• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Merhaba ben bugün tedaviye başladım 6 yumurta görüldü adetliyken dna hasarına da bakılıyormuş ama bizden istemediler fiyat sormadım ama sadece yapıldığını öğrendim

Caniiiim cok tesekkur ederim bende yarin arayacagim. Randevu alacagim. Muayene ve tahliller icin. Gittigimde de ogrenicem. Demek 6 yumurtan var oy masallahhh insaah iclerinden biri veya ikisi senin melegin olacakkkk :KK200: kendimm tedaviye baslamisim gibi sevindim. Ne ilac yazdilar canim sana uzun protokimu yapiyorlar.

Kizlar adana baskent hastanesinde dna hasar testi yaptiran varmiii ???
Caniiiim cok tesekkur ederim bende yarin arayacagim. Randevu alacagim. Muayene ve tahliller icin. Gittigimde de ogrenicem. Demek 6 yumurtan var oy masallahhh insaah iclerinden biri veya ikisi senin melegin olacakkkk :KK200: kendimm tedaviye baslamisim gibi sevindim. Ne ilac yazdilar canim sana uzun protokimu yapiyorlar.
İnşallah çok teşekkür ederim:) letu diye bir ilaç 5 gün kullanacam sonra da iki ayrı iğne ile destekleyeceğim kısa protokol uygulandı

Ne yaptın arkadaşım bugün randevun vardı yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti?

Canim almadim baslayacagim xaman arayip randevu almam gerekirmis... Muayene olacagim dedim adetin 3.gunu gunu gelin dedi. Ee alttan bakmayacakmi dedim. Adetken de bakiyor dedi. Hic anlamadim yani kafama yatmadi. Adetimde yeni bitti. Bende bittikten sonra aradim ozellikle. Adetliyken gel dedigi icin onumuzdeki ayi bekleyecehim. Sen nasilsinnn nasil gidiyorr tedavii...

Ama zaten adetken bakılır ki yumurtaları görebilmek için. Ona göre tedavi de 2,3,4 günleri başlanıyor
Ben tedavinin başındayım şimdilik Salı gününden beri letu yu kullanıyorum bugün de iğneler ekleniyor şehir dışında olduğum için yumurtalar ne durumda baktıramadım mecburen Salı randevum o günü bekliyorum

Daha yumurta bile toplanmadı ki:) bu Salı kontrol var yumurta beklenen büyüklükteyse çatlama iğnesi değilse ilaçlara devam

Hadi insallah guzel haberlerini aliriz. Doktorun kimdi raporlu mu yaptiriyordun

Yazmissin doktorunun kim oldugunu. Simdi farkettim. Peki sehir disinda oldugun icin bulundugun sehirde ultrason kontrolune git demedilermi ?

Hadi insallah guzel haberlerini aliriz. Doktorun kimdi raporlu mu yaptiriyordun

Yazmissin doktorunun kim oldugunu. Simdi farkettim. Peki sehir disinda oldugun icin bulundugun sehirde ultrason kontrolune git demedilermi ?
Yok maalesef öyle bir şey söylemedi haftaya Salı kontrol dedi umarım çatlayan olmamıştır evet rapor çıktı

Back