- 4 Ocak 2020
- 105
- 71
- 13
- 41
Bende hamileyim ama henüz dr gitmedim sadece hcg öğrendim pazartesi gidecem inşallahMerhaba 6 haftalık hamileyim siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamileyim ama henüz dr gitmedim sadece hcg öğrendim pazartesi gidecem inşallahMerhaba 6 haftalık hamileyim siz
Sizi n transfer nezamn diBende hamileyim ama henüz dr gitmedim sadece hcg öğrendim pazartesi gidecem inşallah
Ay Cook sevındım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende başkent düşünüyorum. Tayfun bey ve esra hanım arasında kararsızımMerhaba 6 haftalık hamileyim siz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başınaMerhaba 6 haftalık hamileyim siz
Merhabalar ben de kararsızım henüz merkez ve doktora karar veremedim. Metro Hastanesi yılmaz atay ı düşünüyorum bilginiz/duyumunuz var mı ben pek bilgiye ulaşamadımAy Cook sevındım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende başkent düşünüyorum. Tayfun bey ve esra hanım arasında kararsızım
Eger Adana da yasiyorsaniz veya yakindaysaniz Esra hanima gidin bence süper bi drMerhabalar ben de kararsızım henüz merkez ve doktora karar veremedim. Metro Hastanesi yılmaz atay ı düşünüyorum bilginiz/duyumunuz var mı ben pek bilgiye ulaşamadım
Çok teşekkür ederim Amin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına
Çok teşekkür ederim amin inşallah esra hanım doktorum ve çok memnunum çok pozitif biriAy Cook sevındım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende başkent düşünüyorum. Tayfun bey ve esra hanım arasında kararsızım
Çık sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Hcg kaç cıktıBende hamileyim ama henüz dr gitmedim sadece hcg öğrendim pazartesi gidecem inşallah
Amin çok teşekkür ederim herkes nasip olsun insalalh transferin 10 gunu 106 13. Gunu 500 çıkmıştı doktor iyi dedi 15 sonra çağırdı hem kese hem kalp atışı için ama ben dayanamam yarın gidecem keseyi görmek için hiç bir belirtim yok merak ediyorum senin belirtilerin nelerÇık sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Hcg kaç cıktı
Maşallah çok güzel haberler alırsın inşallaAmin çok teşekkür ederim herkes nasip olsun insalalh transferin 10 gunu 106 13. Gunu 500 çıkmıştı doktor iyi dedi 15 sonra çağırdı hem kese hem kalp atışı için ama ben dayanamam yarın gidecem keseyi görmek için hiç bir belirtim yok merak ediyorum senin belirtilerin neler
Siz gittiniz mi ne gibi bir farki var. Sorun odaklimi yoksa herkese ayni tip tedavimi uyguluyorIyi bir doktor. Ama alabiliyorsanız esra hocadan randevu alın.
Kadın doğum doktoru kesinlikle husnu celik seyhan baskent hastanesinde onun ve esra hanımın sayesinde suan hamileyimKızlar peki Adana’da sadece tüp bebek için değil kaliteli kadın doğumcu ve ürolog bilginiz var mı acaba ? Ben Celal beyi duymuştum kesinlikle doğal yoldan olmasına odaklıymış olmadığı takdirde yönlendirmeleri oluyormuş çok tüp bebek denilen hastayı normal yolla hamile kaldırmış
Sigortam mevcut değil onada çok pahalı diyorlar Bende özel hastaneye gidiyorum hep ama güç dayanmaz dediler ♀Kadın doğum doktoru kesinlikle husnu celik seyhan baskent hastanesinde onun ve esra hanımın sayesinde suan hamileyim