- 29 Ocak 2018
- 12
- 4
- 16
- 48
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #9.001
Merhbu arada tüp bebeği esra hanım yapmıştı bana. o gebelik takibi yapmıyor diye tayfun beye gitmeye başladım hamile kaldıktan sonra. en baştan niyetim detaylı ultrasonu atlattıktan sonra medline nursel hanıma gitmek ve doğumu orda yapmaktı. orda da randevu almakta çok zorlandım. detaylı ultrasonumu ebru tarım yapmıştı. fazladan bi kontrole daha çağırdı bizi jest olsun diye. arkasına bayram geldi falan derken ben 29. haftama kadar hiçbir yerden randevu alamadım. yakınımız olan başka bir doktora gittim o muayene de erken doğum riskim oluşmuş rahimde açılmam vardı. bu yüzden ben yine başkente gittim. nursel hanıma gidişim 32. haftayı buldu. bir sefer gittim evet çok tatlı ve ilgiliydi. ben öncesinde hastaneye uğramış ve randevusuz beş on dk kadar kendisyle görüşmüştüm. böyle bi zaman ayırması bile çok harika bir şeydi. çoğu doktor muayeneye aldığı hastaya bile o zamanı ayırmıyor. ben normal doğum istediğim için önden görüşmeye gitmiştim tavsiye etmedi. çok istersen yaparız ama tavsiye etmiyorum dedi. muayeneye gittiğimde de bir sorun yaşamadım güzel geçti ama bir süre sonra insna alıştığı doktoru bırakmakta zorlanıyor. ben tayfun beye devam etme kararı aldım. nursel hanımla doğum yapmak istediğimi söylediğim bir sürü kişi benden önce hastası oldu :d bir ksımı çok memnun kaldı bir kısmı memnun kalmadı. medline da aşırı kalabalık başkentte hamileyken hiç sıra beklemiyordum medline da bir saat nst sırası bekledim. orda da kesinlikle muayene saatinde almıyorlar. memnuniyetler gebeliğin durumuna kişinin beklentisine göre değişiklik gösteriyor. infertilite sıkıntınız yoksa seyhan başkentte hakan kalaycıyı da tavsiye ederim. bir yıl kadar da ona gitmiştim kışla öncesinde. o da acele ettirmeyen hastayı dinleyen açıklama yapan anlatan çok iyi bir doktor.
Slm canım bende tayfun beyden çok memnundum okadar çok ilgiendiki anlatamam cok iyi ve bilgili bir doktor ben hamile kaldıktan sonrada ina devam ettim iyikide etmisim birdaha tip bebek yaptıracak olursam yine ona giderimMerhaba öncelikle yavrunuzu sağ selim kucağınıza almanızı diliyorum hayırlı olsun Ben normalde Hakan Kalaycı'nım hastasıyım 2015 yılında lapararaskopik myomektomi operasyonumu yapmıştıKendisi çok ilgili ve bilgili bir hekim.Operasyon sonrası doğal yolla gebelik oluşmadığı için direk Tayfun Bey'e tüp bebek tedavisi için başvurdum.Rahim içinde tutunmaya engel myom olduğu için 2 kere operatif histereskopi yaptı ve operasyon sonrası bir tane bile ağrı kesici almadım o kadar memnun kaldım kendisinden.Mayıs ayında tedaviye başladık ama maalesef negatif ile sonuçlandı.Aklımda aceba başka merkez başka doktor diye düşünürken randevuya gittiğimde o kadar içten ve samimi sizin için çok üzüldük dediki evet doğru yerdeyim dedim.Aklımda bin bir soru varken bütün sorularımı büyük bir sabırla dinledi ve yanıtladı.Aceba lar varken aklımda kendisi tekrar deneyecekmisiniz sorusu sormadan yeni programı hazırlamış bile.Bir takım vitaminler reçete etti ve tekrar test istedi.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBu arada yeni tedaviye kadar kendiliğinden olur belki Allah Büyük.Tayfun hoca işini aceleye getirmeyen ilgili bir hekim herkese tavsiye ederim.
Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Kalpten dileyen herkesin sağ selim kucakları dolsunSlm canım bende tayfun beyden çok memnundum okadar çok ilgiendiki anlatamam cok iyi ve bilgili bir doktor ben hamile kaldıktan sonrada ina devam ettim iyikide etmisim birdaha tip bebek yaptıracak olursam yine ona giderim
Kimyasal gebelikten nasil kürtaj oldunki. Kimyasalda kese olusmaz cunki embriyo tutunur ama hemen ölür ve yuvalanamaz. Eger kese olduysa gebeliktir ve kurtaj olabilir.kızlar merhaba nasılsınız ?
burdan birinde pıhtılaşma çıkmışmıydı ? 3 genimde heterozigot çıktı en sonki kürtajın buna bağlı olabileceğini söylemişti sonucu aldığım yer kadın doğum da bu herkeste var deyip hamile kalamamın sebebi rahim dedi . ne yapacğımı şaşırdım iyice
kimyasal kendiliğinden düştü zaten . 2. ye doğal yolla hamile kaldım kürtaj oldum . kimysal olana da kürtaj yapıyorlar ayrıca geçen arkadaşım oldu ama kendi tercihiydi. hangi genlerde pıhtılaşman . kayıplarında iğne vurulmuşsun yine olmamış . genetiğe gitti mi peki materyaller . bende ve eşimde kromozom sorunu yok ama bebekte olmayacağı anlamına gelmiyor tabi ki . tedaviyi bıraktık canım 2 kayıp olunca pıhtılaşma testini yaptıralım dedik şimdi korunmuyorumKimyasal gebelikten nasil kürtaj oldunki. Kimyasalda kese olusmaz cunki embriyo tutunur ama hemen ölür ve yuvalanamaz. Eger kese olduysa gebeliktir ve kurtaj olabilir.
Ama kimyasal gebelik kendiliginden adetle gider.
Ya senin yanlisin var yada dr napmaya calismis bilemedim.
Bendede pihti vardi 4 gende heterozigot ilk gebeligim 10 haftaliken kalbi durdu kürtaj oldum. Sadece coraspin verilmisti sadece adana acibademde tedavi olmustuk.
Merkez degistirdim. Clexsan igne ve coraspin verildi o gebeligimde kimyasal oldu adetle atildi.
3. Cü yine igne ve coraspin devam ediyor gebeligim umarim saglikla gelir. Hepsi tup bebekti.
kimyasal gebeligin yarisindan fazlasi embriyodaki kromozom anamolisi yuzünden oldugu ifade edilir tipta.
rahiminde hic sorun olmasada olur yani.
sen istanbuldaki merkezlere git son sistem laboratuarlar ve islemler orda uygulaniyor.
adanada kac merkez arastirdiysam sperm seciminde hala ıcsı uygulaniyor oysaki en iyisi suan ımsı yöntemi.
bu yontemde daha kaliteli sperm secimi yapiliyor.
eger sperm iyi secilmezse embriyo kalitesi etkileniyor ve buda düsük sebebi olabiliyor.
geçmiş olsun
yanlis okumusum pardon. Valla unuttum genleri mtfhr, pai, faktor v falandi galiba.kimyasal kendiliğinden düştü zaten . 2. ye doğal yolla hamile kaldım kürtaj oldum . kimysal olana da kürtaj yapıyorlar ayrıca geçen arkadaşım oldu ama kendi tercihiydi. hangi genlerde pıhtılaşman . kayıplarında iğne vurulmuşsun yine olmamış . genetiğe gitti mi peki materyaller . bende ve eşimde kromozom sorunu yok ama bebekte olmayacağı anlamına gelmiyor tabi ki . tedaviyi bıraktık canım 2 kayıp olunca pıhtılaşma testini yaptıralım dedik şimdi korunmuyorum
kadın doğumcu ne dedi peki pıhtı için . gideyim bakalım bayramdan sonrayanlis okumusum pardon. Valla unuttum genleri mtfhr, pai, faktor v falandi galiba.
Son Tedaviden önce hematologa gittim o ayarladi ignenin dozunu.
sende hamile kalirsan yada daha öncesinde pihtilasma testinle birlikte devlet hastanesinde hematologa git. Dusuklerini anlat.
Tasiyiciligim oldugu icin sulandirici kullanman şart dedi. Canim düsukleri genetik incelemeye yollamadan sebebini kimse net bilemiyor.kadın doğumcu ne dedi peki pıhtı için . gideyim bakalım bayramdan sonra
Yarım rahimliyim canım yumurtada kalitesiz denmişti. Yarım rahim olunca direk yapıştırdı kesti attı dr. Hemotolojiye gidecem bakalım o ne dicekTasiyiciligim oldugu icin sulandirici kullanman şart dedi. Canim düsukleri genetik incelemeye yollamadan sebebini kimse net bilemiyor.
Yani pihtidanda olabilir baska genetik bir durumdan da olabilir.
Rahimdende olabilir yani bunu kafadan sallamak pek mantikli degil.
Sen madem normal gebe kaliyosun iyi bir hekim bul rahim ve tahlilerine baksin.
Gebe kalirsanda onlem amacli progesteron ve kan sulandirici verir zaten.
Anladim canim. İyi bir hekim bulman dilegiyle.Yarım rahimliyim canım yumurtada kalitesiz denmişti. Yarım rahim olunca direk yapıştırdı kesti attı dr. Hemotolojiye gidecem bakalım o ne dicek
Rahim içi düzeltme gereken bir durum varsa Amerikan Hastanesi Bülent Urman ile görüşmemi tavsiye ederim. Benim yapışıklıklarım vardı, histerssokopi de çok başarılı. Bir fikir almanı öneririm.Yarım rahimliyim canım yumurtada kalitesiz denmişti. Yarım rahim olunca direk yapıştırdı kesti attı dr. Hemotolojiye gidecem bakalım o ne dicek
Aynen alaninda iyidirRahim içi düzeltme gereken bir durum varsa Amerikan Hastanesi Bülent Urman ile görüşmemi tavsiye ederim. Benim yapışıklıklarım vardı, histerssokopi de çok başarılı. Bir fikir almanı öneririm.
Teşekkür ederim canım histereskopi olmuştum tayfun hoca yapmıştıRahim içi düzeltme gereken bir durum varsa Amerikan Hastanesi Bülent Urman ile görüşmemi tavsiye ederim. Benim yapışıklıklarım vardı, histerssokopi de çok başarılı. Bir fikir almanı öneririm.
Bende tup bebek yapdirdim ama malesef gecen hafta adetim basladi ve tutmadi
Bende Aydın'da yasiyorum ama tüp bebek için Bülent Haydar Dedeogluna gelcem insallah gelismelerinizi yazarsanız sevinirimMerhaba bayanlar ben de ikinci tüp bebek tedavisine başkentte Bülent hocayla başlayacağım. İlki Urfa’da görev yaptığım için saçma sapan bir denemeydi. Benim amh 0.40 yumurta rezervim de çok kötü durumdaymış erken eksilebilirmişim. Yaşım da 35 benim durumumda olup hamileliği yaşayanlar var mı acaba çok üzgünüm
Randevum değişti kusura bakmayın Esra hanımla oluşturduk randevuyu ama tabiki haber veririm 8 inde oradayım inşallahBende Aydın'da yasiyorum ama tüp bebek için Bülent Haydar Dedeogluna gelcem insallah gelismelerinizi yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?