- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #9.061
Ben de araştırdım muadili inşallah aynı etkiyi yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben bugün tedaviye başladım 6 yumurta görüldü adetliyken dna hasarına da bakılıyormuş ama bizden istemediler fiyat sormadım ama sadece yapıldığını öğrendim
Kizlar adana baskent hastanesinde dna hasar testi yaptiran varmiii ???
İnşallah çok teşekkür ederim:) letu diye bir ilaç 5 gün kullanacam sonra da iki ayrı iğne ile destekleyeceğim kısa protokol uygulandıCaniiiim cok tesekkur ederim bende yarin arayacagim. Randevu alacagim. Muayene ve tahliller icin. Gittigimde de ogrenicem. Demek 6 yumurtan var oy masallahhh insaah iclerinden biri veya ikisi senin melegin olacakkkk kendimm tedaviye baslamisim gibi sevindim. Ne ilac yazdilar canim sana uzun protokimu yapiyorlar.
Ne yaptın arkadaşım bugün randevun vardı yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti?Kizlar adana baskent hastanesinde dna hasar testi yaptiran varmiii ???
Ne yaptın arkadaşım bugün randevun vardı yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti?
Ben tedavinin başındayım şimdilik Salı gününden beri letu yu kullanıyorum bugün de iğneler ekleniyor şehir dışında olduğum için yumurtalar ne durumda baktıramadım mecburen Salı randevum o günü bekliyorumAma zaten adetken bakılır ki yumurtaları görebilmek için. Ona göre tedavi de 2,3,4 günleri başlanıyor
Ama zaten adetken bakılır ki yumurtaları görebilmek için. Ona göre tedavi de 2,3,4 günleri başlanıyor
Aaaaa ben yanlış anlamışım:) umarım hiç de gerek olmazCanim ama ben tup bebege baslamiyorum ki. Ben genel muayene olmaya bide tup bebek donemini konusmaya gidecegim sadece.
Aaaaa ben yanlış anlamışım:) umarım hiç de gerek olmaz
Daha yumurta bile toplanmadı ki:) bu Salı kontrol var yumurta beklenen büyüklükteyse çatlama iğnesi değilse ilaçlara devam
Yok maalesef öyle bir şey söylemedi haftaya Salı kontrol dedi umarım çatlayan olmamıştır evet rapor çıktıHadi insallah guzel haberlerini aliriz. Doktorun kimdi raporlu mu yaptiriyordun
Yazmissin doktorunun kim oldugunu. Simdi farkettim. Peki sehir disinda oldugun icin bulundugun sehirde ultrason kontrolune git demedilermi ?
Yok maalesef öyle bir şey söylemedi haftaya Salı kontrol dedi umarım çatlayan olmamıştır evet rapor çıktı
Evet ne yazıkki öyle ama belki tedavi gidişatı bunu gerektiriyordur bilemedim:)1 hafta sonraya kontrol demis sanrim. Yani 2 gunde 1 gitmiyorsun.
İki tane yumurta gelişmiş geri kalan olgunlaşmamış şuan yıkıldım havuz sistemiyle devam edeceğiz maalesef
Geride 4 falan yumurta vardı onları da toplayalım istersen dedi ben de kabul ettim eğer tutmazsa rezervim hızla düşüyor yarın birgün deneyecek yumurta bulamam diye korktumYaaa öylemii yani sonucta zaten 1 embriyo yerlestirecekler neden denemediler sansini.??