- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.941
maşallah canım nice güzel seneleriniz olsun kızınla.Merhaba canim cok sukur hersey cok guzel harika bir 9 ay gecirdim kizimla az kaldi yasina girecek nerdeyse vakit o kadar hizli akiyor ki yetisemiyorum hizina..
Sen nasilsin nasil gidiyor hayat
kromozomlara bakıldı mı ?Merhaba kizlar bende adanada oturuyorum kisla baskent esra hanima yaptirdigim 2tedavimde kimyasal la sonlandi ankadada 2kere yaptirdim biri tutmustu kalbi durdu sonradanmadii manevi cok yiprandik ama yola devam 4.tedavim yeni bitti sizce 5.yi yine baskenttemi denemeliyim yoksa hamdi karanfil nasil bir doktor bilen varmi
karyotip test yaptirmistik baska bir testtemi var kromozomlarla ilgilikromozomlara bakıldı mı ?
pek anlamıyorum bakıldıysa bakılmıştır muhtemelen genetik bölüüne test sonucun ile git görüş istersen pıhtılaşma testlerini yaptır belki o da vardırkaryotip test yaptirmistik baska bir testtemi var kromozomlarla ilgili
umudunu kaybetme insallah vakti saati geldiginde hayirli haberler almak nasip olur.maşallah canım nice güzel seneleriniz olsun kızınla.
idare eder kendimi toplamam çok zor oldu .tekrar mersin üniversitesinde tedaviye başladım aşılama yaptırdım kimyasal yaşadım . sonra doğal hamile kaldım onuda kaybettim bilmeden röntgen çekildim bağırsk ilçları kullandım snırım ondan dolayı gelişim sorunu yaşadım . topikte eskisi kadar aktif değilmiş
4 doktor doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi ama ben o kadar inanmışım ki olmayacağına streslerdeydim. 2 ay sonra korunmyı bırakacam bakalım nasıl olcak .umudunu kaybetme insallah vakti saati geldiginde hayirli haberler almak nasip olur.
Evet dogum yapinca kimse kalmadi sanirim topikte.
Ne guzel bak dogal yolla hamile kalmissin insallah yine ayni sekilde saglikli bir evladina hamile kalirsinda kucagina da alirsin.
Evet buranin takip edilip okunmasi insani geriyordu zaten benim dogal yolla oldu ve doktorum da baska sehirde olunca rahat yaziyordum herseyi :)4 doktor doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi ama ben o kadar inanmışım ki olmayacağına streslerdeydim. 2 ay sonra korunmyı bırakacam bakalım nasıl olcak .
aslında tecrbelerinizden de faydalanabilirdiniz kötü olmuş . ben burası hastane tarafından takip ediliyor diye girmek istememiştim uzunca süre
umarım öyle olur birliktelik güzeldi çünkü destek olunyordu . amin kuzum inşallah artık bende inanıyorum olacakEvet buranin takip edilip okunmasi insani geriyordu zaten benim dogal yolla oldu ve doktorum da baska sehirde olunca rahat yaziyordum herseyi :)
Hadi bakalim yaa insallah Allah sana da hayirli saglikli evlat nasip etsin. Sen yazinca belki yazmak isteyenler de olur kimse yok diye yazmiyorlardir.
Canım hayırlı olsun bahsettigin tayfun hoca ve hakan hoca tüp bebek mi yapıyor yoksa gebe takibi yapan normal kadın doğum hekimi mi? Ve kışla başkent ve seyhan başkent farklı hastaneler mi hangisine gitmem gerekiyor yazarmisin lutfennnnaynen ben de tayfun beyi veya hakan beyi öneririm. saece tayfun bey cumaları yarım gün oluyor. hakan bey 4 gün orada. uygunluğunuza göre tercih edebilirsiniz. ben de esra hanımın hastasıydım tüp bebekle hamile kaldım. ben de doktor önerisi sorduğumda seyhana fa gidebilirsiniz dilediğiniz başka hastanelere de gidebilirsiniz demişti. seyhanda tayfun beye itiraf ediyorum sadece doçent olduğu için gitmiştim ama çoook yerinde bir karar almışım benim hayatımda gördüğüm en düşünceli doktor. ama şu da var artık hamike kaldıktan sonra istediğiniz doktora hastaneye gidebilirsiniz eğer gebeliğinizde bir sorun yoksa. sizin hamileliğiniz de herkesinki gibi :)
imkanın varsa istanbul ankarada merkez araştır düşükte yapmıştın sen ama mesafe sorun dersen randevuya göre hareket edersinMerhaba kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun lütfen yardımcı olun kendi açtığım konuda var ama burdan yazıyorum sizlere bnde adanalıyım fakat kilometrelerce uzakta doğudayım 1 haftadan daha az süre sonra tüp bebek yaptıracağız ilk deneme aşılama negatif iki yıldır deniyoruz.. şimdi sormak istediğim şu lütfen ankada ya mi ( şuan medline yaşınmış merkez) yoksa başkent hastanesi mi yada başka biyer bn eski ankada da bi dr iletişime geçtim adet olunca gelin dedi uygunsa başlıyanlar ..fakat son bi haftadır çok korku girdi içime hem para tuzağı hemde ilgi yok dediler ..özellikle bi arkads yazıyor onun yaşadıkları çok üzücü merkezden beklediğini bulamamış..LÜTFEN arkadaş lar ne olur dönüş yapın mesajıma vaktim de çok kısıtlı senede iki kere anca geliyorum güzelim memleketime oyuzden araştıramıyorum YARDIMCI olurmusunuz ... kafam çok çok karışık Başkentte hangi dr önerirsiniz randevu alırken sknti olurmu bu saaten sonra..cidden zor durumdayim
Adana kışla hastanesi sadece tüp bebek doktorları var esra bulgan kesinlikle tasiye ederim o almazsa tayfun çok onuda herkes tavsiye ediyor istanbulda hatice banu akgun kumpak onuda kesinlikle tavsiye ederimMerhaba kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun lütfen yardımcı olun kendi açtığım konuda var ama burdan yazıyorum sizlere bnde adanalıyım fakat kilometrelerce uzakta doğudayım 1 haftadan daha az süre sonra tüp bebek yaptıracağız ilk deneme aşılama negatif iki yıldır deniyoruz.. şimdi sormak istediğim şu lütfen ankada ya mi ( şuan medline yaşınmış merkez) yoksa başkent hastanesi mi yada başka biyer bn eski ankada da bi dr iletişime geçtim adet olunca gelin dedi uygunsa başlıyanlar ..fakat son bi haftadır çok korku girdi içime hem para tuzağı hemde ilgi yok dediler ..özellikle bi arkads yazıyor onun yaşadıkları çok üzücü merkezden beklediğini bulamamış..LÜTFEN arkadaş lar ne olur dönüş yapın mesajıma vaktim de çok kısıtlı senede iki kere anca geliyorum güzelim memleketime oyuzden araştıramıyorum YARDIMCI olurmusunuz ... kafam çok çok karışık Başkentte hangi dr önerirsiniz randevu alırken sknti olurmu bu saaten sonra..cidden zor durumdayim
Canım transfer sonrası hangi ilaçları kullandınAdana kışla hastanesi sadece tüp bebek doktorları var esra bulgan kesinlikle tasiye ederim o almazsa tayfun çok onuda herkes tavsiye ediyor istanbulda hatice banu akgun kumpak onuda kesinlikle tavsiye ederim
Vajinal jel ve transferin 3.günü sadece 1 adet gonapeptyCanım transfer sonrası hangi ilaçları kullandın
Jeli hala kullanıyordu musunVajinal jel ve transferin 3.günü sadece 1 adet gonapepty
Hayir 9haftada kullanmayi kestikJeli hala kullanıyordu musun
Bende pazartesi görücem ilk kez keseleri jkeser mi acaba devam mı ettirirHayir 9haftada kullanmayi kestik
Canım kışla başkent te erhan şimşekten randevu aldım..hastane doğru dr mu yanlış şuanAdana kışla hastanesi sadece tüp bebek doktorları var esra bulgan kesinlikle tasiye ederim o almazsa tayfun çok onuda herkes tavsiye ediyor istanbulda hatice banu akgun kumpak onuda kesinlikle tavsiye ederim
Tüp bebek için değilmi erhan beyde tup bebekci ama sonra doktor değiştirmek istersen degistiremezsin en iyisi ve herkesin tavsiye ettigi doktor esra ve tayfun ama erhan beyede iyi diyorlar ben esra hanımın hastasi olmama rağmen yumurta toplama günü sıra erhan beyde olduğu icin o topladı ama ilac transfer herseyi esra hoca yaptiCanım kışla başkent te erhan şimşekten randevu aldım..hastane doğru dr mu yanlış şuanAllah'ım ne yapıyorum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?