• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana’daki en iyi tüp bebek merkezi neresi?

Ay Cook sevındım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende başkent düşünüyorum. Tayfun bey ve esra hanım arasında kararsızım
Merhabalar ben de kararsızım henüz merkez ve doktora karar veremedim. Metro Hastanesi yılmaz atay ı düşünüyorum bilginiz/duyumunuz var mı ben pek bilgiye ulaşamadım 🙈

Çık sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Hcg kaç cıktı 🤗
Amin çok teşekkür ederim herkes nasip olsun insalalh transferin 10 gunu 106 13. Gunu 500 çıkmıştı doktor iyi dedi 15 sonra çağırdı hem kese hem kalp atışı için ama ben dayanamam yarın gidecem keseyi görmek için hiç bir belirtim yok merak ediyorum senin belirtilerin neler

Amin çok teşekkür ederim herkes nasip olsun insalalh transferin 10 gunu 106 13. Gunu 500 çıkmıştı doktor iyi dedi 15 sonra çağırdı hem kese hem kalp atışı için ama ben dayanamam yarın gidecem keseyi görmek için hiç bir belirtim yok merak ediyorum senin belirtilerin neler
Maşallah çok güzel haberler alırsın inşalla
Benim çok şükür ıyi bel ağrısı uyku ve sürekli acıkma dışında sıkıntım yok bazen unutuyorum hamile olduğumu. Inşallah sende rahat bi hamilelik geçirirsin 🤗

Kizlar ben bülent haydardedeoglu nu oneririm once yapabilirse normal yoldan gebelik sağlıyor yoksa tup bebek yapiyor bir deneyin bir arastirin lutfen

Kızlar peki Adana’da sadece tüp bebek için değil kaliteli kadın doğumcu ve ürolog bilginiz var mı acaba ? Ben Celal beyi duymuştum kesinlikle doğal yoldan olmasına odaklıymış olmadığı takdirde yönlendirmeleri oluyormuş çok tüp bebek denilen hastayı normal yolla hamile kaldırmış 🙏🏻

Kızlar peki Adana’da sadece tüp bebek için değil kaliteli kadın doğumcu ve ürolog bilginiz var mı acaba ? Ben Celal beyi duymuştum kesinlikle doğal yoldan olmasına odaklıymış olmadığı takdirde yönlendirmeleri oluyormuş çok tüp bebek denilen hastayı normal yolla hamile kaldırmış 🙏🏻
Kadın doğum doktoru kesinlikle husnu celik seyhan baskent hastanesinde onun ve esra hanımın sayesinde suan hamileyim

Kadın doğum doktoru kesinlikle husnu celik seyhan baskent hastanesinde onun ve esra hanımın sayesinde suan hamileyim
Sigortam mevcut değil onada çok pahalı diyorlar 😞👌🏻 Bende özel hastaneye gidiyorum hep ama güç dayanmaz dediler 🤦🏼‍♀🤷🏼‍♀️

Back