum inşallah olumlu olur. Doktorumu öneririm çok iyi biri.
Merhabalar
İnşallah pozitif sonuç gelir
Hastane ortamı nasıl peki çok kalabalık diye duymuştum başkent için
Bir de ilk denemeniz mi ?
Maliyet yaklaşık ne kadar oldu?
Süreçle ilgili bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum
çok teşekkürler şimdiden

Amin çok teşekkür ederim evet kalabalık ama o ortam sadece tüp bebek 4 tane ayrı doktor olduğu için de kalabalık. Herkesten yeterli bilgi alabilirsin güzel ortamı. Ilk denemem çikolata kisti m var oyuzden çocuk olmuyor. Önce acıbadem gittim orası da iyidi ama maliyeti birazda fazlaydı bide sadece muayne ucreti450 tldi. Baskent. Muayne ücreti 160 tl. Ilaclarla beraber 14 bin tututu. Zorlu stresli bi süreç inşallah herkes emeğinin karşılığını alır.

Amin inşallah canım
Ben de şu an araştırıyorum. Adana Acıbademle görüştüm, Kıbrıs ta halil İbrahim Tekin bey in asistanıyla telefonda görüştüm, İstanbul Altunizade acıbadem Furkan Kayabaşoğlu nun asistanıyla görüştüm, ama daha karar veremedim
Bir sorum daha olacak sana
İlk görüşmeden trasfere kadar kaç defa kontrole gitmen gerekti?
Kıbrıs ve İstanbul bu süreç açısından kafamı karıştırıyor

Ben birçok doktora göründüm ben doktorumum hem profesör hemde bu konuda ıyi olmasına baktım bide tabi maddiyat. Kıbrıs ve serkan kayabasoglunu duydum ama bana maliyeti fazla olurdu. Çünkü mersindeyim ben adana bile 2 saat olmasına rağmen yollarda bile yıpranıyor insan. Ilk görüşmeye gittim altan muayne oldum tahliller verdim.ve fiyat hakkında bilgilendirildim. 2.si adetliyken gittim ve tedavi sürecine başladık tedaviyi basladik adetin 3. Günü iğnelere başladım tekrar kontrole cagrildim. 1hafta iğneleri kullandıktan sonra yumurta toplama işlemi için cagrildim eşimle birlikte. 5.gun embriyosu transfer edildi bana 5 gunsonra transferim oldu. Şuan beklemedeyim. Bu olanlar 1 ay içind e oldu hemen hemen inşallah karışık anlatmamışımdır

çok teşekkür ediyorum gerçekten bu deneyimi bizzat yaşamış birisiyle konuşmak iyi geldi asistanlarla doktorlarla görüşüyorum ama tabi bu süreci detaylı anlatmıyorlar
Allah razı olsun çok sağolun Umarım güzel sonuç alırsınız

Tesekkur ederim Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Umarım sizde bu süreci güzel geçirip olumlu sonuç alırsınız.

Allah gönlünüze göre versin inşallah Esra hanımdan memnun kaldınız mı genel olarak güzel yorumlar okudum onunla ilgili
Opu işlemini esra hanim yaptı transferi pinar hanim yaptı çok güler yüzlü bi hAstana doktorundAn hemşiresine kadar ilgi alaka çok iyi bakalım beklemedeyim 8. Günüm bugün dün idrar testi yaptım negatif yarın tekrar yapıcam cuma test günüm zaten

Ayrica bende şehir dışından geliyorum 500 km yol biraz sıkıntı oluyor ama napalım olsunda

Ayrica bende şehir dışından geliyorum 500 km yol biraz sıkıntı oluyor ama napalım olsunda
İnşallah pozitif sonuç alırsınız Bizim zaman daha net değil araştırıyoruz hala kıbrıs düşünüyorduk açıkçası mesafe gözümüzü korkutuyordu sizin de mesafe az değilmiş transfer sonrası yolculuk sıkıntı mı adanada kaldınız mı?

Bir gece kalıp döndüm dr sıkıntı olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…