- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #9.021
Neden degistirdiniz acabaRandevum değişti kusura bakmayın Esra hanımla oluşturduk randevuyu ama tabiki haber veririm 8 inde oradayım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden degistirdiniz acabaRandevum değişti kusura bakmayın Esra hanımla oluşturduk randevuyu ama tabiki haber veririm 8 inde oradayım inşallah
Slm canım ön görüşmede kan tahlili yapıyorlar bana sulu usg için randevu vermişti bizde sorun büyük olduğu için tedaviyi bekleyelim demişti eşim tedavi oluyordu başkentten vazgecmeyin her dalı çok iyiSelam iyiyiz şükür daha ön görüşme bile yapamadım pazartesi inşallah. Çok geçmiş olsun amin inşallah dilerim sağlığına tez zamanda kavuşur
Bizde esimde sorun vardı sizde sorun ne ben sana birşey soyleyeyimmi umudunu hiç kaybetme tip bebek tedavisinden sonra benim adetim 10 gün geçmişti hamile olmadığımı biliyordum tayfun beye gittim ben 10 gündür adet olmadim dediğimde belki hamilesindir dedi ben inanmıyorum öyle birşey yok dediğimde umudunu kaybetme demişti gerçektende umudumu kaybettiğim zaman bebisim olduNe yazıkki bizim de sorun büyük ve zamanım çok az Urfa’da görev yaptığım için bakalım ne kadar gidip gelecez
Hemen başla o zaman doktor ne de4se odur canım allah korusun ınsallah seninde dünya tatlısı bebisin olur allah k8msenin kucağını boş birakmasinİnşallah öyle olur benim yumurta rezervim çok kötüymüş ve ben de 8 gün adet olamadım fakat benim gecikmem rezerv düşüklüğünden heran kesilebilirim amh da 0.40 durum böyle olunca hiç vakit kaybetmeden başlamam gerektiğini söylediler
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş en korktugum şeydir ateş, havale Rabbım tekrarını yasatmasın ne sana ne kimseye .Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor tedaviler ben oğlumla ilgileniyorum işte iki hafta önce havale geçirdik çok kötüydü hastaneye zor yetiştirdik gittiğimizde daha baygindi oksijen bağladılar 15 dakika k3dune gelemedi önce bizi tanımadı tekrar uyuttular sonra kendine geldi allahım korudu oglumu allah kimseyi evladiyla sinamasin
Amin canım benim oglumda ateşi çıkmamıştı 1 gece önce ateşi 38.5 oldu fitil koydum düştü og7n ateşi çıkmamış geldiğimde uyudu uyandiktan sonra havale geçirdi yani ateşi sonra çıktı çok kötüydü allah hiç kimseye yaşatmasinÇok geçmiş olsun canım. Allah korumuş en korktugum şeydir ateş, havale Rabbım tekrarını yasatmasın ne sana ne kimseye .
Amin canımİnşallah rabbim hepimize versin:)
Gülşah çok geçmiş olsun canımSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor tedaviler ben oğlumla ilgileniyorum işte iki hafta önce havale geçirdik çok kötüydü hastaneye zor yetiştirdik gittiğimizde daha baygindi oksijen bağladılar 15 dakika k3dune gelemedi önce bizi tanımadı tekrar uyuttular sonra kendine geldi allahım korudu oglumu allah kimseyi evladiyla sinamasin
Ben 1 kez gittim şimdi adet olmayı bekliyorum ama hastane iyi gibi duruyorKizlar memnunmusunuz hastaneden..? Bende gidiyorum ama daha tup bebege gecemedikk.
Çok teşekkür ederim canimGülşah çok geçmiş olsun canım
Ben 1 kez gittim şimdi adet olmayı bekliyorum ama hastane iyi gibi duruyor
Esra bulgan sizin Doktorunuz kim? Probleminiz ve yaşınızı sorabilir miyim özel değilse