• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor tedaviler ben oğlumla ilgileniyorum işte iki hafta önce havale geçirdik çok kötüydü hastaneye zor yetiştirdik gittiğimizde daha baygindi oksijen bağladılar 15 dakika k3dune gelemedi önce bizi tanımadı tekrar uyuttular sonra kendine geldi allahım korudu oglumu allah kimseyi evladiyla sinamasin

Selam iyiyiz şükür daha ön görüşme bile yapamadım pazartesi inşallah. Çok geçmiş olsun amin inşallah dilerim sağlığına tez zamanda kavuşur
Slm canım ön görüşmede kan tahlili yapıyorlar bana sulu usg için randevu vermişti bizde sorun büyük olduğu için tedaviyi bekleyelim demişti eşim tedavi oluyordu başkentten vazgecmeyin her dalı çok iyi

Ne yazıkki bizim de sorun büyük ve zamanım çok az Urfa’da görev yaptığım için bakalım ne kadar gidip gelecez
Bizde esimde sorun vardı sizde sorun ne ben sana birşey soyleyeyimmi umudunu hiç kaybetme tip bebek tedavisinden sonra benim adetim 10 gün geçmişti hamile olmadığımı biliyordum tayfun beye gittim ben 10 gündür adet olmadim dediğimde belki hamilesindir dedi ben inanmıyorum öyle birşey yok dediğimde umudunu kaybetme demişti gerçektende umudumu kaybettiğim zaman bebisim oldu

İnşallah öyle olur benim yumurta rezervim çok kötüymüş ve ben de 8 gün adet olamadım fakat benim gecikmem rezerv düşüklüğünden heran kesilebilirim amh da 0.40 durum böyle olunca hiç vakit kaybetmeden başlamam gerektiğini söylediler

İnşallah öyle olur benim yumurta rezervim çok kötüymüş ve ben de 8 gün adet olamadım fakat benim gecikmem rezerv düşüklüğünden heran kesilebilirim amh da 0.40 durum böyle olunca hiç vakit kaybetmeden başlamam gerektiğini söylediler
Hemen başla o zaman doktor ne de4se odur canım allah korusun ınsallah seninde dünya tatlısı bebisin olur allah k8msenin kucağını boş birakmasin

Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor tedaviler ben oğlumla ilgileniyorum işte iki hafta önce havale geçirdik çok kötüydü hastaneye zor yetiştirdik gittiğimizde daha baygindi oksijen bağladılar 15 dakika k3dune gelemedi önce bizi tanımadı tekrar uyuttular sonra kendine geldi allahım korudu oglumu allah kimseyi evladiyla sinamasin
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş en korktugum şeydir ateş, havale Rabbım tekrarını yasatmasın ne sana ne kimseye .

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş en korktugum şeydir ateş, havale Rabbım tekrarını yasatmasın ne sana ne kimseye .
Amin canım benim oglumda ateşi çıkmamıştı 1 gece önce ateşi 38.5 oldu fitil koydum düştü og7n ateşi çıkmamış geldiğimde uyudu uyandiktan sonra havale geçirdi yani ateşi sonra çıktı çok kötüydü allah hiç kimseye yaşatmasin

Gülşah çok geçmiş olsun canım

Esra bulgan sizin Doktorunuz kim? Probleminiz ve yaşınızı sorabilir miyim özel değilse

Bulent haydardedeoğlu.. sebepsiz bizimki canim yaşim da 26.. 5 senedir istiyoruz olmadi bir negatif asilama 5-6 klomen tedavisi 1 negatif femara.. bircok kez ultrason takibiyle iliski ama yinede olmadi. Yumurtlama var sperm var gunu tutuyo ama gebelik yok...

Adana baskentte sperm dna analizi yapiyormi bilginiz varmi ?

Back