Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Bu kadar hassas bir bölumun doktoru bu laflari kullandi demek inanilmaz sinir bozucuuu...

Neden boyle oldu anlamadm bir sorununuz varmiydi ? Yoksa doktor hatasi mi ?
Dr hatası olduğunu sanmam benim rezervde sorun vardı ama 6 tane olgun yumurtadan iki tane çıkması canımı çok sıktı bir de erken çatlamış olabilir çünkü çatlama zamanı olan mukus gelmişti bir gün önce

Erken catlamasi doktor hatasi ama ???
Bu benim tahminim sadece kuzu belki çatlama iğnesi de mukus salgılatıyordur. Bu dönemde biraz fazla pimpirikli oluyoruz. 0.40 amh ile sorunlu hasta grubuna giriyorum. Zaten bu yüzden de çok korkuyorum olmaz diye. Daha önceki hastanede toplama işleminden önce de 9 görünüyordu adetliyken fakat 7 yumurta toplandı ve 2 si sağlıklı olmuştu. Şimdi bu toplananlar da iyi kalite çıkarsa eski hastaneden +1 fazla olacak ki inşallah da öyle olur ama dr Prof olmuş ve alanında uzmanlaşmış çatlama riskini düşünmüştür diye düşündüm ve inşallah da öyledir ki çatlamasın diye duphaston içtim hergün.

Bende dusunmustur diye dusunuyorum acikcasi yani insallah oyledir. Ben iyi sonuclar alacagina inaniyorum canimmmm

Bende yüreğir başkent hastanesi esra hanım ın ismini duydum ama nasıl bilmiyorum bu ayın randevuları dolmuş bu doktora giden bilgisi falan olan varsa lütfen yazsin 2 kere aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe karar verdik

Ben esra hanımın hastasıyım tatlı bir doktor ama benim rezerv sorunlu ve biraz zorlanıyoruz sizin rezerv ile bir sorununuz yoksa olumlu sonuç alırsınız inşallah bu arada tabiki İstanbul’da çok daha iyi doktorlar yok mu var ama esra hanım da kötü bir doktor değil

Canım benim tupum çok şükür ikiside acıkmış bizde sadece sperm azlığı var 2 defa denedik aşılama tutmadi rezerv nedir bilmiyorum

Rezerv
Canım benim tupum çok şükür ikiside acıkmış bizde sadece sperm azlığı var 2 defa denedik aşılama tutmadi rezerv nedir bilmiyorum
yumurta kalitesini ve sayısını gösteriyor sperm azlığı için arı sütü bal ve polen üçlüsü ile eşimin 15 milyondan 35 milyona çıktı spermi. Siz kullandınız mı bir şey ? Umarım hayırlısı olur sizin için

Eşim varikosel ameliyatı oldu canım geçen yıl 3 milyondan 21 milyona çıktı çok şükür yumurta içinde ilaç kullandığım da da her iki yumurtadada 2 şer tane yumurta oluşuyordu

1 aylık tedaviden 1 embriyo donduruldu şimdi ikinci için kistin erimesini bekliyoruz. Sen ne yaptın inşallah hamilesindir

Malesef bende durumlar aynı canım. Bikac sıkıntı var moral olarak pek iyi degilim

Başka yumurta toplanacakmi havuz yontemine devam mi yoksa transfer mi olacaksin yakin zamanda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…