Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet cnm tüp bebek için. Nasıl suratları yapılıyo toplama işlemi ..Neyse dr genelde iyi yorum var hangisi olursa inş sonuç pozitif olsunda

Aaa canım çok üzüldüm allah ınsallah en yakın zamanda dana tekrar nasip eder canım vak ne güzel doğal yolla hamile kalmışsin ınsallah buda öyle olur

Slm canım nasılsın valla eskisi kadar kimse yazmıyor senin nasıl gidiyor ne yapıyorsun tedavileri nasıl

Aaa canım çok üzüldüm allah ınsallah en yakın zamanda dana tekrar nasip eder canım vak ne güzel doğal yolla hamile kalmışsin ınsallah buda öyle olur

inşallah canım şimdi 3 ay korunmam gerekiyormuş bu süreçte biraz toparlanırım . oğlun nasıl büyümüştür şimdi

inşallah canım şimdi 3 ay korunmam gerekiyormuş bu süreçte biraz toparlanırım . oğlun nasıl büyümüştür şimdi
Insallah canım bizimki çok şükür büyüdü haftaya salı 1 yaşını dolduracak inan bu dönemde en çok zoruma giden çalışmak oldu hele şimdi arkamdan ağlamaya başladı çok zor oluyor

Merhabalar aranıza yeni katıldım Adana'da yaşıyorum bana önerebileceğiniz bir doktor var mı. Çikolata kisti çıktı ve sıvı birikimi gözüküyor rahimde. Laparoskopi mi tüp bebek mi iyi olur ya da güvenebileceğim doktor var mı

Kist hakkinda bilgim yok ama zaten sıvı varsa tup bebek tutmaz onu düzeltmeleri lazim laparoskobiyle esra bulgan doktorum tavsiye ederim

Ayda 1defa randevu alma günü var sabah 8de araman lazim 8buçukta doldu diyorlar ayrica tayfun çok onuda tavsiye ediyorlar

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim banada yardımcı olur musunuz adanada oturuyorum tüp bebek merkezlerinden en iyi en güvenilir hangisi şimdilik başkentte bakıyorum erhan beye nasıldır hastane iyi midir bilgi verirmisiniz sizce ne yapmalıyım

Onun için iyi şeyler duymuştum bende düşünüyorum gitmeyi

Slm başkent güvenilir bir hastane her şeyi araştırıyorlar parası değil ben memnun kaldım doktor.um tayfun beydi çok memnundum bizde birçok şeyi araştırdı yönlendirdi sağ olsun gebeligimide tayfun bey takip etti iyiki ona gitmisim

merhaba kızlar bugün turan çetine muayene olmaya gittim. tüp bebek yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama o şekilde yapılacakmış gibi yaklaşım oldu. doktor iyi samimi herşeyimizi sorup soruşturdu. detaylı muayene ediyor tüp bebek doktorları sanırım hepsi aynı şekilde ama merkez olarak içimin ısındığını söyleyemicem. herşey sağlıklı ilerlese bile orada doğum yapmayı düşünemedim. doktorları iyi olsa bile eski bir klinik ve bebek yoğun bakım sanırım yok.

başkent hastanesi donanımlı i bir hastane ama doktorları çok yoğun çalışıyorlar ve ulaşmak çok uzun zaman alıyor. randevulu gitmeme rağmen 2 saate yakın sıra bekliyorum başka polikliniklerde. gebelik sürecinde kadın doğumda nasıl olur bilmiyorum.

medline nursel hanıma gittim karşılaması çok iyi bilgilerindirmesi hızlı hızlı olsa da çok iyi fakat o da 2. düşüğümü yapmama rağmen hiç önemsemedi beni sanki. koştur koştur muayene edip gönderdi. soracağım soruları soramadan çıktım hemde 3 sefer:) internette yorumlarında çok dinleyici biri olduğu ile ilgili söylemler olmuş ama sanırım tüp bebek sürecinde daha farklı yaklaşıyor olabilir insanlara

anlıyayacağınız kızlar 9 aydır adana dayım ve doğru düzgün bir kadın doğum doktoru sanırım bulamadım :) bilgili ilgili azda olsa zaman ayıran bir doktor arayışım var. tavsiyeleriniz olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…