- 25 Aralık 2017
- 389
- 237
- 33
- 35
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.961
Evet cnm tüp bebek için. Nasıl suratları yapılıyo toplama işlemi ..Neyse dr genelde iyi yorum var hangisi olursa inş sonuç pozitif olsundaTüp bebek için değilmi erhan beyde tup bebekci ama sonra doktor değiştirmek istersen degistiremezsin en iyisi ve herkesin tavsiye ettigi doktor esra ve tayfun ama erhan beyede iyi diyorlar ben esra hanımın hastasi olmama rağmen yumurta toplama günü sıra erhan beyde olduğu icin o topladı ama ilac transfer herseyi esra hoca yapti
Slm canım iyiyim çok şükür 1 yaşına girecek ınsallah uzun zaman oldu gorusemiyoruz sen nasılsın oğlun nasılgülşah nasılsın canım oğlun da büyümüştür benim pek zamanım olmuyor buralara bakmaya... aklıma geldi birden bakayım dedim :)
Slm canım nasılsın valla eskisi kadar kimse yazmıyor senin nasıl gidiyor ne yapıyorsun tedavileri nasılmerhaba kızlar sene dönmüş topiğe girmeyeli @Al_pi G gulsahhh01 @breakfast diğer kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
nuffiun ben :)
Aaa canım çok üzüldüm allah ınsallah en yakın zamanda dana tekrar nasip eder canım vak ne güzel doğal yolla hamile kalmışsin ınsallah buda öyle olurmaşallah canım nice güzel seneleriniz olsun kızınla.
idare eder kendimi toplamam çok zor oldu .tekrar mersin üniversitesinde tedaviye başladım aşılama yaptırdım kimyasal yaşadım . sonra doğal hamile kaldım onuda kaybettim bilmeden röntgen çekildim bağırsk ilçları kullandım snırım ondan dolayı gelişim sorunu yaşadım . topikte eskisi kadar aktif değilmiş
Slm canım nasılsın valla eskisi kadar kimse yazmıyor senin nasıl gidiyor ne yapıyorsun tedavileri nasıl
Aaa canım çok üzüldüm allah ınsallah en yakın zamanda dana tekrar nasip eder canım vak ne güzel doğal yolla hamile kalmışsin ınsallah buda öyle olur
Insallah canım bizimki çok şükür büyüdü haftaya salı 1 yaşını dolduracak inan bu dönemde en çok zoruma giden çalışmak oldu hele şimdi arkamdan ağlamaya başladı çok zor oluyorinşallah canım şimdi 3 ay korunmam gerekiyormuş bu süreçte biraz toparlanırım . oğlun nasıl büyümüştür şimdi
maşallah allah bağışlasın zaman ne hızlı geçmiş öyleInsallah canım bizimki çok şükür büyüdü haftaya salı 1 yaşını dolduracak inan bu dönemde en çok zoruma giden çalışmak oldu hele şimdi arkamdan ağlamaya başladı çok zor oluyor
Kist hakkinda bilgim yok ama zaten sıvı varsa tup bebek tutmaz onu düzeltmeleri lazim laparoskobiyle esra bulgan doktorum tavsiye ederimMerhabalar aranıza yeni katıldım Adana'da yaşıyorum bana önerebileceğiniz bir doktor var mı. Çikolata kisti çıktı ve sıvı birikimi gözüküyor rahimde. Laparoskopi mi tüp bebek mi iyi olur ya da güvenebileceğim doktor var mı
Ayin kaçı ve hangi günü pazartesi sabahı mi ..Ayda 1defa randevu alma günü var sabah 8de araman lazim 8buçukta doldu diyorlar ayrica tayfun çok onuda tavsiye ediyorlar
Onu hastaneden öğrenirsinizAyin kaçı ve hangi günü pazartesi sabahı mi ..
Onun için iyi şeyler duymuştum bende düşünüyorum gitmeyiMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim banada yardımcı olur musunuz adanada oturuyorum tüp bebek merkezlerinden en iyi en güvenilir hangisi şimdilik başkentte bakıyorum erhan beye nasıldır hastane iyi midir bilgi verirmisiniz sizce ne yapmalıyım
Teşekkür ederim ederimOnun için iyi şeyler duymuştum bende düşünüyorum gitmeyi
Slm başkent güvenilir bir hastane her şeyi araştırıyorlar parası değil ben memnun kaldım doktor.um tayfun beydi çok memnundum bizde birçok şeyi araştırdı yönlendirdi sağ olsun gebeligimide tayfun bey takip etti iyiki ona gitmisimMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim banada yardımcı olur musunuz adanada oturuyorum tüp bebek merkezlerinden en iyi en güvenilir hangisi şimdilik başkentte bakıyorum erhan beye nasıldır hastane iyi midir bilgi verirmisiniz sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?