- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #9.101
Rabbim kolaylık versin valla,benimde şansım yok fiyat konusunda artış zamanına denk geldik malum dolar her sektörü vurdu.
Merhaba kızlar ben de Ağustos’da Esra bulgana gittim Mersin’de yaşıyorum git gel kolay oldu 2-3 günde 1 gittim 15 olgun yumurta toplandı benim eşimden kaynaklıydı zaten embriyolar iyi gitmedi 15 embriyo oldu ama 4. Güne sadece 1 tane kaldı o konuldu transfer’den sonra hemen kaldırıyorlar bu arada bu 2. Denemem
Esra Bulgan hayatınızda görebileceğiniz en kibar kadı. Muayene ederken sürekli affedersiniz diyor tatlı dilli biri ve genelde güleryüzle ama odasına girinceye kadar sanki c.başkanın yanına gidiyorsun inanılmaz bir hastane çok korumalı gibi ama allah var herşey sırayla tıkır tıkır işliyor fazla soğuk hasta kayıtlardaki kadınlar her neyse ben ilk hafta transferden sonra bayağı dikkat ettim sonra rahat davrandım ilk testi bir gün erken yaptım hamileydim ama değerim çöl düşüktü bunun sonucunu söyledim sonra 2 günde 1 istediler ben de yaptırdım hep aradım 100 ü geçince hamilesin artık dediler sonra kendim yine yaptırdım 5 gün geçti 250 olmuştu çok düşük ilerlemiş aradım onları böyle böyle sonuç diye biz size randevu verdik niye gelmediniz dediler ben şok oldum yok diyorum öyle bişey demediniz sonra sekreteri aradım hemşire hanım 12 etlül de randevunuz var dedi hayır dedi öyle bir randevu yok meğer ki doktor randevu vermiş hemşireler artık sekretere vermeyi unutmuş buna çok sinirlendim çünkü neden hem kendileri hatalı hem bana atıyorlar sonra kan diğerim düştü ben Adana ya gittim Esra hanıma sizi zorla getirtiyoruz sesi , bilşey demedim kan değerin hiç hoş değil dedi evet dedim sonra da muayenede çıktık kese yok dedi çıktık Esra Bulgan bana moral verdi yani “ herkesin çocuğu olacak diye bişey yok “ dedi inanılmaz çöktüm o an hiç bişey demedim 10 gün boyunca sabah kalktım bu sözü tekrarladım aklıamda sürekli tekrarlıyor ağlıyorum,akşam uyuyamadım bu sözü tekrarladım , Ve ben o an hiç bişey demedim bunu olur da okursa Esra Bulgan sen orda tüp bebek merkezinin Prof olarak zaten “ Herkesin çocuğu olsun diye oradasın” umarım bunu farkedersin çünkü senin işin bu tüp bebek demek herkesin çocuğu olabilir bi şansı var demek kendinle çalıştın sevgili Esra Bulgan unutma mucizeler hep vardır ve allah varsa olur . Kötü olduğundan yazmıyorum beni üzdün
Benim bugün tekrar toplandı ama dolu olan iki tane o da döllenir mi bilemedimBu kadar hassas bir bölumun doktoru bu laflari kullandi demek inanilmaz sinir bozucuuu...
Benim bugün tekrar toplandı ama dolu olan iki tane o da döllenir mi bilemedim
Dr hatası olduğunu sanmam benim rezervde sorun vardı ama 6 tane olgun yumurtadan iki tane çıkması canımı çok sıktı bir de erken çatlamış olabilir çünkü çatlama zamanı olan mukus gelmişti bir gün önceNeden boyle oldu anlamadm bir sorununuz varmiydi ? Yoksa doktor hatasi mi ?
Dr hatası olduğunu sanmam benim rezervde sorun vardı ama 6 tane olgun yumurtadan iki tane çıkması canımı çok sıktı bir de erken çatlamış olabilir çünkü çatlama zamanı olan mukus gelmişti bir gün önce
Bu benim tahminim sadece kuzu belki çatlama iğnesi de mukus salgılatıyordur. Bu dönemde biraz fazla pimpirikli oluyoruz. 0.40 amh ile sorunlu hasta grubuna giriyorum. Zaten bu yüzden de çok korkuyorum olmaz diye. Daha önceki hastanede toplama işleminden önce de 9 görünüyordu adetliyken fakat 7 yumurta toplandı ve 2 si sağlıklı olmuştu. Şimdi bu toplananlar da iyi kalite çıkarsa eski hastaneden +1 fazla olacak ki inşallah da öyle olur ama dr Prof olmuş ve alanında uzmanlaşmış çatlama riskini düşünmüştür diye düşündüm ve inşallah da öyledir ki çatlamasın diye duphaston içtim hergün.Erken catlamasi doktor hatasi ama ???
Bu benim tahminim sadece kuzu belki çatlama iğnesi de mukus salgılatıyordur. Bu dönemde biraz fazla pimpirikli oluyoruz. 0.40 amh ile sorunlu hasta grubuna giriyorum. Zaten bu yüzden de çok korkuyorum olmaz diye. Daha önceki hastanede toplama işleminden önce de 9 görünüyordu adetliyken fakat 7 yumurta toplandı ve 2 si sağlıklı olmuştu. Şimdi bu toplananlar da iyi kalite çıkarsa eski hastaneden +1 fazla olacak ki inşallah da öyle olur ama dr Prof olmuş ve alanında uzmanlaşmış çatlama riskini düşünmüştür diye düşündüm ve inşallah da öyledir ki çatlamasın diye duphaston içtim hergün.
İnşallah kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBende dusunmustur diye dusunuyorum acikcasi yani insallah oyledir. Ben iyi sonuclar alacagina inaniyorum canimmmm
Ben esra hanımın hastasıyım tatlı bir doktor ama benim rezerv sorunlu ve biraz zorlanıyoruz sizin rezerv ile bir sorununuz yoksa olumlu sonuç alırsınız inşallah bu arada tabiki İstanbul’da çok daha iyi doktorlar yok mu var ama esra hanım da kötü bir doktor değilBende yüreğir başkent hastanesi esra hanım ın ismini duydum ama nasıl bilmiyorum bu ayın randevuları dolmuş bu doktora giden bilgisi falan olan varsa lütfen yazsin 2 kere aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe karar verdik
Canım benim tupum çok şükür ikiside acıkmış bizde sadece sperm azlığı var 2 defa denedik aşılama tutmadi rezerv nedir bilmiyorumBen esra hanımın hastasıyım tatlı bir doktor ama benim rezerv sorunlu ve biraz zorlanıyoruz sizin rezerv ile bir sorununuz yoksa olumlu sonuç alırsınız inşallah bu arada tabiki İstanbul’da çok daha iyi doktorlar yok mu var ama esra hanım da kötü bir doktor değil
yumurta kalitesini ve sayısını gösteriyor sperm azlığı için arı sütü bal ve polen üçlüsü ile eşimin 15 milyondan 35 milyona çıktı spermi. Siz kullandınız mı bir şey ? Umarım hayırlısı olur sizin içinCanım benim tupum çok şükür ikiside acıkmış bizde sadece sperm azlığı var 2 defa denedik aşılama tutmadi rezerv nedir bilmiyorum
Eşim varikosel ameliyatı oldu canım geçen yıl 3 milyondan 21 milyona çıktı çok şükür yumurta içinde ilaç kullandığım da da her iki yumurtadada 2 şer tane yumurta oluşuyorduRezerv
yumurta kalitesini ve sayısını gösteriyor sperm azlığı için arı sütü bal ve polen üçlüsü ile eşimin 15 milyondan 35 milyona çıktı spermi. Siz kullandınız mı bir şey ? Umarım hayırlısı olur sizin için
İnşallah hayırlısı olurEşim varikosel ameliyatı oldu canım geçen yıl 3 milyondan 21 milyona çıktı çok şükür yumurta içinde ilaç kullandığım da da her iki yumurtadada 2 şer tane yumurta oluşuyordu
Benim tek embriyo olduğu için yapılmadı bilgim yokArkadaslar transferden önce embriyo ya pdg yaptirayoldumu?nasi nsonuc aldiniz
İnşallah kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
1 aylık tedaviden 1 embriyo donduruldu şimdi ikinci için kistin erimesini bekliyoruz. Sen ne yaptın inşallah hamilesindirCanim ne yaptin merak ettim seniiii
1 aylık tedaviden 1 embriyo donduruldu şimdi ikinci için kistin erimesini bekliyoruz. Sen ne yaptın inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?