Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

arkadaşlar tüp bebek yaptırma düşüncem yok ama turan çetin e tavsiye üzerine gittim. kendisi ve asistan doktor ile birlikte muayene ediyor. yaklaşımı iyi detaylı muayene ediyor detaylı da tahlil istiyor. tahlil istemesi paracı biri gibi göstermesin boşa para verme devlet hastanesinde hepsini yaptırabilirsin diye de uyardı beni. istanbuldan bir başka profun tavsiyesi üzerinde gittim. size de onu önerebilirim tüp bebek fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 6500du.

Arkadaşlar elinde acaba menegon veya gonalf olan varmi cok acil ihtiyacim varda Adana ici alabilirim en azindan elinde fazla olan ücretli vermek isteyen vs..yazmak.istedim yardımcı olursaniz sevinirm

Nerede muayenesi acaba

Reale giden yol uzerinde enza mobilya var onun hemen arkasinda apartman uzerinde tüp bebek yaziyor. Carrefourun orasi diye tarif ediyorlar :)
Yeni adana gelini oldum canim bende tarif etme işini tam yapamamis olabilirim
Çok güzel tarif ettiniz anladım bende yeniyim mobilya için gitmiştim oralara:) muayene ücreti nedir peki

Sende hosgeldin o halde. Nereden geldin. Ben 10 aydır adanadayim
Ilk muayene ucretsizmis. Su sohbet tarzinda gecen muayeneler ucretsiz. Is ultrasona gecince 350tl :)

Merhaba canım
Aradan geçen sürede iyi bir doktor buldunmu bilemiyorum.Ben kışla Başkent Doç. Tayfun Çok un hastasıyım.iki defa operasyon geçirdim kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor ben memnunum tavsiye ederim

Merhaba canım
Aradan geçen sürede iyi bir doktor buldunmu bilemiyorum.Ben kışla Başkent Doç. Tayfun Çok un hastasıyım.iki defa operasyon geçirdim kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor ben memnunum tavsiye ederim
Tüp bebek tedavisi gormeyi düşünmüyorum aslinda iyi bir doktor diye gittim ama bana direk tüp bebek yapmaya niyetlenince geri dureum biraz. Verdigi tahlilleri yinede yaptırıyorum. Balcali da tuo bebek bolumunde yaptırdım bir jismini oradaki doktoru sevdim onumuzdeki 6 ay onunla ilericem sonrasinda baskent te Bülent beyi duydum cok ona gideyim dedim. Onunla ilgili bilgin var mi?

Merhaba arkadaslar 3. Denemem 4 haziran 2018 oldu .2 adet 5. Gun blast transfer edildi .
12 haziranda dayanamayip kanda test yaptirdik 305 cikti
2. gun 478
3.gun 870 civariydi .
Dun (18 haziran) tekrar yaptirdik 5200 cikti.haftaya carsamba kese ve kalp atisini duymaya gidecegiz insallah hersey yolundadir.rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah.size tek tavsiyem transfer sonrasi kendinizi dinlemeyin belirti aramayin.bende hic bir belirti olmadi halada yok kendinizi bosuna strese sokmayin .evet beklemek zor fakat cikin yuruyus yapin ,hava sicak derseniz avm gezin 4 5 gun yavas adimlarla yuruyun .

Çözüm aydın canım allah sağlıkla kucağına aldırır insallah

Çözüm aydın canım allah sağlıkla kucağına aldırır insallah
Çok tesekkur ederim aminnn canim insallah.Allahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin .belki birilerine faydam olur diye yazmak istedim .netice aklimiza takilan bir konu oldugunda hemen kadinlar kulubune bakiyoruz.kendimizde belirti ariyoruz olmayincada strese giriyoruz bende onlardan birisi oldugum icin bu seferde olmicak galiba hic belirti yok yine dedim ama cok sukur oyle olmadi .tekrar soyluyorum KENDINIZI DINLEMEYIN BELIRTI ARAMAYINNNN.

hayırlı olaun değeriniz baya yüksek ikiz tuttu galiba :) ben de hiç belirti yaşamayanlardanım. hatta tüp bebek yaptırmasam 5 aylık olana kadar hamile olduğumu anlamazdım galiba dedim hep. sağ salim kavuşursunuz inşallah.

kışla başkente gidip yaptırdığınuz tahlillerle bie danışmanıız öneririm. ben memnun kaldığım için birçok arkadaşıma önerdim onlar da başka arkadaşlarına... bu şekilde tanıdığım çok fazla kişi esra hanıma veya tayfun beye gittiler. tedaviye ihtiyacı olmayanları tetkikler ve ilk muayeneden sonra buraya gelmenize gerek yok diyerek bilgilendiriyorlar zaten. çoğu da o ilk randevudan sonraki ay hamile kaldı :d psikolıjik rahatlamadan mı nedense bilemiyorum

bu arada tüp bebeği esra hanım yapmıştı bana. o gebelik takibi yapmıyor diye tayfun beye gitmeye başladım hamile kaldıktan sonra. en baştan niyetim detaylı ultrasonu atlattıktan sonra medline nursel hanıma gitmek ve doğumu orda yapmaktı. orda da randevu almakta çok zorlandım. detaylı ultrasonumu ebru tarım yapmıştı. fazladan bi kontrole daha çağırdı bizi jest olsun diye. arkasına bayram geldi falan derken ben 29. haftama kadar hiçbir yerden randevu alamadım. yakınımız olan başka bir doktora gittim o muayene de erken doğum riskim oluşmuş rahimde açılmam vardı. bu yüzden ben yine başkente gittim. nursel hanıma gidişim 32. haftayı buldu. bir sefer gittim evet çok tatlı ve ilgiliydi. ben öncesinde hastaneye uğramış ve randevusuz beş on dk kadar kendisyle görüşmüştüm. böyle bi zaman ayırması bile çok harika bir şeydi. çoğu doktor muayeneye aldığı hastaya bile o zamanı ayırmıyor. ben normal doğum istediğim için önden görüşmeye gitmiştim tavsiye etmedi. çok istersen yaparız ama tavsiye etmiyorum dedi. muayeneye gittiğimde de bir sorun yaşamadım güzel geçti ama bir süre sonra insna alıştığı doktoru bırakmakta zorlanıyor. ben tayfun beye devam etme kararı aldım. nursel hanımla doğum yapmak istediğimi söylediğim bir sürü kişi benden önce hastası oldu :d bir ksımı çok memnun kaldı bir kısmı memnun kalmadı. medline da aşırı kalabalık başkentte hamileyken hiç sıra beklemiyordum medline da bir saat nst sırası bekledim. orda da kesinlikle muayene saatinde almıyorlar. memnuniyetler gebeliğin durumuna kişinin beklentisine göre değişiklik gösteriyor. infertilite sıkıntınız yoksa seyhan başkentte hakan kalaycıyı da tavsiye ederim. bir yıl kadar da ona gitmiştim kışla öncesinde. o da acele ettirmeyen hastayı dinleyen açıklama yapan anlatan çok iyi bir doktor.

Merhaba ikiz degilde 3 tane diyelim :))))normalde 2 tane konmustu fakat birisi kendi icinde de bolunmus :))))) fakat ikizlerden birinin gelisimi biraz geride bakalim zaman neler gosterecek .rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…