• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana’daki en iyi tüp bebek merkezi neresi?

Baskent hastanesi esra hanim doktorum.inanilmaz ilgililer butun calisan personelinden ve esra hanimdan allah razi olsun..benim amh 0.38 ve fsh 29 la basladim bu seruvene ve 1 yumurtam vardi oda allaha sukurler olsun dollendi ve transferi bekliyorum..insallah bi aksilik cikmaz..maddi anlamda da raporunuz varsa 8-9 bin lira gibi bir maliyetiniz oluyor..rapor yoksa da yaklasik 14-15 bini buluyor.. ..

Biz ilk denememizi volkan noyanda denedik hic memnun kalmaadik, esra hocaya iyi diyorlar ama yinede bir tedirginlik var iste cok yogun diyorlar cok kararsizim istanbulmu adana mi bilemedimm.

Baskent hastanesi esra hanim doktorum.inanilmaz ilgililer butun calisan personelinden ve esra hanimdan allah razi olsun..benim amh 0.38 ve fsh 29 la basladim bu seruvene ve 1 yumurtam vardi oda allaha sukurler olsun dollendi ve transferi bekliyorum..insallah bi aksilik cikmaz..maddi anlamda da raporunuz varsa 8-9 bin lira gibi bir maliyetiniz oluyor..rapor yoksa da yaklasik 14-15 bini buluyor.. ..
Sizin kacinci denemede tuttu, esra hoca bire bir ilgilendimi ve farkli bir tedavi uyguladi mi.

Allahim insallah tez zamanda bebisleri kucaginiza almayi nasib eder. Ucret olarak ne odediniz acaba..

Back